بیش از ۲۵ درصد نیاز آبی فضای سبز مشهد از پساب تامین می‌شود سخنگوی شورای شهر مشهد: انعقاد قرارداد تولید ۶۰ دستگاه واگن خط یک متروی مشهد اتفاقی بسیار مهم در طول تاریخ دوران مدیریت شهری است ماجرای گلوله‌زنی به حرم مطهر امام رضا (ع) در ۱۱۹ سال پیش | گلوله‌های احتکار بر تن مردم سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد: نظراتم در خصوص شهردار جنبه شخصی ندارد عضو شورای اسلامی شهر مشهد: نباید به مسائل کوچک و پیش‌پا افتاده در شورا اهمیت دهیم| در هر جلسه شورا باید طرح جدیدی را برای مردم ارائه دهیم رئیس کمیسیون خدمات شهری شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: افزایش ۲ هزار میلیارد تومانی بودجه معاونت خدمات شهری رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: دولت، سهم مشهد در مالیات بر ارزش افزوده را مشخص کند + فیلم ۳۰ تصویر، ۵۰ قاب، یک افتخار مشترک | تصاویر شهدای فتح‌المبین قاب‌های مفاخر شهری مشهد را مزین کردند آغاز جشنواره گل‌های لاله در مشهد | بوستان ملت و باغ گل‌ها میزبان هزاران بوته گل لاله آلودگی هوای مشهد برای سومین روز پیاپی (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: شهرداری‌ها پیشران سرمایه‌گذاری برای تولید باشند معاون اول رئیس جمهور وارد مشهد شد (۱۸ فروردین ۱۴۰۴) | مسائل شهر مشهد جهت فراهم کردن شرایط مناسب‌تر برای زائران بررسی می‌شود شهردار مشهد مقدس تاکید کرد: «کار برای مردم»؛ بیشتر از قبل آدرس و زمان بازار‌های روز و شب مشهد + جزئیات بهره برداری از فاز اول خط ۳ قطار شهری مشهد در اردیبهشت ۱۴۰۴ با حضور رئیس‌جمهور | باب الجواد؛ زیباترین ایستگاه مترو کشور به‌زودی افتتاح می‌شود روایت شکل‌‏گیری محله چهارچشمه مشهد | چهارچشمه‌ای که کوثر شد گلایه های بی سرانجام از کمبودهای درمانی و زیرساخت های شهری محله «عباس آباد» مشهد عبور سبز از تابستان تشنه مشهد
سرخط خبرها

نخستین نشست شورای اداری شهرستان مشهد در سال ۱۴۰۳ | تعزیرات، متمرکز بر حذف کالای قاچاق از بازار است + فیلم

  • کد خبر: ۲۲۲۰۷۶
  • ۲۷ فروردين ۱۴۰۳ - ۱۸:۳۶
نخستین نشست شورای اداری شهرستان مشهد در سال ۱۴۰۳ | تعزیرات، متمرکز بر حذف کالای قاچاق از بازار است + فیلم
نخستین جلسه شورای اداری شهرستان مشهد در سال ۱۴۰۳ با دستورکار ارائه گزارش عملکرد اداره کل تعزیرات استان و شورای اسلامی شهر مشهد، عصر امروز با حضور محسن داوری فرماندار مشهد و جمعی از مسئولان استانی و مدیران شهری برگزار شد.

به گزارش شهرآرانیوز، نخستین جلسه شورای اداری شهرستان مشهد در سال ۱۴۰۳، عصر امروز با حضور محسن داوری فرماندار مشهد و جمعی از مسئولان استانی، مدیران شهری و فرماندهان رده‌های مختلف نیرو‌های مسلح در اتاق جلسات فرمانداری شهرستان مشهد برگزار شد.

«ارائه گزارش اقدامات و برنامه های اداره کل تعزیرات حکومتی استان در راستای تحقق شعار سال به همراه تودیع و معارفه رئیس جدید تعزیرات مشهد»، «ارائه گزارش عملکرد شورای ششم در سطح شهر مشهد» و «تحلیل و واکاوی آخرین تحولات منطقه توسط نماینده بسیج دانشجویی»، سه دستور کار اصلی این نشست بود.

