رژیم اسرائیل جسد سه اسیر را تحویل گرفت رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: سطح آمادگی نیروهای نظامی و امنیتی مستقر در غرب کشور بسیار مطلوب است اوکراین تحریم‌هایی را علیه روسیه، ایران و چین اعمال کرد حمایت ایران از تمامیت و یکپارچگی سرزمینی سودان اصرار مجدد گروسی بر دسترسی آژانس اتمی به سایت‌های آسیب‌دیده در ایران مصر و عربستان توافق همکاری نظامی امضا کردند ترامپ تصمیم حمله به ونزوئلا را انکار کرد | درخواست تسلیحات نظامی کاراکاس از مسکو گزارشگر سازمان ملل: حمله اسرائیل و آمریکا به ایران نقض آشکار منشور سازمان ملل است دیپلمات ایرانی: نقش اسرائیل در تحولات جاری سودان باید جدی گرفته شود فیدان: ترکیه میزبان نشست وزرای کشور‌های اسلامی درمورد غزه خواهد بود غزه، لبنان ‌و موضوع هسته‌ای محور گفت‌وگوی عراقچی و همتای مصری سازمان ملل: حملات آمریکا به مظنونان قاچاق مواد مخدر غیرقانونی است تخت روانچی: هر مذاکره‌ای که نتایجش از قبل مشخص شده باشد، بی معنا است مقام روس: مسکو همیشه آماده انجام آزمایش هسته‌ای است شیخ نعیم قاسم: واشنگتن تجاوزات اسرائیل را توجیه می‌کند | آمریکا هیچ‌گاه میانجی صادق و بی‌طرفی نبوده است معاون وزیر کشور: استانداران اختیار تجارت استانی با کشور‌های همسایه را دریافت کردند خودسوزی یک نظامی صهیونیست (۹ آبان ۱۴۰۴) توقیف شناور حامل ۲۴۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در خلیج فارس (۹ آبان ۱۴۰۴) نماینده مجلس: قطع یک‌باره یارانه سه دهک، اشتباه است رابرت مالی: اسرائیل قادر به مقابله با موشک‌های ایران نبود | به نظر می‌آید ترامپ مصمم است که به توافقی با ایران دست بیابد وزارت اقتصاد مامور ساماندهی مدیریت مرزها شد آیت‌الله علم‌الهدی: آمریکا هیچ‌گاه به دنبال دوستی با ایران نیست| عبرت دشمنی آمریکا با ایران باید به نسل‌های بعد منتقل شود پشت پرده لغو دیدار ترامپ و پوتین در بوداپست چه بود؟ ثبت ۹ آذر به عنوان روز ملی جزایر سه‌گانه در تقویم رسمی کشور سقوط بی‌سابقه محبوبیت مکرون در فرانسه جزئیاتی جدید از پیشنهاد آمریکا به حماس حمله پهپاد اسرائیلی به یک موتورسیکلت در جنوب لبنان (۹ آبان ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

گانتس: هنوز اهداف جنگ خود را محقق نکرده‌ایم

  • کد خبر: ۲۲۳۳۰۴
  • ۰۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۱:۴۹
گانتس: هنوز اهداف جنگ خود را محقق نکرده‌ایم
بنی گانتس از اعضای کابینه جنگ رژیم صهیونیستی اذعان کرد که اسرائیل هنوز اهداف جنگی خود در غزه را محقق نکرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، گانتس امروز یکشنبه گفت: هنوز تمام اهداف جنگ را محقق نکرده‌ایم، ولی از هیچ یک از آنها عقب نشینی نخواهیم کرد.

او اضاف کرد: هرگز ربوده شدگان (اسرای صهیونیست) را فراموش نخواهیم کرد، تا لحظه‌ای که بینیم صحیح و سالم برگشته‌اند.

عضو کابینه جنگ رژیم صهیونیستی در خلال صحبت‌های خود اشاره کرد که اسرائیل به لحظه مشخص شدن نتیجه نبرد در جبهه شمالی نزدیک می‌شود و به ایجاد جایگزینی برای حکومت حماس در غزه پایبند است.

گانتس تصریح کرد: از اهداف خود و در راس آنها بازگرداندن "گروگان"ها کوتاه نمی‌آییم و به آزادی آنها پایبندیم.

وی یحیی سنوار رهبر حماس در غزه را کلید بازگرداندن اسرای صهیونیست خواند و افزود: فشار‌های سیاسی، نظامی و اقتصادی بیشتری برای بازگرداندن "گروگان"ها وارد خواهیم کرد.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->