جزئیاتی از اسناد رژیم صهیونیستی| افشای همکاری گروهک‌های ضدانقلاب کُرد با اسرائیل پیشنهاد جدید قطر برای توافق آتش‌بس موقت در غزه (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) آمریکا: روند گفت‌وگوها با ایران همچنان رو به جلو است تهدید قاطع یمن برای رژیم صهیونیستی و شرکتهای سرمایه‌گذاری در اراضی اشغالی شلیک موشک چندکلاهکی یمنی‌ها صهیونیست‌ها را غافلگیر کرد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی دولت: آمریکا حق دیکته چیزی به ما را ندارد | برای منافع ملی تلاش می‌کنیم آغاز پایش ۱۴۰۰ طرح کلان و نیمه‌تمام خراسان رضوی تأکید پزشکیان بر اهمیت کاربرد هوش مصنوعی عربستان ۲۵ هزار بطری ۵ لیتری آب زمزمه را برای حجاج ایرانی ارسال کرد تاکید استاندار خراسان رضوی بر تقویت دیپلماسی استانی و منطقه‌ای برای رونق بازار فرش استاندار خراسان رضوی: بازارچه‌های تخصصی برای عرضه محصولات صنایع‌دستی استان راه‌اندازی شود + فیلم وزیر کشور: نشست وزرای عضو اکو در تهران برگزار می‌شود (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) حملات موشکی تازه یمن به اراضی اشغالی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) ترامپ: ایران در مذاکرات تهاجمی‌تر شده است عراقچی راهی نروژ شد (۲۰ خرداد ۱۴۰۴) اسلامی: به دنبال ساخت رآکتور بومی با سوخت ایرانی هستیم تکرار ادعای گروسی درباره نظارت بر پادمان‌ها در ایران از سوی اروپا ادعای نتانیاهو درباره پیشرفت گسترده در مذاکرات تبادل اسیران نخعی راد: اطلاعات ارزشمندی درباره پایگاه‌های رژیم صهیونیستی به دست آمده است رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش: بدون حضور مؤثر در فضای مجازی، فکر حاکمیت در فضای حقیقی توهمی بیش نیست سردار رادان از عوامل شناسایی و دستگیری قاتل الهه حسین نژاد تقدیر کرد کمیسیون اقتصادی مجلس با صلاحیت مدنی‌زاده موافقت کرد پلیس اسرائیل یکی از ساکنان تل‌آویو را به اتهام جاسوسی برای ایران بازداشت کرد آیت الله علم الهدی: هدف برگزاری کنگره ۱۸ هزار شهید تداوم نسل انقلابی باشد | جذب نسل جوان در برنامه‌های انقلابی با نوآوری سخنگوی وزارت خارجه روسیه: مسکو قره‌باغ را به عنوان خاک جمهوری آذربایجان به رسمیت می‌شناسد معاون وزارت خارجه: تحریم‌های غرب مانع مقابله با تغییرات اقلیمی می‌شود زنگنه: تاکنون ۱۴ هیئت پارلمانی برای شرکت در مجمع بین المجالس آسیایی در مشهد اعلام حضور کرده‌اند اطلاعیه وزارت اطلاعات در مورد عملیات پیچیده سربازان گمنام امام زمان (عج) در انتقال اسناد رژیم صهیونیستی (۲۰ خرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

«مسئول پلیس داعش» در نینوای عراق بازداشت شد

  • کد خبر: ۲۲۴۹۶۴
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۷
«مسئول پلیس داعش» در نینوای عراق بازداشت شد
«گروه رسانه‌ای امنیتی عراق» از بازداشت مسئول پلیس گروه تروریستی داعش در استان نینوا واقع در شمال عراق خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، گروه رسانه‌ای امنیتی عراق با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد در یک عملیات ویژه و براساس داده‌های اطلاعاتی دقیق لشکر شانزدهم وابسته به اداره اطلاعات نظامی با همکاری گردان شناسایی این لشکر و از طریق پیگیری‌های میدانی بی‌وقفه که از یکی از کشور‌های همسایه آغاز شد، پس از ورود این تروریست به خاک عراق، کمین دقیقی برای وی در غرب شهر موصل کار گذاشته شد.

براساس گزارش عین الاخباریه، در این بیانیه همچنین آمده است فرد مذکور معروف به «ابو صکر» تحت تعقیب دستگاه قضایی عراق قرار داشت و به‌عنوان «مسئول پلیس داعش» فعالیت می‌کرد و با اسناد و مدارک جعلی در خاک عراق تردد داشت.

گروهک‌های مخفی داعش هنوز در مناطقی از بغداد، صلاح‌الدین، دیالی، کرکوک، نینوا، الانبار و دیگر نقاط فعالیت دارند و نیرو‌های امنیتی عراق برای اطمینان از عدم ظهور مجدد داعش، به پاکسازی و تعقیب بقایای داعش در سراسر این کشور ادامه می‌دهند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->