جلوگیری حشد شعبی از ورود تروریست‌ها از سوریه به عراق پزشکیان به‌زودی عازم باکو می‌شود روسیه برای ایجاد گفت‌وگوی سازنده میان ایران و آمریکا اعلام آمادگی کرد شمار شهدای غزه به بیش از ۵۰ هزار شهید از آغاز جنگ افزایش یافت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ادعای رژیم صهیونیستی درباره ترور یکی از مسئولان حزب الله (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) پزشکیان: مصمم هستیم همه توافقات خود با عراق را عملیاتی کنیم ترامپ برای دانشگاه‌های حامی فلسطین خط و نشان کشید شکایت ایران از آمریکا به شورای امنیت + فیلم بازخوانی ماجرای یوم الله ۱۲ فروردین و آغاز ممتازترین مردم سالاری دینی عراقچی: حمایت از مقاومت ادامه دارد تأکید مهاجرانی بر پاسداشت اهمیت مردم در حکمرانی بیش از ۲۰ حمله هوایی آمریکا به استان‌های صنعا و صعده یمن قطر و رژیم صهیونیستی در رزمایش یونان شرکت کردند (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) انگلیس: ما همراه با شرکای اروپایی خود برای مقابله با روسیه و دفاع از امنیت خودمان گام برمی‌داریم روز جمهوری اسلامی ایران؛ روز پیروزی ملت پیام استاندار خراسان رضوی به مناسبت ۱۲ فروردین ماه روز جمهوری اسلامی برگزاری مراسم تشییع پیکر دو پلیس فداکار کلانتری شهید رجایی مشهد (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) ترامپ شرط توقف حملات به یمن را اعلام کرد لاریجانی: اگر آمریکا اشتباه کند، ایران به سمت سلاح هسته‌ای می‌رود اطلاعیه سپاه درباره توقیف دو نفتکش متخلف در خلیج فارس سخنگوی دولت: با متخلفان حادثه واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد برخورد می‌شود عراقچی: اجازه نمی‌دهیم کسی با زبان زور با ما صحبت کند گفت‌وگوی تلفنی پزشکیان با رئیس‌جمهور ترکمنستان توقیف ۲ نفتکش خارجی توسط نیروی دریایی سپاه در خلیج فارس بیانیه سپاه پاسداران به مناسبت فرا رسیدن ۱۲ فروردین: «انسجام اجتماعی» برای گذر از شرایط خطیر امروز ضروری است عراقچی: ایران وارد مذاکرات مستقیم با آمریکا نمی‌شود ارتش: اگر دشمنان تعرضی نسبت به سرزمین ایران کنند، پاسخ پشیمان کننده دریافت خواهند کرد پزشکیان: نوروز فرصتی برای تقویت همفکری و برادری میان کشور‌های اسلامی است
سرخط خبرها

ترکیه به شمال سوریه نیروی کمکی اعزام کرد

  • کد خبر: ۲۲۴۹۶۸
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۰
ترکیه به شمال سوریه نیروی کمکی اعزام کرد
در پی مخالفت هیئت «تحریرالشام» با درخواست ترکیه برای ایجاد نقاط مرزی، ارتش این کشور نیروی کمکی به شمال سوریه اعزام کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، در حالی که درگیری‌ها و حملات بین گروه‌های مخالف و نیرو‌های نظام سوریه ادامه دارد، فضای تنش در شمال غرب سوریه حاکم است. ارتش ترکیه پس از اینکه هیئت «تحریر الشام» از پاسخگویی به درخواست این کشور برای ایجاد نقاط مرزی خودداری کرد، نیرو‌های کمکی به منطقه اعزام کرد.

در همین زمینه، منابع آگاه از «ارتش ملی» در حومه حلب به سایت خبری «العربی الجدید» گفتند ارتش ترکیه نیرو‌های کمکی را به منطقه گذرگاه «الغزاویه» اعزام کرد که مناطق تحت کنترل هیئت «تحریر الشام» در ادلب را از حومه غربی آن جدا می‌کند تا نقاط جدیدی در منطقه ایجاد کند. همزمان یک کاروان نظامی متعلق به هیئت تحریرالشام، شامل ده‌ها نیروی مسلح و سلاح‌های سنگین از حومه ادلب به سمت گذرگاه مذکور حرکت کرد.

این منابع توضیح دادند که تقویت‌های متقابل پس از آن صورت گرفت که تحریرالشام درخواست طرف ترکیه را برای ایجاد نقاط مرزی تحت نظارت نیرو‌های «گارد مرزی» ارتش ملی تحت حمایت ترکیه در کنار نیرو‌های خود ترکیه، برای محدود کردن عملیات قاچاق انسان به خاک این کشور رد کرد.

جزئیات دیدار افسران ترکیه با «تحریرالشام»

پیش از این نشستی بین افسران ارتش ترکیه و رهبران تحریر الشام برگزار شد تا راه‌های کنترل مرز سوریه و ترکیه و محدود کردن عملیات قاچاق را بررسی کنند. هیئت تحریرالشام به مسوولیت خود در کنترل امنیتی این مناطق پایبند است و در این مسیر خواهان مشارکت نیرو‌های «ارتش ملی» تحت حمایت ترکیه نیست.

مناطق تحت کنترل «ارتش ملی» تحت حمایت ترکیه در حومه حلب از طریق دو گذرگاه «دیربلوط» و «الغزاویه» به مناطق تحت کنترل «تحریر الشام» در ادلب مرتبط است که از طریق آن کالا، سوخت، و تمامی اشکال مبادلات تجاری بین منطقه و همچنین عملیات قاچاق انجام می‌شود.

به گفته این منابع، آنچه که تنش بین دو طرف را افزایش داد، فشار ترکیه به دلیل فشار روسیه به هیئت تحریرالشام برای بازگرداندن تانکی متعلق به ارتش سوریه بود که روز شنبه توقیف کرده بود و از بازگرداندن آن امتناع می‌کند.

علاوه بر این، بر اثر حمله موشکی که یک خودروی غیرنظامی را در حومه غربی حلب هدف قرار داد، یک غیرنظامی کشته و یک نفر دیگر زخمی شد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->