واکنش معاون وزیر ارتباطات به قصد اپراتورها برای افزایش خودسرانه تعرفه اینترنت سامسونگ از گلکسی S۲۵ اج رونمایی کرد + مشخصات و قیمت اسکورت کاروان دونالد ترامپ در قطر با سایبرتراک‌ ضدگلوله ایلان ماسک + عکس جزئیاتی جدید از آیفون بدون حاشیه و تمام‌شیشه‌ای اپل سازمان ملی هوش مصنوعی تشکیل نمی‌شود پشتیبانی مایکروسافت از آفیس در ویندوز ۱۰ تا سال ۲۰۲۸ تمدید شد برنامه OpenAI برای احداث مراکز داده بیشتر در امارات زمان عرضه اندروید ۱۶ برای گوشی‌های پیکسل و سامسونگ مشخص شد حدود ۲۰ مدیر شرکت‌های بزرگ فناوری ترامپ را در عربستان همراهی می‌کردند خزایی: اجازه گرانی اینترنت به اپراتور‌ها داده نشود پوشش ۱۰۰ درصدی فیبر نوری در مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴ | ارتقای شبکه انتقال در شهرستان‌ها اسنپ در پرونده شروط ضدرقابتی قراردادهای خرید اقساطی هم محکوم شد نتایج تحقیقات جدید: هوش مصنوعی نمی‌تواند همزمان بهره‌وری و انگیزه کارمندان را افزایش دهد دانشمندان وجود هاله نور برای انسان را ثابت کردند! بررسی دغدغه‌های فعالان شرکت‌های دانش‌بنیان در میزگرد شهرآرا | دانش و سرمایه، ترکیب برنده جت‌های «ایر فورس وان» به سیستم‌های ارتباطی و دفاعی پیشرفته مجهز می‌شوند اپراتور‌های موبایل: هفته آینده قیمت بسته‌های اینترنت را افزایش می‌دهیم! (۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴) فعال‌سازی فناوری 5G روی گوشی‌های سامسونگ در ایران + جزئیات و زمان انتقاد سخت بیل گیتس از ایلان ماسک و دونالد ترامپ تریلر جدید بازی Mafia: The Old Country منتشر شد + زمان عرضه گلکسی F56 سامسونگ رونمایی شد + مشخصات و قیمت
سرخط خبرها

اولین کارت حافظه ۸ ترابابتی دنیا رونمایی شد

  • کد خبر: ۲۲۱۵۴۱
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۲۸
اولین کارت حافظه ۸ ترابابتی دنیا رونمایی شد
وسترن دیجیتال در یک بیانیه مطبوعاتی، از اولین کارت حافظه SD جهان با فضای ذخیره‌سازی ۴ ترابایت تحت نام تجاری سن دیسک رونمایی کرد.

به گزارش شهرآرانیوز - وسترن دیجیتال می‌گوید کارت حافظه جدید از استاندارد SDUC استفاده می‌کند؛ با این استاندارد، کارت‌های حافظه می‌توانند تا ۱۲۸ ترابایت ظرفیت داشته باشند.

براساس اعلام رسمی وسترن دیجیتال، کارت حافظه سن دیسک اکستریم پرو از رابط فوق‌العاده سریع UHS-I بهره می‌برد که انتقال داده با سرعت ۱۰۴ مگابایت بر ثانیه را فراهم می‌کند. همچنین این کارت حافظه دارای حداقل سرعت نوشتن ۳۰ مگابایت بر ثانیه است که برای ضبط ویدیو‌های ۸K مناسب خواهد بود.

وسترن دیجیتال می‌گوید این کارت حافظه را در سال ۲۰۲۵ عرضه خواهد کرد. قیمت این کارت هنوز مشخص نشده است، اما با توجه به نسخه‌های ۱ ترابایتی همان کارت با قیمت حدود ۱۴۰ دلار، احتمالاً این کارت حافظه قیمتی حدوداً ۶۰۰ دلاری یا بیشتر داشته باشد.

کارت حافظه ۴ ترابایتی سن دیسک احتمالاً کاربران دوربین‌های دیجیتال را جذب خواهد کرد، چرا که برای ضبط ویدیو‌های حجیم بسیار مناسب است. همچنین به‌احتمال‌فراوان افرادی که لپ‌تاپ مجهز به درگاه SD دارند، از این کارت حافظه استقبال خواهند کرد، زیرا با آن می‌توانند اطلاعات بیشتری را ذخیره کنند.

اولین کارت حافظه ۸ ترابابتی دنیا رونمایی شد

وسترن دیجیتال همچنین اعلام کرد که قصد دارد کارت حافظه ۲ ترابایتی سن دیسک اکستریم پرو SDXC با پشتیبانی از UHS-I را به همراه کارت حافظه ۲ ترابایتی microSDXC عرضه کند. انتظار می‌رود هر دو در تابستان ۲۰۲۴ روانه بازار شوند. قیمت این دو نیز اعلام نشده است.

علاوه‌براین، وسترن دیجیتال مجموعه جدیدی از کارت‌های حافظه سن دیسک اکسپرس SD و میکرو SD را معرفی کرد. این کارت‌های حافظه قرار است سرعتی تا ۴.۴ برابر میزان موجود در کارت‌های فعلی سن دیسک را ارائه دهند. این کارت‌های حافظه جدید در نسخه‌های ۱۲۸ و ۲۵۶ گیگابایتی در تابستان ۲۰۲۴ عرضه خواهند شد.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->