وزیر امور خارجه: آتش بس فعلی میان ایران و رژیم صهیونیستی شکننده است زینی وند: تقویم انتخابات در ستاد انتخابات کشور نهایی شد پزشکیان با رئیس و معاونان بنیاد شهید و امور ایثارگران دیدار کرد همه چیز درباره ادامه مذاکرات احتمالی ایران با آمریکا | دیپلماسی در گرو منافع ملی حفاظت از اتحاد ملی، مأموریت اهل قلم و کلام نظامیان صهیونیست باز هم شکار القسام شدند + ویدئو پزشکیان موافقت‌نامه انتقال محکومان میان ایران و ونزوئلا را ابلاغ کرد واکنش ریاست معنوی دروزی‌ها در سوریه درباره آتش‌بس فراگیر پوشاندن صورت در کرانه باختری ممنوع شد ویدئو | اعترافات شخصی که عکس و لوکیشن بیمارستان فارابی کرمانشاه را برای هدف قرار دادن به عوامل رژیم اسرائیل ارسال کرده بود کمیسیون امنیت ملی درباره مکانیسم ماشه، ۳۱ تیرماه جلسه برگزار خواهد کرد پاکستان: آمریکا بزرگ‌ترین شریک تجاری ماست اولین واکنش آرژانتین به وحشی‌گری رژیم صهیونیستی در غزه! گفت‌وگوی تلفنی دبیران شورای عالی امنیت ملی ایران و ارمنستان درباره تحولات منطقه‌ای نارسایی مزمن وریدی که ترامپ به آن مبتلا شده چیست؟ ائتلاف بی‌سابقه ۱۲ کشور برای تحریم رژیم کودک‌کش اسرائیل معاون رئیس جمهور: ایجاد ۵۰۰ هزار فرصت شغلی در روستا‌ها ضروری است دستور دادستان در مورد نظارت بر بازار کالا‌های اساسی | افزایش قیمت برنج قابل قبول نیست رژیم صهیونیستی، متهم اصلی حملات پهپادی در عراق دولت جولانی اعلام آتش‌بس کرد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) صدور کیفرخواست برای مصطفی کواکبیان بابت اظهارات غیرمستند درباره کاترین شکدم عضو کمیسیون اقتصادی مجلس: تزریق منابع مالی علاج بازار بورس نیست عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: در اخراج اتباع افغانستانی، نمی‌توانیم هم‌زبانی و مناسبات فرهنگی‌مان را فراموش کنیم نماینده مجلس: فعال‌سازی مکانیسم ماشه وضعیت را برای اروپایی‌ها بدتر می‌کند استاندار خراسان رضوی: اصلاح آیین‌نامه‌های اجرایی با مشارکت بخش خصوصی در دستور کار استان است واکنش محسن رضایی به تحولات سوریه | اعراب، بیدار شوید! ضرورت تعیین تکلیف لایحه سازمان ملی مهاجرت | برخی نمایندگان مجلس پیشنهاد بررسی لایحه در قالب اصل ۸۵ قانون اساسی را مطرح کرده‌اند
سرخط خبرها

دور جدید توانمندی حزب الله ضد تل‌آویو آغازشده | اسرائیل شکست خورده

  • کد خبر: ۲۲۳۵۶۶
  • ۰۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۱:۱۱
دور جدید توانمندی حزب الله ضد تل‌آویو آغازشده | اسرائیل شکست خورده
یک نشریه معتبر انگلیسی با اذعان به عملیات ترکیبی و جدید هفته گذشته حزب الله به مقر سری در منطقه اشغالی «عرب العرامشه»که با مهار پدافند گنبد آهنین انجام شد،بار دیگر شکست اسرائیل را یادآور شد.

به گزارش شهرآرانیوز، یک نشریه انگلیسی زبان با اذعان به قدرت تسلیحاتی مقاومت اسلامی لبنان، مرحله جدید عملیات‌های موشکی و پهپادی حزب الله ضد اهداف نظامی تل آویو در اراضی اشغالی را قابل تأمل دانست و تاکید کرد که تلاش صهیونیست‌ها در تضعیف نظامی حزب الله با شکست مواجه شده است.

در شرایطی که پس لرزه‌های پاسخ تنبیهی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی ضد اسرائیل همچنان نقل محافل رسانه‌ای و خبری است، رزمندگان مقاومت اسلامی لبنان دور جدیدی از عملیات‌های نظامی محدود خود علیه مواضع صهیونیست‌ها را آغاز کرده‌اند، در این میان، تحلیلگران غربی توسل رزمندگان مقاومت لبنان به تاکتیک نظامی و عملیاتی جدید ضد مقرهای تجسسی و نظامی اسرائیل را حائز اهمیت دانستند.

در همین ارتباط، خبرگزاری فایننشال تایمز انگلیس روز دوشنبه در گزارشی با اشاره به عملیاتی کردن بخش کوچکی از توانمندی‌های جدید و پتانسیل تسلیحاتی گسترده رزمندگان مقاومت لبنان ضد اسرائیل در هفته گذشته اذعان کرد: «حزب الله لبنان هنوز از تسلیحات پیشرفته در زرادخانه نظامی خود استفاده نکرده است.»

این نشریه معتبر انگلیسی به نقل از تحلیلگران حوضه نظامی نوشت: «حزب الله لبنان طی هفته گذشته در چند عملیات جدید خود از مجموعه جدیدی از تاکتیک‌های نظامی ضد اسرائیل استفاده کرد» که پیشتر از این تسلیحات در برابر اسرائیل رونمایی نکرده بود.

تحلیلگر نشریه فایننشال تایمز در ادامه توضیح داد: هفته گذشته چهارشنبه، حزب الله یک حمله ترکیبی با بهره‌گیری از پهپادهای انتحاری و موشک‌های هدایت شونده ضد مقر فرماندهی تجسسی و سری ارتش اسرائیل در منطقه عرب العرامشه انجام داد و موفق شد با نفوذ به سامانه گنبد آهنین دفاعی پدافندی اسرائیل، اهداف تعیین شده را هدف قرار دهد.»

پیشتر، رزمندگان حزب الله لبنان در دور جدیدی از عملیات نظامی و طی یک حمله ترکیبی منحصر به فرد با مهار کردن سیستم پدافندی هوایی گنبد آهنین صهیونیست‌ها به مقر اطلاعاتی نظامیان صهیونیستی در شمال فلسطین اشغالی حمله کردند و طی آن به اذعان ارتش اشغالگران معاون فرمانده واحد نظامی سری «۸۱۰۳» وابسته به گردان «عتسونی ۶» مجروح و شماری نظامی به هلاکت رسیدند.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->