مجازات پزشکانی که سقط جنین انجام می‌دهند؛ از اخطار تا زندان سیما فردوسی: آسیب‌های ناشی از طلاق عاطفی بسیار مخرب‌تر از طلاق رسمی است هزینه سفر کربلا دوباره گران شد برف محور درگز - قوچان در خراسان رضوی را لغزنده کرد | مه گرفتگی در جاده مشهد -کلات (۸بهمن ۱۴۰۳) ساخت ریزتراشه دانش‌بنیان برای احیای حس شنوایی ناشنوایان مصرف دخانیات در بین دختران ۱۳۳ درصد افزایش یافت سرانه فضای آموزشی در حاشیه شهر مشهد ۱.۹ مترمربع است هشدار پلیس راهور: در ۴۸ ساعت آینده، از سفر غیرضروری پرهیز کنید آزادی ۹ زندانی جرائم غیرعمد تایبادی در قالب پویش نذر هشتم امانت داری کلامی چیست و چطور می توانیم رازنگه دار باشیم؟ | رمز رازداری علت کاهش قابل توجه حقوق بازنشستگان بهزیستی چه بود؟ افزایش بی‌رویه قیمت دارو | شوک دارویی به بیماران بازگرداندن بیش از نیم میلیون تبعه غیرمجاز افغانستانی از مرز دوغارون طی ۱۰ماهه نخست ۱۴۰۳ برنامه عملیاتی جدید وزارت آموزش و پرورش برای پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی مصرف سیگار و مواد دخانی، میزان باروری زنان را کاهش می‌دهد معرفی ورزش‌های مفید برای مبتلایان به دیابت استرداد متهم به کلاهبرداری ۴۶ میلیاردی به کشور تعداد دانشجویان مسموم دانشگاه فرهنگیان پیشوا به ۱۰۱ نفر رسید (۸ بهمن ۱۴۰۳) درخواست بازنشستگان تأمین اجتماعی برای پرداخت هرچه سریع‌تر معوقات متناسب‌سازی | جامعه بازنشستگان تاب‌آوری این گرانی‌ها را ندارد تهیه اطلس آسیب‌های اجتماعی در دستور کار وزارت آموزش و پرورش پرونده میلیاردی مهریه در شورای حل اختلاف مشهد به سازش ختم شد دادستان کل کشور در مشهد مطرح کرد: تسهیل پذیرش وثایق در راستای کاهش جمعیت کیفری | ارسال لایحه نحوه برگزاری تجمعات به معاونت حقوقی قوه قضاییه هزینه درمان اعتیاد زنان نیازمند رایگان شد تیراندازی با سلاح جنگی در یک قهوه‌خانه در میدان هفت تیر تهران (۸ بهمن ۱۴۰۳) تعرفه‌های جدید ثبت ازدواج و طلاق اعلام شد پزشکان در هر نسخه بیش از ۱۰ قلم آزمایش تجویز می‌کنند جوان مرگ مغزی به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۸ بهمن ۱۴۰۳) معاون فرهنگی، اجتماعی و زیارت استانداری خراسان رضوی: در نوروز ۱۴۰۴، ماندگاری زائر در مشهد بیشتر از سال‌های گذشته خواهد بود شرایط جدید صدور گواهینامه رانندگی اعلام شد پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (دوشنبه، ۸ بهمن ۱۴۰۳) | تقویت سامانه ناپایدار و بارش برف و باران طی فردا درگیری بر سر شرط‌بندی، منجر به قتل زن جوان شد
سرخط خبرها

یک خبر خوب برای طرفداران شکلات!

  • کد خبر: ۲۲۵۶۹۴
  • ۱۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۱۴
یک خبر خوب برای طرفداران شکلات!
شکلات لزوماً به خودی خود باعث افزایش طول عمر شما نمی‌شود، اما تحقیقات قابل توجهی وجود دارد که نشان می‌دهد کاکائو ممکن است خطر مرگ افراد را بر اثر بیماری‌های مختلف کاهش دهد و این خاصیت نیز به دلیل داشتن محتوای غنی فلاونوئیدی کاکائوست.

به گزارش شهرآرانیوز، شکلات از جمله خوراک‌هایی است که در هر سن و سالی، طرفداران خود را دارد. اما معمولاً هنگام خوردن آن حس خوبی نداریم. چون یا نگران اضافه وزن هستیم یا فکر می‌کنیم با وجود کالری بالا، ارزش غذایی زیادی ندارد. اما اگر بتوانیم نوع مناسب آن را انتخاب کنیم می‌توانیم با خیال راحت از خوردن آن لذت ببریم.

کشف شیرین

خوردن شکلات می‌تواند سال‌ها به زندگی شما اضافه کند. فواید مصرف این خوراکی خوشمزه برای سلامتی، به ویژه نقش بالقوه آن در کاهش خطر مرگ زودهنگام، همیشه موضوع داغی در میان محققان بوده است. یک مطالعه جامع جدید نشان می‌دهد که خوردن شکلات می‌تواند خطر مرگ و میر را تا ده درصد کاهش دهد.

