اعترافات اعضای باند سرقت خشن در مشهد| فروش گوشی‌های آیفون سرقتی فقط ۱۰۰ هزار تومان! صفویه، سلطان جانمایی ایران در کریدور‌های تجاری و بین المللی هشدار جدی نسبت به پیامد‌های کاهش نرخ باروری در ایران قتل خونین دلارفروش ۷۲ ساله در آستارا محدودیت‌های ترافیکی در محورهای منتهی به مشهد در روز‌های آخر هفته زلزله ۶.۹ ریشتری در فیلیپین | کلیسای کاتولیک ویران شد + فیلم (۸ مهر ۱۴۰۴) ورود ۸۵ نوع مخدر جدید به چرخه اعتیاد جهان در ۵ ماه گذشته پاییز و سویه‌های جدید کووید صداهای بلند و نامتعارف، آسیب جدی و دائمی به گوش وارد می‌کنند | گوشتان را نخراشید علت انتشار دود غلیظ در آسمان امروز اهواز چه بود؟ (سه‌شنبه، ۸ مهر ۱۴۰۴) سخنگوی آموزش و پرورش: تلاش می‌کنیم توزیع شیر در مدارس را از مهر آغاز کنیم تمهیدات جدید سازمان تعلیم و تربیت کودک برای بهبود عملکرد کودکستان‌ها | استقرار کارشناسان آموزشی در سراسر کشور گزارشی از اشتباهات آزمایشگاهی و بررسی دلایل بروز آن | آزمایش در بوته آزمایش! نماینده مجلس: حق ۴۰۰ نفر از اساتید دانشگاه با بازنشستگی ناگهانی تضییع شد انتقاد احسان عظیمی‌راد به وزیر آموزش و پرورش: چرا به اعتراض داوطلبان آزمون کیفیت‌بخشی رسیدگی نمی‌کنید؟ کمبود ۱۰ درصدی پزشکان در طرح "پزشک خانواده و نظام ارجاع" دانشگاه علوم پزشکی مشهد| اعتبار ناکافی، مانع اصلی گسترش طرح در شهرهای پرجمعیت نرخ آزمون آیلتس افزایش یافت (۸ مهر ۱۴۰۴) وزیر آموزش و پرورش: تبیین دستاورد‌های موشکی، در ۳ کتاب درباره جنگ ۱۲روزه تدوین شده است کشف بیش از ۹۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در سیستان و بلوچستان نفس‌های گرفته مردم مشهد | افزایش مراجعه به اورژانس‌ها در روز‌های آلوده انتقاد یک نماینده مجلس از اجرانشدن کامل قانون جوانی جمعیت فرار از صحنه دزدی با شگرد هالیوودی | عملیات «راپل» شکست خورد! ماجرای شایعه کشت خشخاش در کشور چه بود؟ شهاب‌سنگ ۲۱ کیلویی در موزه برج آزادی تهران به نمایش درآمد ساکنان مناطق پتروشیمی می‌توانند اهدای خون انجام دهند بی‌حسی پا‌ها از زانو به پایین را جدی بگیرید | زنگ خطر بیماری‌های عصبی و عروقی استاندار خراسان رضوی: تاب‌آوری مردم دلیل بر تحمیل شرایط دشوار نیست تشرف ۱۴۰ هزار سالمند از سراسر کشور به حرم امام‌رضا(ع) | شورای تخصصی سالمندان در کمیته امداد ایجاد می‌شود درصورت تلاطم در بازار زعفران، از کشاورزان خراسان رضوی حمایت می‌شود
سرخط خبرها

دستگیری سارق حرفه‌ای موبایل با پوشش زنانه در مشهد + عکس

  • کد خبر: ۲۲۶۲۷۵
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۸
دستگیری سارق حرفه‌ای موبایل با پوشش زنانه در مشهد + عکس
سارق حرفه‌ای با پوشش زنانه وارد مغازه‌های موبایل‌فروشی می‌شد و دست به سرقت می‌زد.