تعزیرات، متمرکز بر مبارزه با قاچاق

مرتضی مدنی مدیرکل تعزیرات حکومتی استان در ابتدای این جلسه اظهار کرد: تقریباً ۱۵ سال است که از نامگذاری نخستین سال توسط رهبر معظم انقلاب می‎گذرد؛ موضوعی که هرساله دقیق تر از قبل می‎شود تا به تدریج با تمرکز بر محور اقتصاد، عیب یابی و رسیدگی به مشکلات معیشتی مردم را تسهیل کند. رهبر معظم انقلاب تصریح دارند که با وجود تلخ‎کامی هایی همچون واقعه تروریستی کرمان و مشکلات معیشتی، نباید از آینده درخشان کشور ناامید بود، زیرا مشارکت در انتخابات و حضور مردم در راهپیمایی ها نشان از باور ملت به هدفی دارد که در سایه تحقق «ایران قوی» حاصل می شود.

وی افزود: امسال هدف گزاری شده تا به موازات جهش یعنی ایجاد شتاب چندبرابر در مسیر تولید، بدنه کلی اقتصاد با محوریت مردم باشد. برای تحقق این دستورکار، باید قوانینی همچون دستورالعمل بهبود فضای کسب و کار، قانون رفع موانع تولید و قانون حمایت از مشاغل خانگی بیش از پیش موردتوجه مدیران قرار بگیرد و از همین ابتدای سال، برنامه ریزی شود که عملکرد همه ادارات ناظر بر قانون و گره گشایی از تولید باشد.

مدیرکل سازمان تعزیرات حکومتی استان با تأکید بر اینکه قاچاق در همه عرصه ها بلای جان تولید شده است، خاطرنشان کرد: یکی از محور‌های اصلی عملکرد ما در سال جدید متمرکز بر رهگیری و ضبط کالای قاچاق در بازار است تا ردپای این جریان منحوس به کلی از بازار اقلام اساسی مردم محو شود. در ماده ۳۶ قانون مبارزه با قاچاق، تکالیف همه دستگاه ها تبیین شده و سازمان تعزیرات به عنوان یک نهاد نظارتی و مدعی العموم، پیگیر اصلی اجرای این قانون خواهد بود.

در میز‌های خدمت، پیگیر کار مردم باشید

فرماندار مشهد نیز با اشاره به عملیات اخیر سپاه پاسداران در هدف قراردادن مراکز نظامی و جاسوسی رژیم صهیونیستی در جریان عملیات «وعده صادق» گفت: اقدامی که اتفاق افتاد، هیمنه کشور جعلی صهیونیست ها را نابود کرد و همه به چشم دیدند نه تنها این رژیم بلکه حتی حامیان غربی آن‎ها دیگر نمی توانند رؤیای آقایی در این منطقه را دنبال کنند. شبیه ترین حالت به این رویداد، جنگ احزاب بود که همه متحد شدند حق را ریشه کن کنند، اما در نهایت رسوا و مفتضح شدند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود بیان کرد: شعار سال اشاره به یک واقعیت دارد که براساس آن بر ما مکلف است تا همه امور بر مبنای به ره‎گیری از ظرفیت های مردم باشد، زیرا همین مردم بودند که در دفاع مقدس از کشور خود دفاع کردند، در بحران های امنیتی پای کار نظام ایستادند و اکنون در عرصه میدان اقتصادی هم می توانند حافظ اسلام و نهضت خود باشند.

داوری تصریح کرد: از سال گذشته بنای ما بر این بود که برنامه ادارات تا ۱۵ اردیبهشت به دبیرخانه فرمانداری ارسال شود تا همین برنامه ها، محور توزیع اعتبارات باشد. علاوه بر این، به همه دوستان اعلام می‎کنم به موازات دوشنبه های دیدار مردمی در فرمانداری، سه شنبه های میز خدمت در مساجد سطح شهر نیز برپاست و مدیران مکلف هستند فراتر از آن‎چه در ادارات دنبال می کنند، در میز‌های خدمت پیگیر مطالبات مردم باشند.

در انتهای این نشست، آیین تودیع و معارفه رئیس جدید تعزیرات حکومتی شهرستان مشهد برگزار شد و با حضور فرماندار مشهد، ضمن تجلیل از تلاش های رئیس سابق، «رحمت الله عالمی نژاد» به عنوان رئیس جدید تعزیرات شهرستان مشهد منصوب شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->