این موضوع در میان یافته‌های متفاوت در تحقیقات قبلی که رابطه شکلات با بیماری‌های قلبی عروقی (CVD) را بررسی می‌کرد، به دست می‌آید.

ارتباط خوردن شکلات با بیماری‌های قلبی

البته مطالعات گذشته نتایج متناقضی را نشان داده است. بعضی از آنها رابطه معکوس بین مصرف شکلات و بیماری‌هایی مانند بیماری عروق کرونر قلب (CHD) و سکته را ارائه کردند؛ در حالی که بعضی دیگر هیچ ارتباطی بین این دو پیدا نکردند.

اما این تحقیق تازه منتشر شده در مجله آکادمی تغذیه و رژیم غذایی یک قدم فراتر می‌رود و به بررسی قلمروی ناشناخته قبلی مصرف شکلات بر خطر مرگ و میر ناشی از علل خاص، به ویژه در زنان می‌پردازد.

جلوگیری از مرگ زودهنگام

پروفسور تیم اسپکتور، متخصص تغذیه نیز عقیده دارد که خوردن شکلات می‌تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند؛ البته به شرط آنکه مراقب سلامت دندان‌های خود هم باشیم.

بررسی کارشناسان تغذیه نشان می‌دهد خوردن کاکائو باعث می‌شود خطر مرگ بر اثر ابتلا به بیماری‌های قلبی ۲۷ درصد کاهش یابد. ضمن آنکه کاکائو مواد شیمیایی مفیدتری هم نسبت به بعضی میوه‌ها دارد.

ضروت انتخاب درست

پروفسور تیم اسپکتورخبر خوبی برای طرفداران شکلات دارد؛ البته آن را مشروط بر آن می‌داند که افراد بتوانند نوع درست آن را انتخاب کنند.

استاد اپیدمیولوژی ژنتیک در کینگز کالج لندن و بنیانگذار اپلیکیشن سلامت Zoe در مورد اینکه چگونه کاکائو می‌تواند تأثیر زیادی بر بیماری‌های قلبی عروقی داشته باشد، به باکتری‌های روده کمک کند و در واقع بر «ابر غذاها» برای بعضی مواد شیمیایی کلیدی غلبه کند، صحبت کرده است.

شکلات تلخ

پروفسور اسپکتور می‌گوید: اگر مثل من عاشق شکلات هستید، خبر خوب آن است که بدانید شکلات تلخ یک غذای سالم است، چون سرشار از پلی فنول‌ها و همچنین منبع فیبر است.

در یک قطعه شکلات تخت شما حدود ۱۰ گرم فیبر دریافت می‌کنید که بیش از نصف میانگین فیبر مصرفی در بیشتر کشور‌های غربی است.

هر شب شکلات بخوریم

اخیراً یک مطالعه گسترده بر ۲۰ هزار نفر از افرادی که عصاره کاکائو مصرف کرده بودند به مدت سه سال و نیم نشان داده آنها در مقایسه با افرادی که دارونما مصرف می‌کردند ۲۷ درصد کمتر بر اثر بیماری قلبی، جان خود را از دست داده‌اند.

این خبر فوق العاده‌ای است و نشان می‌دهد ما می‌توانیم هر شب با خیال راحت شکلات بخوریم. البته بهتر است شکلات‌هایی انتخاب کنیم که بیش از ۷۰ درصد محتوای کاکائو هستند و شکر زیادی هم ندارند.

کاهش باکتری‌های بیماری زا‌ی روده

توجه داشته باشید کاکائو منبع غنی پلی فنول‌ها مانند فلاوانول‌ها ست که به عنوان سوخت موشک برای میکروب‌های روده شما عمل می‌کند، رشد باکتری‌های مفید روده را افزایش می‌دهد و تعداد باکتری‌های بیماری زا یا بد را کاهش می‌دهد.

البته این خاصیت در زغال اخته و انار بیشتر هم هست. پس مصرف آنها هم انتخاب خوبی برای حفظ سلامت شما خواهد بود.

میزان فیبر موجود در شکلات

مردم معمولاً می‌خواهند بدانند چه میزان فیبر در شکلات وجود دارد. توجه داشته باشیم حدود ۷ تا ۱۲ گرم فیبر در ۱۰۰ گرم شکلات تلخ ۷۰ درصد کاکائو وجود دارد که با این میزان با افزایش درصد کاکائو بیشتر هم خواهد شد.

البته اگر می‌خواهید فیبر بیشتری دریافت کنید پیشنهاد می‌شود سبزیجات را جایگزین شکلات تلخ کنید!

برای انتخاب بهتر شکلات‌های تلخ نیز حتماً برچسب آنها را بررسی و بالاترین درصدی را انتخاب کنید که می‌توانید از آنها لذت ببرید؛ ضمن آنکه توجه داشته باشید قند آنها هم باید حداقل ممکن باشد و از حداکثر پلی فنل و فیبر نیز برخوردار باشند.


منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->