سود میلیاردی از قاچاق حشرات! افزایش ۳۰درصدی صادرات پسته خراسان رضوی بیست‌ونهمین نمایشگاه تخصصی صنعت ساختمان در مشهد آغاز شد + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) بیش از ۵۷ درصد، سهم محصولات غیرنفتی از سبد صادرات سال گذشته | ۸۰ درصد از خط تولید ال۹۰، ایرانی است فروشندگان کالا‌های مرتبط با هالووین، زیر ذره‌بین بازرسی فرمان بازار خودرو به سمت کاهش قیمت چرخید؟ | بررسی قیمت امروز خودروهای داخلی و خارجی (۸ آبان ۱۴۰۴) گل زعفران امروز چقدر قیمت دارد؟ (۸ آبان ۱۴۰۴) | بازار در فاز تعادل و انتظار خریداران سکه‌های پیش‌خرید بخوانند پلمب کافی‌شاپ و کافه‌قلیان متخلف در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴) جزئیات اولین حراج طلای مرکز مبادله در آبان ۱۴۰۴ | فرصت واریز وجه‌الضمان تا ۱۰ آبان‌ماه است سقوط ۲۰۰۰ دلاری قیمت بیت‌کوین (۸ آبان ۱۴۰۴) موبایل ارزان شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | توصیه مهم به خریداران مناسب‌ترین روش عرضه خودرو چیست؟ استاندار خراسان رضوی: تسهیلگری، شرط موفقیت بخش خصوصی | استاندارد، راه اعتماد مردم به تولیدات داخلی است دلار در کانال ۱۰۷ هزار تومان در مشهد (۸ آبان ۱۴۰۴)‌ آموزش و هوشمندسازی نقش محوری در تحقق عدالت مالیاتی دارند قیمت طلا در آخرین روز کاری هفته در مشهد چند؟ | سکه گران شد (۸ آبان ۱۴۰۴) روش های تمیز کردن کوله پشتی برای داشتن کوله ای درخشان! نرخ طلای جهانی اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | لبخند دوباره اونس به صعود آیین تجلیل از واحد‌های نمونه استاندارد خراسان رضوی برگزار شد | نظارت بر تولید و صادرات، تسهیل و تسریع می‌شود+ فیلم دو سناریوی بورس پس از صعود به کانال جدید (۸ آبان ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد اعلام شد (۸ آبان ۱۴۰۴) | قیمت صیفی‌جات چقدر است؟ قیمت امروز دینار عراق، ریال سعودی و درهم امارات در مشهد چند؟  میلیون‌ها دلار تتر ایرانی مسدود شد (۸ آبان ۱۴۰۴) رفیق بازی در بازار برنج فعالان اقتصادی، سیاست های ارزی را عامل اتلاف منابع کشور می‌دانند | ارز رانتی پای بابک زنجانی هم به ماجرای بانک آینده و علی انصاری باز شد شمش طلا اولین کالای وارداتی به کشور
سرخط خبرها

خبر‌های جریان‌ساز برای معامله‌گران بازار ارز چیست؟ (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۲۳۸۰۶
  • ۰۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۸:۵۲
خبر‌های جریان‌ساز برای معامله‌گران بازار ارز چیست؟ (۵ اردیبهشت ۱۴۰۳)
با از دست رفتن کف حمایتی قیمت انس جهانی، قیمت طلای آبشده و سکه دچار افت قیمت شدند. قیمت سکه یک کانال پایین رفت و قیمت طلای آبشده هم با کاهش حمایت ۱۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان را از دست داد.

به گزارش شهرآرانیوز، در روز سه‌شنبه قیمت انس طلای جهانی حمایت ۲۳۳۰ دلاری را از دست داد و همین کاهش موجب شد تا قیمت طلای آبشده با گپ منفی در ۱۵ میلیون و ۴۶۰ هزار تومان بازگشایی کند و به سمت حمایت ۱۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان حرکت کند. در ادامه قیمت طلای آبشده از این مرز حمایت شد و بین حمایت و مقاومت ۱۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان نوسان دهد.

