اپل احتمالا با افقی‌کردن دوربین آیفون ۱۷ ایر طراحی گوشی‌هایش را متحول می‌کند اپل برای رفع ممنوعیت فروش آیفون ۱۶، به اندونزی پیشنهاد ۱۰۰ میلیون دلاری داده است همه‌چیز درباره تورنومنت نات پیکسل + شرایط دریافت ایردراپ بازدید پزشکیان از پارک علم و فناوری زاهدان (یکم آذر ۱۴۰۳) دانشمندان ژاپنی قابلیت فتوسنتز گیاهان را به سلول‌های همستر منتقل کردند واکنش مدیرعامل آپارات به اظهارات جنجالی رسول جلیلی درباره فیلترینگ یوتیوب: آپارات را بهانه نکنید گلکسی S۲۵ اولترا احتمالا بسیار گران‌تر از نسل قبلی‌اش باشد اولین گمانه‌زنی‌ها درباره مشخصات و ویژگی‌های پلی استیشن ۶ «مایکروسافت تیمز» در جلسات به قابلیت ترجمه همزمان گفتار مجهز می‌شود سونی می‌خواهد شرکت Kadokawa، مالک بازی «الدن رینگ»، را بخرد قابلیت ریست‌کردن الگوریتم پیشنهادها به‌زودی به اینستاگرام اضافه می‌شود بهترین برنامه‌ها و بازی‌های گوگل پلی در سال ۲۰۲۴ + لینک دانلود گزارش اتاق بازرگانی از اثرات فیلترینگ بر کسب‌وکارهای اینترنتی اولین سیستم راداری شکار یوفوها در آمریکا راه‌اندازی می‌شود پنجمین دوره رویداد «هفته ایران دیجیتال» برگزار می‌شود | ۵G و هوشمندسازی از محور‌های رویداد مقدار توکن‌های میجر کاربران مشخص شد | فاجعه ایردراپ‌های پولی گروهی از هکر‌های چینی به اپراتور آمریکایی T-Mobile حمله کردند کاوشگر ناسا ممکن است ۵۰ سال پیش به طور تصادفی حیات در مریخ را از بین برده باشد پاسخ پازل امروز میجر (دوشنبه ۲۸ آبان ۱۴۰۳) بر مدار دانش اطلاعاتی جدید از دوربین گوشی A۳۶ سامسونگ + عکس
سرخط خبرها

محققان می‌گویند هوش مصنوعی یاد گرفته‌ چطور انسان‌ها را فریب دهد

  • کد خبر: ۲۲۷۷۷۵
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۰
محققان می‌گویند هوش مصنوعی یاد گرفته‌ چطور انسان‌ها را فریب دهد
یک پژوهش جدید نشان داده است که سیستم‌های هوش مصنوعی مختلف فریب‌دادن انسان را یاد گرفته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز - مدل‌های مختلف هوش مصنوعی می‌توانند به‌صورت سیستماتیک باور‌های نادرستی به کاربر بدهند. این امر می‌تواند در آینده خطرات متعددی را به‌همراه داشته باشد.

براساس گزارش اینسایدر و مقاله منتشرشده در Cell، برخی از سیستم‌های هوش مصنوعی تکنیک‌هایی را یاد گرفته‌اند که از آن برای «القای سیستماتیک باور‌های نادرست در دیگران» استفاده می‌کنند.

محققان MIT در پژوهش خود روی دو مدل هوش مصنوعی متمرکز شدند: مدل سیسرو (CICERO) متا که در یک حوزه مشخص کاربرد دارد و مدل GPT-۴ که ​​برای انجام طیف متنوعی از کار‌ها آموزش دیده است.

مدل‌های آموزش مصنوعی بر مبنای صداقت آموزش می‌بینند، اما اغلب در فرایند آموزش، ترفند‌های فریبنده را نیز یاد می‌گیرند. محققان می‌گویند هوش مصنوعی از این ترفند‌ها استفاده می‌کند تا بهتر بتواند به هدف خود برسد. به‌زعم محققان، استراتژی مبتنی بر فریب می‌تواند بهترین راه برای داشتن عملکرد خوب در انجام کار‌های مختلف در هوش مصنوعی باشد.

محققان می‌گویند هوش مصنوعی یاد گرفته‌ چطور انسان‌ها را فریب دهد

فریبکاری و خیانت هوش مصنوعی سیسرو در بازی «دیپلماسی»

متا گفته بود که هوش مصنوعی CICERO را به‌نحوی آموزش داده که تا حد زیادی صادقانه عمل کند، اما این پژوهش نشان داد که CICERO در دروغ‌گویی تبحر دارد. این مدل برای کمک به بازیکنان انسانی در بازی «Diplomacy» ساخته شده، اگرچه این هوش مصنوعی نباید متحدان انسانی خود را در این بازی فریب دهد یا به آنها خیانت کند، اما داده‌های محققان نشان می‌دهد سیسرو چندان منصفانه بازی نمی‌کند.

محققان می‌گویند هوش مصنوعی یاد گرفته‌ چطور انسان‌ها را فریب دهد

فریبکاری و خیانت هوش مصنوعی سیسرو در بازی «دیپلماسی»

محققان همچنین برای آزمایش میزان صداقت GPT-۴ مطابق تصویر بالا از حل تست کپچا (CAPTCHA) استفاده کردند. این مدل هوش مصنوعی برای آنکه تست «من ربات نیستم» را انجام ندهد، به کاربر گفت که به دلیل مشکلات بینایی نمی‌تواند تصاویر را در این تست ببیند.

اگرچه مقیاس دروغ و فریبکاری این هوش مصنوعی‌ها در پژوهش حاضر چندان بزرگ نیست، اما محققان هشدار می‌دهند که با پیشرفته‌ترشدن قابلیت‌های فریبنده سیستم‌های هوش مصنوعی، خطراتی که برای جامعه ایجاد می‌کنند نیز جدی‌تر می‌شوند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->