برگزاری نخستین نشست فعالان سینمای خراسان رضوی در مشهد تمام مهربانی‌های یار مهربان تصویرگر آواز‌های آبی شهر | یادی از استاد علی‌اکبر زرین‌مهر نقاش فقید مشهدی هم‌زمان با سالروز درگذشتش ماجرای تخلص استاد شهریار در مسابقه تلویزیونی «دونقطه» + فیلم گنجینه ای از هنر ناب ایرانی در حرم رضوی | گذری به موزه تخصصی فرش آستان قدس رضوی روایتی طنزآمیز از روابط انسانی | گزارشی از اکران مردمی فیلم «ناجورها» در مشهد پرتره «سیدحسن حسینی»، شاعر برجسته، روی آنتن تلویزیون + زمان پخش زوربا، یک مرد رها | معرفی کتاب «زوربای یونانی» به بهانه انتشار کتاب صوتی‌اش مدیرعامل مؤسسه فرهنگی شهرآرا: حمایت شهرآرا از سینما برای گرم‌ترشدن بازار هنر مشهد است + فیلم «جیمی کیمل» مجری مشهور تلویزیون اخراج شد سواد رسانه‌ای؛ سپر دفاعی در جنگ نوین حماسه در غزل | فردوسی چه تأثیراتی بر شهریار گذاشته است؟ رائد فریدزاده: حمایت از پروژه‌های سینمایی استانی باید هدفمند و بلندمدت باشد + فیلم لغو اجرا‌های محسن یگانه در گرگان + علت مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خراسان رضوی: ظرفیت هنری استان نیازمند ایجاد زیرساخت‌های لازم است پایان بخش اجرایی جشنواره هجدهم موسیقی جوان رمان «جایی برای دفن مردگان نیست» در کتابفروشی‌ها مروری بر کارنامه هنری «فرهاد آییش» به مناسبت تولد هفتاد و سه سالگی‌اش
سرخط خبرها

جوایز پلاتینو به «جامعه برف» رسید

  • کد خبر: ۲۲۳۴۰۵
  • ۰۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۰
جوایز پلاتینو به «جامعه برف» رسید
«جامعه برف» جوایز پلاتینو را درو کرد و عنوان بهترین فیلم و بهترین کارگردانی را به دست آورد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ «جامعه برف» ساخته جی. ای. بایونا که نامزد اسپانیا در اسکار بود، جوایز برتر یازدهمین دوره پلاتینو را ربود.

بایونا برای تصویر دلخراشی که از سقوط پرواز ۵۷۱ نیروی هوایی اروگوئه در سال ۱۹۷۲ ارایه کرده این جایزه را دریافت کرد. از این سقوط تنها ۱۶ نفر آن هم پس از ۷۲ روز سرگردانی در کوه‌های آند جان سالم به در بردند. بایونا پس از دریافت جایزه بهترین فیلم از بازیگران و گروه خود تشکر کرد و گفت: بدون کتاب پابلو ویرسی من اینجا نبودم.

بایونا پس از دریافت جایزه بهترین کارگردانی، از آدولفو آریستاراین، فیلمساز کهنه کار آرژانتینی به عنوان یکی از افراد الهام‌بخش خود یاد کرد و گفت: آرژانتین، ما اینجا در کنار شما هستیم، شما تنها نیستید.

وی به این ترتیب از وضعیت اسفناک سینمای آرژانتین که با تعطیلی موسسه فیلم INCAA توسط رییس جمهوری خاویر مایلی بدتر هم شده، یاد کرد.

«جامعه برف» جایزه بهترین تدوین، صدا و فیلمبرداری را هم برد.

اولین فیلم استیبالیز اورسولا با عنوان «۲۰۰۰۰ گونه زنبور» از باسک اسپانیا که با تمرکز بر دختری ۸ ساله ساخته شده نیز دیگر برنده بزرگ مراسم بود و ۴ جایزه از جمله بهترین فیلم اول، بهترین فیلمنامه و بهترین بازیگر زن نقش مکمل را از آن خود کرد.

شیلی نیز با «ال کوند» پابلو لارین و مستند تلخ مایت آلبردی با عنوان «خاطره ابدی» که هر ۲ نامزد اسکار بودند از برنده‌های پلاتینو بود و آلفردو کاسترو شیلیایی جایزه بهترین بازیگر مرد سریال را برای بازی در نقش سالوادور آلنده در «هزار روز آلنده» دریافت کرد.

«رویا‌های روباتی» از اسپانیا عنوان بهترین انیمیشن بلند را دریافت کرد.

سسیلیا راث بازیگر آرژانتینی که جایزه افتخاری پلاتینو را دریافت کرد با اظهار تاسف از وضعیت سینمای کشورش گفت: احتمالاً سال آینده فیلم‌های آرژانتینی کمی وجود خواهد داشت. صنعت ما شکننده است، بیایید به پرورش آن ادامه دهیم.

اندی چنگو هنرپیشه و خواننده آرژانتینی هم که برای بازی در مینی سریال «عشق پس از عشق» روی صحنه رفت تا جایزه‌اش را بگیرد، گفت: آنها سینمای ما را می‌کشند، فرهنگ ما را می‌کشند.

دانیل بورمن آرژانتینی، برنده جایزه بهترین خالق یک مینی سریال تلویزیونی برای «ایوسی، جاسوس پشیمان» نیز درباره بحران در کشورش حرف زد.

«جامعه برف» همچنین جایزه بهترین فیلم ایبرو-آمریکایی را که یک روز قبل از رویداد اصلی از سوی تماشاگران اهدا می‌شود، از آن خود کرد. در همین حال، «بدن در حال سوختن» جایزه تماشاگران را برای بهترین مینی سریال دریافت کرد.

جایزه پلاتینو بزرگ‌ترین جایزه برای فیلم‌ها و سریال‌های آمریکای لاتین، اسپانیا و پرتغال است. امسال این مراسم در شکارت منطقه‌ای از دوره مایا‌ها در مکزیک برگزار شد و سال آینده دوازدهمین دوره جوایز پلاتینو در مادرید برگزار می‌شود. مکزیک و اسپانیا به طور متناوب محل میزبانی ۴ سال آینده این جایزه هستند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->