معاون اول رئیس جمهور: بحران آب یک معضل منطقه‌ای نیست، اقدامات ملی لازم است سخنگوی دولت: آرایش دولت عوض شده است | وزیر امور خارجه با نظر شخصی خود کاری را انجام نمی‌دهد توضیحات سخنگوی دولت درباره قطعی گاز در زمستان ۱۴۰۴ + فیلم دست استرالیا رو شد| ارسال قطعات جنگنده از سیدنی به اسرائیل با پرواز‌های مسافربری توضیح مصر درباره مذاکرات آتش‌بس | هدف در شرم‌الشیخ، ایجاد مکانیسم امنیتی برای عقب‌نشینی کامل اسرائیل از غزه است بیداری دوباره وجدان جهانی در مسئله فلسطین آژانس امدادرسانی سازمان ملل متحد برای فلسطین: غزه محلی ناامن برای یک میلیون کودک فلسطینی است تاریخ انتخابات شورا‌ها در ۱۴۰۵ مشخص شد + جزئیات (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) درصورت تأیید شورای نگهبان، سقف مهریه از ۱۴ به ۱۱۰ سکه افزایش می‌یابد | جزئیات تغییرات لایحه اصلاحی مهریه در مجلس تشریح آخرین وضعیت امنیتی کشور در کمیسیون امنیت ملی توسط وزیر اطلاعات نتانیاهو: هنوز به پایان جنگ غزه نرسیده‌ایم اما به آن نزدیکیم راه‌اندازی سامانه ثبت تخلفات اینترنتی، به صورت آزمایشی | مراحل اعتراض به جریمه‌ها واکنش ایران نسبت‌به کاهش سهم خود از بودجه کمیساریای عالی پناهندگان ترامپ مدعی شد که ایران مایل است توافق غزه به سرانجام برسد وزیر آموزش و پرورش با حضور در مجلس، به سؤالات نمایندگان پاسخ می‌دهد (۱۵ مهرماه ۱۴۰۴) چرا پلیس گاهی اوقات دیر به محل حادثه می‌رسد؟ | مردم مسائل فوریتی و عادی را تفکیک کنند + فیلم حمله هوایی رژیم صهیونیستی به جنوب نوار غزه «جولانی» برای سرکوب کُردها، تجهیزات نظامی به حلب فرستاد انهدام شبکه جاسوسی مرتبط با موساد با هویت مجازی «جیمز بی‌دین» ابراز امیدواری وزیر خارجه فرانسه نسبت به تبادل زندانیان بین تهران و پاریس عراق در آستانه دریافت سامانه پدافند هوایی پیشرفته غزه: تعلیق فعالیت صلیب سرخ، خطرناک و غیرانسانی است پوتین در تماس با نتانیاهو: باید برای موضوع هسته‌ای ایران راه‌حل دیپلماتیک یافت انصارالله‌: طرف‌های میانجیگر روی موضوع خلع سلاح حماس حساب نکنند ترامپ به انتخاب نخست‌وزیر زن در ژاپن واکنش نشان داد ضربات جدید مقاومت فلسطین به اسرائیلی‌ها در غزه
سرخط خبرها

سردار رادان: دشمن دو بال غیرت و حیا در جامعه را هدف قرار داده است

  • کد خبر: ۲۲۷۵۵۴
  • ۲۳ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۸:۱۸
سردار رادان: دشمن دو بال غیرت و حیا در جامعه را هدف قرار داده است
فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به نقشه‌های دشمن در جامعه اسلامی گفت: دشمن دو بال غیرت و حیا در جامعه را هدف قرار داده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار احمدرضا رادان عصر یکشنبه در اجتماع مردم رشت در حمایت از اجرای طرح حجاب و عفاف و قدردانی از حمایت‌های مردم و مسؤولان گیلان و با تبریک دهه کرامت اظهار کرد: بسیار خرسندم که در اجتماع پرشکوه مردمان گیلان زمین حاضر شدم چرا که شاهد دلاورمردی های بسیاری در استان گیلان و رشت بوده‌ام.

فرمانده کل انتظامی کشور با تقدیر از حمایت همه جانبه مردم از این نیروی جان بر کف اضافه کرد: سربازان شما در جنگ نابرابر نرم قرار دارند که با حمایت همه جانبه شما مردم پیروز خواهیم شد.

سردار رادان با اشاره به دیار مفاخر خیز گیلان بیان کرد: میرزا کوچک خان فرزند بزرگ و دلیر گیلان که به هیچ قیمتی از ارزش‌ها نگذشت.

وی با بیان اینکه جبهه حق در برابر جبهه باطل پیروز است، افزود: وعده صادق ثابت کرد که انقلاب اسلامی در مسیر بزرگ پیروزی قرار دارد.

فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه گیلان سرزمین شجاع پرور و انقلابی پرور است، گفت: مردم گیلان در فتنه ۸۸ استخوان‌های فتنه گران خرد و شکست.

رادان با اشاره به نقشه‌های دشمن علیه نظام اسلامی بیان کرد: دشمن به دنبال حذف دو بال غیرت و حیا بوده و این دو بال مکرر مورد آماج حملات دشمنان است.

به گفته وی، دشمن با هدف قرار دادن غیرت دینی و ایمانی مردم ایران اسلامی دنبال تسخیر خاکریز های داخلی است.

فرمانده کل انتظامی کشور با اشاره به اینکه مقابله با عفاف و حجاب حرف امروز و دیروز نیست، گفت: دشمن از سده‌های گذشته دنبال حذف غیرت و حیا در جامعه اسلامی است.

رادان با بیان اینکه دشمن دنبال اُندلسی کردن ایران اسلامی است، اضافه کرد: به تعبیر دشمن؛ دختران شُل حجاب به مثابه سربازان ارزان قیمت برای رسیدن به اهداف تلقی می‌شوند.

وی با اشاره به اینکه دشمن با راهبردهای ضد فرهنگی دنبال سقوط فرهنگی در جامعه است، افزود: دشمن باید خواب اُندلسی کردن جامعه عفیف و پاکدامن ایران اسلامی را حتی از سرش بیرون کند.

فرمانده کل انتظامی کشور با بیان اینکه ۹ دی خط بطلانی بر آتش فتنه ۸۸ بود، گفت: امروز ۹ دی‌های فراوانی در استان‌های مختلف در حمایت از طرح عفاف و حجاب رقم خورده است.

سردار رادان با اشاره به اهمیت و نقش مردم در جنگ نرم اضافه کرد: ایران با حمایت مردم از عفاف و حجاب صحنه جنگ نرم را فتح می‌کند.

وی با بیان اینکه امروز خاکریزهای جنگ تغییر کرده است، افزود: امروز خاکریز های کمیل در خیابان و کوچه و پس کوچه‌های ایران است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->