اطلاعات فصل هشتم کالاف دیوتی موبایل ۲۰۲۵ + معرفی گان و آیتم‌های جدید اعتراض کارمندان مایکروسافت به رابطه با اسرائیل و اخراج ۲ نفر از آن‌ها جمع کردن زباله، وظیفه جدید گارد ملی آمریکا در واشنگتن! FDA به ایمپلنتی که روماتیسم مفصلی را درمان می‌کند تاییدیه داد OpenAI مکالمات کاربران با ChatGPT را به پلیس می‌دهد توضیحات رئیس شورای اطلاع‌رسانی دولت درباره آخرین وضعیت رفع فیلتر تلگرام + فیلم ناتینگ از تصاویر عکاسان حرفه‌ای به‌جای نمونه دوربین فون ۳ استفاده کرده است ریلمی از دو گوشی هوشمند عجیب رونمایی کرد: یکی با باتری ۱۵۰۰۰ میلی‌آمپرساعتی و دیگری با کولر! درخشش نخبه مشهدی در المپیاد جهانی نجوم | ارشیا میرشمسی با مدال طلا به شهرش بازگشت پیش‌بینی‌های هواشناسی چطور تهیه می‌شوند؟ + عکس معترض‌ترین کاربر اینترنت! یک تست جدید مبتنی بر گوشی هوشمند خطر ابتلا به دیابت را در ۱۰ دقیقه تشخیص می‌دهد تبلت گلکسی تب S10 لایت رونمایی شد + مشخصات و قیمت رئیس سابق طراحی گوگل می‌گوید همه شرکت‌های بزرگ درباره آینده اشتباه می‌کنند گزارش‌هایی از یک ویژگی جذاب در آیفون ۱۷ پرو: شارژ بی‌سیم ایرپاد و اپل واچ با گوشی مسائل مهم در هنگام خرید سیم کارت اختلال GPS چقدر به اقتصاد کشور خسارت زده است؟ تصویر گوشی ریلمی 15T لو رفت + مشخصات دانشمندان دستگاهی ساخته‌اند که گفتار درونی افراد را به صوت تبدیل می‌کند گوگل دیگر تبلت نمی‌سازد احتمال حضور هوش مصنوعی جمینای در نسخه بعدی سیری
سرخط خبرها

رباتی که برای یادگیری رفتار انسان فقط به ۲۴ ساعت زمان نیاز دارد! + ویدئو

  • کد خبر: ۲۲۵۰۳۰
  • ۱۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۳۵
رباتی که برای یادگیری رفتار انسان فقط به ۲۴ ساعت زمان نیاز دارد! + ویدئو
یک ربات جدید مبتنی بر هوش مصنوعی که برای تقلید رفتار انسان طراحی شده است، تنها در ۲۴ ساعت کار‌های دشوار را یاد می‌گیرد.

شهرآرانیوز - ربات «فینیکس»، این هفته رونمایی شد و به سرعت در راه شکست‌دادن انسان‌ها در انجام کار‌های روزمره حرکت می‌کند.

نسل هفتم ربات انسان‌نمای «فینیکس» را که به سرعت مهارت‌های انسان را فرامی‌گیرد، شرکت Sanctuary AI ساخته است. این ربات با یک سیستم هوش مصنوعی بسیار توسعه‌یافته به نام «کربن» کنترل می‌شود.

رباتی که برای یادگیری رفتار انسان فقط به ۲۴ ساعت زمان نیاز دارد! + ویدئو

شرکت کانادایی تولیدکننده این ربات گفته که نرم افزار هوش مصنوعی «فینیکس» اکنون به طرز چشمگیری بهبود یافته تا رفتار انسان را تا حد امکان دقیق تقلید کند. مدل‌های قبلی «فینیکس» هفته‌ها طول می‌کشید تا کار‌های جدید را یاد بگیرند، اما ربات جدید فقط ۲۴ ساعت زمان نیاز دارد تا کارها را فرابگیرد.

Sanctuary AI گفته که فونیکس «یکی از پیچیده‌ترین فناوری‌های جمع‌آوری داده‌های رفتاری انسان» است. آن‌ها در ادامه این ربات انسان‌نما را ارئه‌دهنده "باکیفیت‌ترین و وفادارانه‌ترین" داده‌ها معرفی کرده‌اند.

مدل جدید «فینیکس» کمتر از یک سال پس از ربات نسل ششم و کمتر از ۱۶ ماه پس از ربات نسل پنجم رونمایی شد که نشان‌دهنده سرعت توسعه آن است.

جوردی رز، مدیرعامل و یکی از بنیانگذاران هوش مصنوعی Sanctuary، گفته: «دیدن پیشرفتی که تنها در ۱۱ ماه به دست آمده، باورنکردنی است. در نسل ۷، ما سیستمی داریم که معتقدیم در بین تمام سیستم‌های موجود، شبیه‌ترین سیستم به یک انسان است.»

پروفسور رابرت رینر، از دانشگاه تحقیقاتی ETH زوریخ، گفته که ربات‌های انسان‌نما در دراز مدت ارزان خواهند شد و عموم مردم به راحتی می‌توانند آن‌ها را بخرند.

این ربات‌ها ممکن است برای انجام کار‌های ساده یا پرزحمت طراحی شده باشند، اما کارشناسان همچنان نگران هستند که آن‌ها عواقب منفی و زیان‌باری داشته باشند. این ربات‌ها را می‌توان با استفاده از ویدئو آموزش داد، بنابراین هرکسی می‌تواند آن‌ها را از هر نقطه‌ای در جهان راه‌اندازی کند.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->