به گزارش شهرآرانیوز، در پی گزارش سرقت‌های متعدد از فروشگاه‌های تلفن همراه در مناطق شمالی شهر مشهد، گروه ویژه‌ای از افسران دایره تجسس کلانتری مهرگان با تاکید سرتیپ دوم احمدنگهبان (جانشین فرمانده انتظامی خراسان رضوی) تحقیقات گسترده‌ای را برای شناسایی عامل یا عاملان سرقت‌ها آغاز کردند.

آنان با بررسی تصاویر و فیلم‌هایی که برخی مال باختگان در اختیار پلیس قراردادند، به تجزیه و تحلیل‌های اطلاعاتی پرداختند و دراثنای تحقیقات متوجه شدند که مردی با پوشش زنانه وارد مغازه‌ها می‌شود و با خیال راحت گوشی‌های تلفن را به سرقت می‌برد. به همین دلیل ردزنی‌های اطلاعاتی با هدایت مستقیم سرهنگ کریمی (رئیس کلانتری مهرگان) ادامه یافت و طرح‌های ویژه‌ای برای دستگیری وی به اجرا درآمد تا این که این فرد هنگام کش و روزنی در یکی از فروشگاه‌های بولوار شهید کشمیری، مورد ظن متصدی فروشگاه قرارگرفت و بدین ترتیب با اطلاع رسانی این مغازه دار، بلافاصله نیرو‌های عملیاتی عازم محل شدند و او را در حالی دستگیر کردند که وارد یک فروشگاه دیگر شده بود تا با شگرد پوشش زنانه سرقت‌های خود را تکرار کند. گزارش روزنامه خراسان حاکی است با دستگیری این مرد و انتقال وی به مقر انتظامی، مشخص شد که او از سارقان سابقه دار است که با شگرد‌های متعددی به فروشگاه‌های تلفن همراه دستبرد می‌زند.

دستگیری سارق حرفه‌ای موبایل با پوشش زنانه در مشهد + عکس

درهمین حال بررسی‌های افسران دایره تجسس نشان داد او روزنه‌هایی را با کلنگ در برخی از فروشگاه‌ها ایجاد کرده و شب هنگام با پوشش زنانه، به اموال فروشگاه دستبرد می‌زند. همچنین تحقیقا ت بیشتر بیانگر آن بود که سارق مذکوردراتوبوس‌های شهری نیز کیف زنی می‌کند و با استفاده از شلوغی برخی مغازه ها، از طریق کش و روزنی هم سرقت‌های زیادی انجام داده است؛ بنابراین بررسی‌های تخصصی نیرو‌های انتظامی وارد مرحله جدیدی شد و سرنخ‌هایی از سرقت‌های متعدد به دست آمد که توسط این سارق حرفه‌ای صورت گرفته است. به همین خاطر مخفیگاه این دزد سابقه دار نیز مورد بازرسی قرارگرفت و تعداد زیادی گوشی‌های سرقتی نو به همراه ۸۰۰ فلش و مموری، هزار رم ریدر و چندین پاور بانک کشف شد. در ادامه تحقیقات متهم به سرقت اعتراف کرد اموال سرقتی را زیر تخته سنگ بزرگی در بیابان‌های اطراف بولوار شهید کشمیری مخفی کرده و در فرصت مناسب به فروش می‌رساند.

وی تاکنون به سرقت از ۴۰ گوشی فروشی در مناطق مختلف و به ویژه شهرک مهرگان اعتراف کرده و مدعی است ده‌ها فقره سرقت نیز در اتوبوس‌های شهری، جمعه بازار‌ها و همچنین اطراف بازار رضا (ع) انجام داده است که بررسی‌های افسران دایره تجسس کلانتری مهرگان دراین باره ادامه دارد.

منبع: خراسان

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->