۴ میلیون دلار برای خاموش کردن اعتراض هواداران استقلال ستاره خط میانی استقلال و پرسپولیس، خرید جدید فجرسپاسی اعتراض هواداران استقلال به هلدینگ خلیج فارس| شعار علیه دلال‌ها! ۵۰۰ هزارتومان کارت هدیه برای قهرمانی در ایران! بازگشت کاروان پرسپولیس به تهران گروه بندی جام ملت‌های فوتبال زنان آسیا ۲۰۲۶ | کار سخت ملی پوشان ایران علی دایی چهارمین بازیکن برتر تاریخ فوتبال آسیا + عکس مخالفت پرسپولیس با پیشنهاد مصالحه تراکتور احسان حدادی: دوومیدانی‌کاران خاطی به ایران برمی‌گردند اوریه هنوز نمره قبولی نگرفته است محکومیت ۱۶ میلیاردی استقلال ابقای زمین تنیس سجاد برای تنیس مشهد وعده‌های تکراری برای ورزش مشهد تا کی ادامه دارد؟ تصمیم عجیب درویش درباره صحرایی! هاشمیان به دنبال مهاجم برای پرسپولیس مخالفت اوریه برای بازی برای پرسپولیس رای گیری برای اخراج بازیکن درهیات مدیره استقلال! یک ماکارونی‌فروش مدیرروابط عمومی استقلال می‌شود!
سرخط خبرها

بازیکنان پرسپولیس هم قسم شدند

  • کد خبر: ۲۲۴۸۴۵
  • ۰۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۳۵
بازیکنان پرسپولیس هم قسم شدند
سرخپوشان در آستانه بازی با سپاهان هم قسم شدند.
بهمن نوری
خبرنگار بهمن نوری

به گزارش شهرآرانیوز، شکست پرسپولیس مقابل آلومینیوم اراک باعث شد این تیم در آستانه بازی حساس با سپاهان با یک افت روحی مواجه شده و زمزمه‌هایی نیز مبنی بر انتقاد برخی از سرخپوشان بابت تعویض‌های اوسمار در اراک به گوش رسید.

در همین راستا نیز بازیکنان بزرگتر پرسپولیس که نقش عمده‌ای درجمع کردن حواشی تیم شان دارند به در تمرین امروز تیم شان از بازیکنان خواستند همه ااتفاقات بازی با آلومینیوم را فراموش کرده و به دنبال این باشند تا با اتحاد و یکدلی یک نتیجه خوب مقابل سپاهان کسب کرده و دل هواداران را شاد کنند. در ادامه شاگردان اوسمار همقسم شدند تا پایان فصل امتیازی از دست نداده و همه هدف شان بازگشت به صدر جدول باشد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->