ویدئو | تا زدن تیشرت توسط ربات انسان‌نمای تسلا چند درصد آدرس‌های اینترنتی دنیا برای کاربران ایرانی فیلتر است؟ چند درصد اینترنت کشور از فیلترشکن‌ها و VPNها می‌گذرد؟ جریمه ۱۵ میلیون دلاری «چت جی پی تی» در ایتالیا حسگر مینیاتوری برای تشخیص گاز آلاینده دی‌اکسید نیتروژن ساخته شد مشهد میزبان طرح رسانه‌ای رایانو | گامی برای تربیت نسل جدید کنشگران رسانه‌ای + فیلم ماه ممکن است ۱۰۰ میلیون سال پیرتر از چیزی باشد که تصور می‌کردیم گوشی جدید ریلمی با بالارفتن و پایین‌آمدن دما تغییررنگ می‌دهد! + ویدئو بعد از گذشت دوماه از آزادسازی رجیستری آیفون، هنوز این محصول به شیوه تجاری وارد کشور نشده است! بسته‌های ویژه همراه اول به مناسبت شب یلدا ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بسته‌های هدیه ایرانسل به مناسبت یلدای ۱۴۰۳ + روش فعالسازی بهترین و پرطرفدارترین بازی‌‌های اپ استور در سال ۲۰۲۴ + فهرست در One UI 7 می‌توان حین پخش موسیقی، فیلم‌برداری کرد چرا شب ۳۰ آذر تنها شب یلدای ۱۴۰۳ نیست؟! در بازی Elden Ring: Nightreign دشمنانی از بازی‌های قبلی «فرام سافتور» هم حضور خواهند داشت + تریلر اسنپ به صورت هوشمند بر انحراف از مسیر و طولانی‌شدن غیرعادی سفر نظارت می‌کند نظرات مدیرعامل اینستاگرام درباره هوش مصنوعی و بحران اعتماد به شبکه‌های اجتماعی اسنپ‌فود از دسترس خارج شد (۲۶ آذر ۱۴۰۳) [به‌روزرسانی: اختلال برطرف شد] شیائومی ۱۵ اولترا احتمالا قوی‌ترین باتری تاریخ این برند را داشته باشد آیا بورس فردا، دوشنبه ۲۶ آذر ۱۴۰۳، تعطیل است؟
سرخط خبرها

محققان می‌گویند هوش مصنوعی یاد گرفته‌ چطور انسان‌ها را فریب دهد

  • کد خبر: ۲۲۷۷۷۵
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۴۰
محققان می‌گویند هوش مصنوعی یاد گرفته‌ چطور انسان‌ها را فریب دهد
یک پژوهش جدید نشان داده است که سیستم‌های هوش مصنوعی مختلف فریب‌دادن انسان را یاد گرفته‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز - مدل‌های مختلف هوش مصنوعی می‌توانند به‌صورت سیستماتیک باور‌های نادرستی به کاربر بدهند. این امر می‌تواند در آینده خطرات متعددی را به‌همراه داشته باشد.

براساس گزارش اینسایدر و مقاله منتشرشده در Cell، برخی از سیستم‌های هوش مصنوعی تکنیک‌هایی را یاد گرفته‌اند که از آن برای «القای سیستماتیک باور‌های نادرست در دیگران» استفاده می‌کنند.

محققان MIT در پژوهش خود روی دو مدل هوش مصنوعی متمرکز شدند: مدل سیسرو (CICERO) متا که در یک حوزه مشخص کاربرد دارد و مدل GPT-۴ که ​​برای انجام طیف متنوعی از کار‌ها آموزش دیده است.

مدل‌های آموزش مصنوعی بر مبنای صداقت آموزش می‌بینند، اما اغلب در فرایند آموزش، ترفند‌های فریبنده را نیز یاد می‌گیرند. محققان می‌گویند هوش مصنوعی از این ترفند‌ها استفاده می‌کند تا بهتر بتواند به هدف خود برسد. به‌زعم محققان، استراتژی مبتنی بر فریب می‌تواند بهترین راه برای داشتن عملکرد خوب در انجام کار‌های مختلف در هوش مصنوعی باشد.

محققان می‌گویند هوش مصنوعی یاد گرفته‌ چطور انسان‌ها را فریب دهد

فریبکاری و خیانت هوش مصنوعی سیسرو در بازی «دیپلماسی»

متا گفته بود که هوش مصنوعی CICERO را به‌نحوی آموزش داده که تا حد زیادی صادقانه عمل کند، اما این پژوهش نشان داد که CICERO در دروغ‌گویی تبحر دارد. این مدل برای کمک به بازیکنان انسانی در بازی «Diplomacy» ساخته شده، اگرچه این هوش مصنوعی نباید متحدان انسانی خود را در این بازی فریب دهد یا به آنها خیانت کند، اما داده‌های محققان نشان می‌دهد سیسرو چندان منصفانه بازی نمی‌کند.

محققان می‌گویند هوش مصنوعی یاد گرفته‌ چطور انسان‌ها را فریب دهد

فریبکاری و خیانت هوش مصنوعی سیسرو در بازی «دیپلماسی»

محققان همچنین برای آزمایش میزان صداقت GPT-۴ مطابق تصویر بالا از حل تست کپچا (CAPTCHA) استفاده کردند. این مدل هوش مصنوعی برای آنکه تست «من ربات نیستم» را انجام ندهد، به کاربر گفت که به دلیل مشکلات بینایی نمی‌تواند تصاویر را در این تست ببیند.

اگرچه مقیاس دروغ و فریبکاری این هوش مصنوعی‌ها در پژوهش حاضر چندان بزرگ نیست، اما محققان هشدار می‌دهند که با پیشرفته‌ترشدن قابلیت‌های فریبنده سیستم‌های هوش مصنوعی، خطراتی که برای جامعه ایجاد می‌کنند نیز جدی‌تر می‌شوند.

منبع: دیجیاتو

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->