ایران تا ۱۴۳۰ پیرترین کشور جهان می‌شود معرفی بهترین جایگزین‌ها برای تخم‌مرغ کاهش تردد روزانه وسایل نقلیه در سطح راه‌های کشور نسبت به نوروز سال گذشته اورژانس پیش بیمارستانی آماده خدمت رسانی در روز عید سعید فطر  (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) ۲۵ درصد بیماران مبتلا به سل در کشور، مهاجران افغانستانی هستند صدور هشدار هواشناسی در پی پیش‌بینی وقوع سیلاب در ۶ استان کشور (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) هشدار پلیس فتا در خصوص شگرد کلاهبرداران سایبری در تعطیلات نوروز اهمیت آگاهی از اختلالات خون‌ریزی‌دهنده در زنان و دختران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۰ فروردین ۱۴۰۴) | دمای مشهد به ۳۰ درجه می‌رسد انجام ۵۴۴ مورد بازرسی در حوزه غذاودارو در قالب طرح سلامت نوروزی (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) تولد ۱۰۱ نوزاد در بیمارستان‌ ام‌البنین(س) مشهد از ابتدای سال ۱۴۰۴ افزایش ۱۲ درصدی پرواز‌های فرودگاه‌ بین‌المللی مشهد تا امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) اهدای عضو نوجوان مرگ مغزی مشهدی به ۳ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی بارش باران در برخی استان‌ها از امروز (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) تعداد کشته شدگان در زلزله میانمار به یک هزار و ۶۴۴ تن رسید افزایش تعداد جان‌باختگان تصادفات نوروزی به ۵۵۰ نفر (۹ فروردین ۱۴۰۴) اختصاص بسته حمایتی ویژه به خانوارهای نیازمند دارای کودک + جزئیات قانون جدید ارث مادر به فرزندان در سال ۱۴۰۳ افزایش ۵۰ درصدی حقوق بازنشستگان تکذیب شد کاهش ۲۵ درصدی تلفات تصادفات نوروزی در خراسان رضوی (۹ فروردین ۱۴۰۴) چگونه به کودکان بیاموزیم که غذای سالم بخورند تولد سالانه ۲۰۰ بیمار تالاسمی جدید در کشور ۹ مرکز سالک در شهر مشهد آماده ارائه خدمات به بیماران در ایام نوروز  اعلام برنامه‌های کمیته طب سنتی در سال جدید انتقاد از نبود نظارت بر هزینه‌های بالای دندانپزشکی پوشش بیمه‌ای پیوند مغز استخوان از امسال اجرایی می‌شود چاقی میانگین امید به زندگی را کاهش می‌دهد ۲ تن فرآورده لبنی فاقد مشخصات بهداشتی در نیشابور کشف و ضبط شد (۹ فروردین ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (شنبه، ۹ فروردین ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما اسکان بیش از ۱۶ هزار خانوار در مدارس و مراکز اقامتی آموزش و پرورش خراسان رضوی (۹ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو | آغاز بارش‌های گسترده از روز سیزده‌بدر ۱۴۰۴ | بارش‌ها در کدام مناطق کشور خواهد بود؟
سرخط خبرها

مرزبانان از خروج ۲ میلیون قلم دارو از مرزها در ایام نوروز ۱۴۰۳ جلوگیری کردند

  • کد خبر: ۲۲۱۸۷۲
  • ۲۶ فروردين ۱۴۰۳ - ۲۰:۵۸
مرزبانان از خروج ۲ میلیون قلم دارو از مرزها در ایام نوروز ۱۴۰۳ جلوگیری کردند
فرمانده مرزبانی انتظامی از کشف حدود ۵.۵ تن انواع موادمخدر و جلوگیری از خروج ۲ میلیون قلم دارو از مرزها در ایام نوروز ۱۴۰۳ خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمد علی گودرزی با اشاره به عملکرد نوروزی فرماندهی مرزبانی فراجا در سال ۱۴۰۳ گفت: مرزبانان کشورمان حضوری جهادی و غیرتمندانه در ۸ هزار و ۷۵۵ کیلومتر مرز آبی و خشکی کشورمان داشتند. فرماندهی مرزبانی فراجا با تشکیل قرارگاه نوروزی مقداد، مسئولیت کنترل و مدیریت تأمین نظم و امنیت مرز‌ها را در ایام نوروز ۱۴۰۳ و ماه مبارک رمضان را بر عهده داشت.

وی با اشاره به نام گذاری سال جدید توسط مقام معظم رهبری افزود: کلید حل مشکلات تولید است و یکی از پیش زمینه‌های افزایش تولید امنیت و آسایش حاکم در کشور است، تجربه نشان داده هر کجا مشارکت مردم و مرزنشینان بوده موفقیت و پیشرفت حاصل شده است، مرزبانی فراجا با فرهنگ سازی و اقناع سازی و مشارکت مردم قصد دارد در سال ۱۴۰۳ در ایجاد امنیت و حفظ آن گام بردارد و در این زمینه مشارکت در تأمین امنیت می‌تواند نقش بسزایی در جهش تولید در جامعه ایفا کند.

دستگیری ۲۰ سوداگر مرگ در چندین باند قاچاق

گودرزی در بخش دیگر سخنان خود در ادامه به تشریح کشفیات مرزبانان در روند اجرای ماموریت‌های خطیر به منظور مقابله با باند‌های قاچاق سلاح و مهمات، مبارزه با قاچاق مواد مخدر و ... پرداخت و افزود: در نوروز ۱۴۰۳ قریب به پنج تن و ۴۶۴ کیلوگرم انواع مواد مخدر توسط مرزبانان جمهوری اسلامی ایران کشف شده است و از طرفی ۲۰ سوداگر مرگ در چندین باند قاچاق دستگیر شدند.

فرمانده مرزبانی فراجا با اشاره به کشف بیش از یک میلیون لیتر انواع سوخت قاچاق در درگیری‌های دریایی و خشکی مرزبانان با قاچاقچیان گفت: این میزان کشفیات سوخت در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته رشد ۵۷ درصدی دارد.

وی از کشف ۷۳۱ راس انواع دام سبک و سنگین خبر داد و مطرح کرد: مرزبانان طی این مدت از خروج بیش از دو میلیون قلم انواع دارو‌های قاچاق که عمده آنها دارو‌های آنتی بیوتیک بوده است، جلوگیری کردند.

سردار گودرزی با اشاره به کشف بیش از یک میلیون نخ انواع سیگار، از کشف میلیارد‌ها ریال انواع کالای قاچاق از ابتدای سال جاری در مرز‌های آبی و خشکی کشور خبر داد و گفت: پنج دستگاه خودروی لوکس، بیل مکانیکی، موتورسیکلت و تجهیزات خودرویی و موتوری قاچاق نیز توسط مرزبانان کشف شده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->