انتشار اسامی رژلب‌ها و برق لب‌های غیرمجاز در بازار لوازم آرایشی آبادان گرم‌ترین شهر جهان شد آتش به جان طبیعت حفاظت شده ایلام افتاد (۲۷ تیر ۱۴۰۴) شهادت ۳ هم‌وطن در حادثه تیراندازی در خمین (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکورهای تجربی، هنر و زبان‌های خارجی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات واکنش آموزش‌وپرورش به شایعه افشای سوالات آزمون تیزهوشان و نمونه‌ دولتی پرونده کنکورهای دو نوبته بسته شد پایان سرخک و سرخجه در ایران؛ تأیید رسمی تا سال ۲۰۲۳ کنکور ۱۴۰۴ در آرامش برگزار شد | شروع ترم نوورودها به تعویق افتاد ۸ هزار نیروی پلیس راهور برای تأمین ایمنی تردد زائران اربعین ۱۴۰۴ آماده‌باش هستند زلزله ۴.۶ ریشتری شاهرود را لرزاند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) آغاز رقابت داوطلبان گروه آزمایشی علوم تجربی در کنکور ۱۴۰۴ راه اندازی ۳۰ اورژانس اجتماعی در کشور | ایجاد بیش از ۵ هزار فرصت شغلی برای جامعه هدف بهزیستی ۶۳ کشته و ۲۹۰ زخمی در سیل مرگبار ایالت پنجاب پاکستان + فیلم (۲۶ تیر ۱۴۰۴) پیگیری برای ثبت جهانی روستای «مارین» (۲۶ تیر ۱۴۰۴) درباره بادکش درمانی که به یکی از رایج ترین روش های درمانی سنتی تبدیل شده است | درمان‌های آرام بخش افزایش اعتبارات حوزه میراث فرهنگی اردبیل (۲۶ تیر ۱۴۰۴) دفترچه سؤالات نوبت دوم کنکور ریاضی و علوم انسانی ۱۴۰۴ منتشر شد + لینک سوالات حق پرستاری مددجویان بهزیستی با اولویت سه دهک اول در حال پیگیری است ویدئو | مسئولیت‌پذیری و اقدام بموقع پرستاران شیرخوارگاه آمنه تهران پیش از بمباران رژیم صهیونیستی سارقان موتورسیکلت‌های تهران دستگیر شدند مستمری‌بگیران زن می‌توانند مستمری همسر خود را نیز دریافت کنند کلاهبرداری که همسر باردارش را روانه زندان کرد پیداشدن پیکرهای بیش از ۶۰ درصد شهدای جنگ ۱۲روزه، توسط نیرو‌های هلال‌احمر واریزی به حساب بازنشستگان صندوق ذخیره فرهنگیان (۲۶ تیر ۱۴۰۴) گرما این بیماری‌ها را تشدید می‌کند ممانعت از پوشش خبری کنکور سراسری ۱۴۰۴ در دانشگاه فردوسی مشهد + فیلم با این صبحانه قند خون خود را پایین بیاورید نقش مادر در تربیت فرزند و اشتباهات رایج مادران
سرخط خبرها

قرعه‌کشی زمین برای خانه‌دار‌شدن ۵۰۰ خانواده روستایی در شهرستان مشهد

  • کد خبر: ۲۲۲۹۱۳
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۲
قرعه‌کشی زمین برای خانه‌دار‌شدن ۵۰۰ خانواده روستایی در شهرستان مشهد
قرعه‌کشی طرح نهضت ملی مسکن برای خانه‌دار شدن و کمک به معیشت مردم از سال گذشته در شهرستان مشهد آغاز شد و در سال جدید نیز در پانزدهمین هفته از اجرای این طرح، این بار نوبت به روستا‌های اسماعیل‌آباد، امین‌آباد و پایین‌ده رسید.

