نقص فنی برای هلیکوپتر حامل ترامپ در سفر به انگلیس ترامپ به اظهارات نامزد شهردار نیویورک درباره بازداشت نتانیاهو واکنش نشان داد آمریکا به قطع بودجه آژانس برای فشار به ایران تهدید کرد ماکرون: اسرائیل در حال نابودکردن تصویر خود در نگاه افکار عمومی جهان است رهبر کره شمالی بر آزمایش تسلیحات بدون سرنشین نظارت کرد شهادت ۵۰ فلسطینی دیگر در غزه (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) ترامپ کمک‌های نظامی به تایوان را متوقف کرد اردوغان: رژیم صهیونیستی ثبات منطقه را به خطر می‌اندازد روایت عراقچی از طرح پیشنهادی ایران به اروپا | راهی برای حرکت به جلو وجود دارد اعمال فشار آمریکا برای جلوگیری از تصویب قطعنامه ایران، روسیه و چین قطعنامه شورای امنیت درباره غزه بازهم توسط آمریکا وتو شد | الجزایر: مردم غزه ما را ببخشید(۲۷ شهریور ۱۴۰۴) اعتراف ارتش اسرائیل به هلاکت ۴ نظامی خود در غزه سردار رادان: دشمن صهیونیستی در جنگ ۱۲ روزه دچار اشتباه استراتژیک شده بود حمله موشکی یمن به سرزمین‌های اشغالی + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) رئیس جمهور: شهریار، شاعر زندگی بود ایروانی: ایران به حمایت از مردم سوریه ادامه خواهد داد | هرگونه تلاش برای تحمیل تجزیه سوریه، غیرقابل قبول است شورای امنیت سازمان ملل فردا جمعه درباره قطعنامه علیه ایران رای‌گیری می‌کند (۲۸ شهریور ۱۴۰۴) حمله انتحاری داعش در پاکستان ۴ کشته برجای گذاشت (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) القسام: غزه به گورستان نظامیان اسرائیلی تبدیل خواهد شد ماکرون: فعال‌سازی مکانیسم ماشه علیه ایران قطعی است ترامپ: با تصمیم لندن برای شناسایی کشور مستقل فلسطین مخالفم | از پوتین ناامید شدم حملۀ پهپادی اوکراین به به تاسیسات نفتی گازپروم در «باشقیرستان» روسیه + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) ماجرای دیده‌شدن شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان‌های خراسان چه بود؟ + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله پهپادی یمن به اراضی اشغالی + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) حمله اسرائیل به جنوب لبنان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) مشاهده شی نورانی در آسمان تهران، سمنان، مشهد و استان های خراسان + فیلم و عکس (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) عملیات استشهادی در مرز فلسطین اشغالی با اردن + فیلم (۲۷ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

سازمان ملل از انباشت ۲۷۰ هزار تن زباله جامد در نوار غزه خبرداد

  • کد خبر: ۲۲۲۹۲۸
  • ۰۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۸
سازمان ملل از انباشت ۲۷۰ هزار تن زباله جامد در نوار غزه خبرداد
سازمان ملل متحد اعلام کرد بحران انسانی در غزه با افزایش زباله‌های جامد که تهدیدی برای بدتر شدن وضعیت در این باریکه است، چرخشی خطرناک به خود گرفته است.

به گزارش شهرآرانیوز، «استفان دوجاریک» سخنگوی دبیرکل سازمان ملل متحد در کنفرانسی مطبوعاتی عنوان کرد به گفته اتحادیه شهرداری‌های نوار غزه، حدود ۲۷۰ هزار تن زباله جامد در نوار غزه انباشته شده و این یک فاجعه زیست محیطی و بهداشت عمومی است.

به نقل از آناتولی، دوجاریک هشدار داد انباشت زباله‌های جامد که با تخریب تأسیسات مدیریت پسماند و مراکز دفع زباله‌های پزشکی تشدید شده است، به طور جدی تلاش‌های شهرداری‌ها را با مشکل جمع آوری و دفع مواجه کرده است.

وی همچنین خطرات جدی امدادگران با جاده‌های ویران شده و وجود مهمات منفجر نشده را برجسته کرد. دوجاریک در این باره گفت: «در غزه، خصومت‌های جاری، تخریب جاده‌ها و وجود مهمات منفجر نشده همچنان خطرات قابل‌توجهی برای کارکنان بشردوستانه ایجاد می‌کند.»

دوجاریک تاکید کرد که موانع (محدودیت‌های عرضه سوخت، تاخیر و ناامنی در پست‌های بازرسی رژیم صهیونیستی در امتداد جاده ساحلی) مانع ارسال کمک‌های بشردوستانه به غزه می‌شوند.

دوجاریک با اشاره به آسیب جدی وارد شده به زیرساخت‌های حمل و نقل کمک‌رسانی گفت: «از آغاز جنگ، اکثر کامیون‌های مورد استفاده برای انتقال کمک‌ها، یا آسیب دیده‌اند و یا نابود شده‌اند.»

از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ که رژیم صهیونیستی حملات ویرانگر خود علیه نوار غزه را با حمایت آمریکا آغاز کرد، ده‌ها هزار فلسطینی که بیشترشان زن و کودک بودند، در این حملات شهید و زخمی شده‌اند و زیرساخت‌های نوار غزه به شکل گسترده‌ای ویران شده و فاجعه انسانی بی‌سابقه‌ای در این منطقه رقم خورده است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->