قیمت سکه هم با کاهش کانال ۴۳ میلیون را از دست داد و به ۴۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان رسید. حباب سکه هم با کاهش ۳۰۰ هزار تومانی، ۷ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان شد.

قیمت دلار هرات در ۶۴ هزار و ۱۰۰ تومان آغاز به کار کرد و در حوالی ظهر این کانال را از دست داد.

قیمت دلار هرات در معاملات روزانه در بالای مرز حمایت ۶۳ هزار و ۸۰۰ تومان بسته شد، اما قیمت فردایی دلار هرات در پشت خط این مرز را از دست داد و تا ۶۳ هزار و ۴۵۰ تومان عقب نشست.

با از دست رفتن کف قیمت دلار هرات در پشت خط، احتمال از دست رفتن کانال ۶۳ هزار تومان در بازار ارز زیاد شده است.

قیمت درهم امارات در ۱۷ هزار و ۶۰۰ تومان بازگشایی کرد و با کاهش ۱۰۰ تومانی در ۱۷ هزار و ۵۰۰ تومان بسته شد.

معامله‌گران معتقدند کاهش بازار در روز سه‌شنبه دو عامل داشته است؛ عامل اول قیمت انس طلا بود و عامل دوم به تزریق بازارساز برمی‌گردد.

در بازار رسمی روند قیمتی معکوس بازار ارز آزاد بود و قیمت‌ها بر مدار افزایش بودند. طی سه روز گذشته قیمت اسکناس و حواله دلار در مرکز مبادله بر مدار افزایش بوده و قیمت حواله دلار در روز سه‌شنبه به مرز کانال ۴۱ هزار تومان رسید. قیمت اسکناس دلار هم با افزایش بیش از ۱۵۰ تومانی در ۴۳ هزار و ۹۰۰ تومان معامله شد.

با توجه به افزایش قیمت حواله در مرکز مبادله در بازار هر روز این بحث وجود دارد که دلار نیما در حال نزدیک شدن به قیمت دلار آزاد است. نکته این موضوع قیمت ارز ترجیحی یا همان ۲۸ هزار و ۵۰۰ تومانی است که همچنان ثابت بوده و به این خاطر افزایش دلار مرکز مبادله را به نرخ نیما ربط می‌دهند که از جنس حواله است.

سه خبر مورد توجه معامله‌گران بود. خبر اول از بلومبرگ بود که گفته بایدن تحریم‌های جدید نفتی جمهوری اسلامی که توسط مجلس نمایندگان تصویب شده را وتو خواهد کرد و اجرایی نمی‌شود. با این حال که این خبر سیگنال مثبتی برای بازار تلقی شد، اما اگر این اتفاق نیفتد و این خبر تکذیب شود می‌تواند به بازار نوسان بدهد.

خبر دوم درمورد صحبت‌های قالیباف، رئیس مجلس بود که گفته تأخیر بانک مرکزی در تأمین ارز دارو محرز است و وزارت بهداشت، سازمان برنامه و بانک مرکزی مسئول هستند. در این چند روز نماینده‌های مجلس نسبت به سیاست‌های ارزی بانک مرکزی نقد‌هایی داشتند که به بازار سیگنال منفی داده. البته بانک مرکزی جواب داد تامین ارز دارو در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ در حدود ۲۶ درصد رشد داشته است.

خبر سوم صحبت‌های معاون اقتصادی سازمان بازرسی بود که در برنامه تلویزیونی مدعی شده از سال ۹۴ تا پارسال ۱۶ میلیارد یورو تعهد ارزی ایفا نشده است.

معامله‌گران فنی معتقدند کف محکم طلای آبشده در محدوده ۱۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان تا ۱۴ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان است و تا زمانیکه بالای ۱۵ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان نوسان بدهد می‌تواند برای شکستن مقاومت ۱۵ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان تلاش کند.

نکته بازار پیش‌بینی ریت یورو در برابر دلار بود. یک تحلیل از قیمت یورو در بازار دست به دست می‌شد که مدعی بود احتمالا قیمت یورو در برابر دلار دوباره به سمت عدد یک حرکت می‌کند که کاهش قابل توجهی است.

منبع: اکوایران

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->