به گزارش شهرآرانیوز، در آیین واگذاری ۲۵۰ واحد در این روستا‌ها فرماندار مشهد با تأکید بر برنامه‌ریزی‌هایی که برای تأمین مسکن و رفع مشکل مردم در این زمینه در دولت سیزدهم انجام شده است، بیان کرد: بخشی از موضوع معیشت مردم مربوط به مسکن است. اگر این مشکل را برطرف کنیم، به معیشت مردم خدمت کرده‌ایم. در زمینه مسکن روستایی حدود پنج ماه است که فعالیت‌هایی کرده‌ایم تا این موضوع را مدیریت کنیم.

محسن داوری گفت: در این نوبت از واگذاری، زمین در سه روستای اسماعیل‌آباد، امین‌آباد و پایین‌ده تأمین شده است، افراد ثبت‌نام کرده‌اند، واجدان شرایط شناسایی شده‌اند و در‌همین‌راستا قرعه‌کشی انجام می‌شود.

امکان ساخت تا ۹۵ متر زیربنا

وی با اشاره به این مسئله که هر زمین به دو نفر متقاضی واگذار می‌شود تا در دو طبقه خانه بسازند، افزود: برای واگذاری این زمین‌ها هیچ وجهی اخذ نمی‌شود و امکان ساخت تا ۹۵‌متر زیربنا فراهم شده است. اما این زمین‌ها قابل‌واگذاری نیستند؛ زیرا به‌صورت ۹۹ساله اجاره داده می‌شوند و بعد از ۹۹‌سال سند منتقل می‌شود.

فرماندار مشهد در ادامه تصریح کرد: دهیاری و بنیاد مسکن باید ظرف دو هفته پروانه ساخت را صادر کنند؛ بنابراین به محض واگذاری، باید به‌دنبال پروانه ساخت و ساخت مسکن باشید. هرکس ظرف یک ماه فونداسیون را پی‌ریزی نکند، می‌توانیم زمین را از او پس بگیریم و در قرعه‌کشی بعدی به نفر دیگری واگذار کنیم.

وی ادامه داد: بعد از دریافت پروانه، متقاضیان برای دریافت وام به بانک معرفی می‌شوند. ۳۵۰‌میلیون وام قرض‌الحسنه با سود ۵ درصد و بازپرداخت بیست‌ساله پرداخت می‌شود که برای مدت ساخت و مشارکت نیز تنفس دارد. ضمانت وام نیز به‌صورت زنجیره‌ای است و امیدواریم تابستان در این خانه‌ها سکونت وجود داشته باشد.

۱۲‌هزار و‌۵۰۰ نفر متقاضی در روستا‌ها

در این مراسم بخشدار بخش مرکزی شهرستان مشهد نیز با اعلام این آمار که تاکنون ۱۲‌هزار‌و‌۵۰۰ نفر در مرحله اول ثبت‌نام قرعه‌کشی طرح نهضت ملی مسکن شرکت کردند، گفت: استعلامات هفت‌گانه این ثبت‌نام‌ها نیز انجام شد. ۳ هزار‌و‌۵۷۸ متقاضی در چهارده روستا نیز تأیید شده‌اند. در این مراسم نیز برای ۲۵۰ واحد نهضت ملی مسکن قرعه‌کشی صورت گرفت که ۱۷۰ واحد در روستای اسماعیل‌آباد، ۶۲ واحد در روستای امین‌آباد و هجده واحد در روستای پایین‌ده قرار دارد.

کوتاه شدن زمان دریافت پروانه

حسن کاظمی با اشاره به کوتاه شدن فرایند زمانی دریافت پروانه ساخت از حدود چهار ماه به ۲۵ روز، اظهار کرد: دهیاران کار‌های استعلام را براساس برنامه‌ای که داده‌ایم، انجام می‌دهند تا پیش‌نویس پروانه را صادر کنند و متقاضیان کار‌های ساخت را سریع‌تر انجام دهند.

وی با بیان اینکه اگر مردم برای ساخت خانه‌ها همت کنند، شش ماه دیگر در منزل خودشان هستند، افزود: هرکس توان ساخت ندارد، باید اعلام کند تا واحد را به کسی که توان ساخت دارد، تحویل دهیم. بازرسی‌های محلی توسط نمایندگی‌های دهیاری و شورا‌ها نیز در‌این‌راستا انجام می‌شود.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->