دانشمندان، به‌صورت اتفاقی، فرضیه ۶۷ ساله درباره ویتامین B1 را تأیید کردند نتیجه تحقیقات جدید: ضرر استرس کاری و دود دست‌دوم سیگار برابر است! بسته هدیه ایرانسل به مناسبت دهه کرامت ۱۴۰۴ + روش فعالسازی یکی از دریافت‌کنندگان تراشه نورالینک حالا با کمک هوش مصنوعی گراک می‌تواند دوباره حرف بزند اولین سند چندجانبه حوزه هوش مصنوعی بین کشورهای اسلامی تصویب می‌شود تغییر تیتراژ ابتدایی فصل دوم سریال The Last of Us بعد از اتفاقات دردناک قسمت دوم! + فیلم و عکس گوشی CMF Phone 2 Pro ناتینگ رونمایی شد + مشخصات و قیمت ویدئو | مقایسه ظاهری گلکسی S۲۵ Edge با گلکسی S۲۵ اولترا و آیفون ۱۶ توضیحات ایرانسل درباره اختلال سیم‌کارت‌های دائمی (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) چالش‌های استارتاپ‌های شهر معاون وزیر ارتباطات از حمله سایبری به زیرساخت‌های کشور خبر داد اختلال در خطوط دائمی ایرانسل مشهد|کاربران با پیام «عدم پرداخت قبض» مواجه شدند (۸ اردیبهشت ۱۴۰۴) اثرات مخرب رفتارهای ناسالم مانند سیگار کشیدن از چندسالگی آشکار می‌شود؟ چرا هوش مصنوعی به این زودی‌ها نمی‌تواند جای انسان‌ها را در مشاغل بگیرد؟ | محققان پاسخ می‌دهند نکاتی درباره شکل و رنگ دود انفجار بندر عباس + عکس و فیلم گوگل ترنسلیت به قابلیت یادگیری زبان مجهز می‌شود GTA 6 نیامده، دو رکورد دیگر را شکست + جزئیات تاریخ انتشار ساخت نوعی رنگ ضدعفونی‌ کننده برای بیمارستان‌ها تلسکوپ فضایی هابل با چهار تصویر جدید و زیبا ۳۵ سالگی‌اش را جشن گرفت پرسپولیس تنها نماینده ایران در مسابقات Efootball لیگ نخبگان آسیا تریلر جدید بازی Ghost of Yotei منتشر شد + زمان انتشار
سرخط خبرها

برنامه هوآوی برای ساخت یک کارخانه ۱.۶ میلیارد دلاری تولید تراشه

  • کد خبر: ۲۲۲۰۴۹
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۶
برنامه هوآوی برای ساخت یک کارخانه ۱.۶ میلیارد دلاری تولید تراشه
هوآوی درحال ساخت تأسیسات عظیم تحقیق و توسعه (R&D) نیمه‌هادی با سرمایه‌گذاری ۱.۶۶ میلیارد دلار (۱۲ میلیارد یوان) است.

به گزارش شهرآرانیوز - هواوی، در مسیر استقلال در توسعه تراشه، حرکتی جسورانه انجام می‌دهد. طبق گزارش‌ها، این شرکت درحال ساخت تأسیسات عظیم تحقیق و توسعه (R&D) نیمه‌هادی با سرمایه‌گذاری ۱.۶۶ میلیارد دلار (۱۲ میلیارد یوان) است. این تأسیسات در شانگهای ساخته می‌شود.

این کارخانه تحقیق و توسعه، سنگ‌بنای برنامه بزرگ هواوی برای ازبین‌بردن اتکای خود به سازندگان تراشه خارجی است. این شرکت به‌شدت درحال جذب استعداد‌های برتر برای تسریع این روند است.

گزارش‌ها حاکی از آن است که سازندگان تراشه خارجی دو برابر پول بیشتری نسبت به سازندگان تراشه‌های چینی، از هواوی دریافت می‌کنند؛ بنابراین تلاش این شرکت برای ساخت کارخانه‌های تولید تراشه در چین منطقی به‌نظر می‌رسد.

علاوه‌براین، گفته می‌شود که این شرکت چینی با موفقیت مهندسان و مدیران با تجربه از شرکت‌هایی مانند ASML، Applied Materials، Lam Research، اینتل و مایکرون را استخدام کرده است.

با‌این‌حال، دستیابی به خودکفایی در توسعه تراشه به بهای رفاه کارکنان است. به گفته یک مهندس تراشه ناشناس، محیط کار در هواوی بسیار سخت شده. گزارش شده است که فراتر از فرهنگ کاری «۹۹۶» (کار از ۹ صبح تا ۹ شب، شش روز در هفته)، احتمالاً برخی کارمندان مجبور هستند فرهنگ کاری «۰۰۷» (تمام شبانه‌روز، هفت روز هفته، بدون وقفه) را بپذیرند.

درحالی‌که حقوق و مشوق‌های مالی بالا ممکن است برخی کارمندان را برای قبول چنین قوانینی ترغیب کند، اما این فرهنگ کاری افراد را فرسوده می‌کند؛ تا جایی که یک مهندس هواوی می‌گوید:

«قرارداد‌های کاری سه‌ساله است، [اما]اکثر افراد تا زمان تمدید نمی‌توانند دوام بیاورند.»

درحال‌حاضر هواوی برای تراشه نسل بعدی Kirin به شرکت SMIC متکی است و انتظار می‌رود این تراشه در اواخر سال جاری تجاری‌سازی شود. SMIC همچنین به‌طور مستقل درحال توسعه قابلیت‌های تولید تراشه ۳ نانومتری خود برای هواوی است؛ اگرچه SMIC یک تولیدکننده تراشه در چین است و طبعاً نسبت به شرکت‌های خارجی، از هواوی هزینه کمتری دریافت می‌کند، اما هواوی قصد دارد با ساخت کارخانه تولید تراشه اختصاصی، هزینه‌های ساخت تراشه را تا جای ممکن کاهش دهد.

با توجه به این همکاری‌های مداوم، احتمالاً حداقل تا زمانی که کارخانه هواوی به ظرفیت کامل تولید دست یابد، SMIC شریک حیاتی این کمپانی باقی خواهد ماند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->