جزئیات اجرایی طرح ترامپ برای توقف جنگ غزه اعتراف صهیونیست‌ها به خلع سلاح نشدن حماس در غزه درگیری مرزی میان نیرو‌های مرزبانی پاکستان و افغانستان آمریکا در ایالت آیداهو برای قطر پایگاه نیروی هوایی می‌سازد پزشکان بدون مرز: هزار و ۲۰۰ کادر درمانی در جنگ غزه کشته شدند حمله تروریستی به مرکز آموزش پلیس پاکستان| ۳ مهاجم در درگیری کشته شدند زخمی شدن ده‌ها فلسطینی در کرانه باختری (۱۸ مهر ۱۴۰۴) ترامپ نشستی با رهبران جهان درباره غزه در مصر برگزار می‌کند ادعای تروئیکا: اسنپ‌بک اقدام درستی بود واکنش دختر شهید سلیمانی به آتش‌بس در غزه ۶ هزار کامیون کمک‌های بشردوستانه منتظر ورود به غزه بازداشت شبکه ترور وابسته به رژیم صهیونیستی در لبنان حکیم: عراق باید پل ارتباط و نقطه توازن در منطقه باشد تاکید کابل بر اهمیت بندر چابهار برای تجارت هند و افغانستان ۱۱ نظامی پاکستانی در تازه‌ترین حمله تروریستی کشته شدند پوتین: اعتبار جایزه صلح نوبل تا حد زیادی از بین رفته است هشدار ایران درباره پیامدهای تحرکات نظامی مداخله‌جویانه آمریکا در کارائیب واکنش کاخ سفید به ناکامی ترامپ در دستیابی به جایزه صلح نوبل نتانیاهو: اسرائیل با چالش‌های بزرگی در منطقه روبرو است ‌می‌رسد نوای «نَصرٌ مِن اللّه» از حریم رضا(ع) | راهپیمایی «بشارت نصر» در مشهد برگزار شد آیت‌الله علم‌الهدی: آسایش مردم در بهبود معیشت و نه زندگی غربی است | ضرورت برخورد جدی قوه قضائیه و مجریه با محتکران اقتصادی عضو کمیسیون امنیت ملی: بیانیه شورای همکاری خلیج فارس تاثیری بر روابط ایران و همسایگان ندارد جایزه صلح نوبل به ماریا ماچادو، رهبر اپوزیسیون ونزوئلا، رسید آیا سقف حقوق و بیمه کارگران ساختمانی اصلاح می‌شود؟ حمایت روسیه از احتمال اعطای نوبل صلح به ترامپ لاوروف: غرب ناقض واقعی برجام است، نه ایران یک نماینده مجلس: تبیین درست مکانیسم ماشه، اثرات روانی منفی آن را در کشور کاهش می‌دهد
سرخط خبرها

هاآرتص: اسرائیل در جنگ به طورکامل شکست خورده است

  • کد خبر: ۲۲۱۶۰۹
  • ۲۵ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۴
هاآرتص: اسرائیل در جنگ به طورکامل شکست خورده است
هاآرتص نوشت: این حرف را نباید زد اما ما در جنگ شکست خوردیم، گزینه دیگری هم جز پذیرش شکست نداریم، ما به طورکامل شکست خوردیم.

به گزارش شهرآرانیوز، حاییم لیونسون در یادداشتی در روزنامه هاآرتص ضمن تاکید بر این مسئله نوشت، اهداف جنگ تحقق نخواهند یافت، هیچ یک از ربوده شدگان هم از طریق فشار نظامی باز نمی‌گردند، امنیت هم بسط پیدا نکرده و انزوای بین المللی هم زدوده نمی‌شود، این واقعیت ماست یعنی ما شکست خوردیم.

هاآرتص همراه با این یادداشت تصویری از وضعیت شهرک کریات شمونه در شمال فلسطین اشغالی که به شهر اشباح تبدیل شده منتشر کرد.

نویسنده در ابتدای نوشتار خود آورده است، ما باختیم این دقیقا شرایط ماست، ما در جنگ شکست خوردیم، این نتیجه‌ای است که همه شهروندان اسرائیلی به آن رسیده‌اند، دشواری اعتراف رسمی و علنی به این مسئله هم به دلایل روحی و روانی خاص به اسرائیلی‌ها است.

ما واقعیت شفاف اما سختی را پیش روی خود داریم و باید کم کم خود را برای پذیرش و درک آن و عبرت گرفتن از آن برای آینده آماده کنیم.

به هر شکل خوب نیست که ما بگوییم که شکست خوردیم از اینرو به خودمان دروغ می‌گوییم، برخی متعمدانه و برخی با حسن نیت به خود دروغ می‌گویند ولی به هر شکل احتمالا ما دیگر نخواهیم توانست با امنیت به مرزهای شمالی باز گردیم.

به اعتراف نویسنده بعد از یک نیمه از سال که ما در جنگ با جنبش حماس گذراندیم، اسرائیلی‌ها می‌توانستند در شرایط متفاوتی باشند، اما اسیر بدترین رهبری تاریخ خود شده‌اند، رهبری که رقیب جدی برای کسب مقام بدترین رهبر تاریخ جهان هم محسوب می‌شود.

این نویسنده تاکید کرد، محور اصلی شکست اندیشه‌های بشر آن است که تصور می‌کند راهی را که در پیش گرفته صحیح است و با کمی تلاش می‌تواند اسرا را به خانه بازگرداند، حماس هم تسلیم شده و رهبر آن یحیی السنوار نیز کشته می‌شود، چون ما برگزیده گان هستیم و خیر پیروز خواهد شد.

او تاکید کرد، این دقیقا همان ذهنیتی است که تصور می‌کند نظام حاکم بر ایران به زودی سقوط خواهد کرد، اما اسرائیلی‌ها باید واقعیت را هر چند که آزار دهنده باشد بگویند هر چند می‌تواند روحیه ما را تضعیف کند.

لیونسون در بخش دیگری از نوشتار خود آورده است: ما طی سالیان طولانی موفق شدیم خود را فریب داده و این تصور را در خود نهادینه کنیم که دولتی قوی هستیم که مردمی فرهیخته و ارتشی قدرتمند دارد.

او در پایان نوشت: آخرین فریبی که خوردیم نیز در مورد حمله به شهر رفح در جنوب نوار غزه بود، به نحوی آن را باور کردیم که گویی پیروزی فقط چند قدم با ما فاصله دارد.

نویسنده در پاراگراف آخر هم آورده است: واقعیت‌های موجود نشان می‌دهند که اهداف جنگ هرگز محقق نخواهند شد، حماس از صحنه روزگار محو نمی‌شود، اسرا هم با عملیات نظامی باز نخواهند گشت، امنیتی هم برای ما محقق نمی‌گردد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->