حملات شدید اسرائیل به نوار غزه + فیلم و تصاویر (۶ آبان ۱۴۰۴) اسرائیل، مناطق تحت اشغال در نوار غزه را گسترش می‌دهد وزیر کشور با ۴ همتای خود دیدار کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) تکذیب ادعای خروج یکی از سهامداران اصلی بانک آینده از کشور (۶ آبان ۱۴۰۴) روزنامه صهیونیستی: از ۷ اکتبر به بعد جامعه اسرائیل روانی‌تر شده است مقام آمریکایی به اسرائیل: حماس آتش‌بس را نقض نکرده است نقض آتش‌بس غزه، تحویل جسد اسیر اسرائیلی را به تعویق انداخت سفیر ایران: تحریم‌ها و محاصره کوبا باید بی قید و شرط لغو شود نتانیاهو دستور نقض آتش بس غزه را صادر کرد (۶ آبان ۱۴۰۴) ترامپ مدعی پایان‌دادن کدام جنگ‌ها است؟ | بررسی وضعیت ۸ صلح آمریکایی سفر وزیر کشور پاکستان به مشهد (۶ آبان ۱۴۰۴) جوزف عون: با زور نمی‌توان حزب الله را خلع سلاح کرد شکایت رئیس امور اطلاع رسانی دولت از خضریان تبادل آتش میان اسرائیل و حماس در جنوب غزه (۶ ابان ۱۴۰۴) کسالت نمادین در بزنگاه پاسخگویی | ماجرای بستری‌شدن وزیر راه در بیمارستان چیست؟ مانع تراشی اسرائیل در فرایند پیدا کردن اجساد اسرای اسرائیلی بن فرحان: موضع عربستان در قبال فلسطین ثابت است آمریکا ۴ شناور دیگر را در کارائیب هدف قرار داد + فیلم شورای عالی امنیت ملی: ورود شورا به تصمیمات مرتبط با فوتبال کشور کذب است وزیر راه و شهرسازی در بیمارستان بستری شد (۶ آبان ۱۴۰۴) اظهارات عجیب ترامپ درباره بمباران اتمی ژاپن توسط آمریکا | یک درگیری کوچک با ژاپن داشتیم جان باختن ۲ غیرنظامی در حمله به اتوبوس در مسیر سویدا-دمشق (۶ آبان ۱۴۰۴) عارف: باید آمادگی کامل را در برابر شیطنت‌های دشمن داشته باشیم پیکر‌ ۴۱ شهید با هویت نامشخص در نوار غزه دفن شدند + فیلم قدردانی پزشکیان از خانواده مرحوم امیرمحمد خالقی آمار جدید شهدا و مجروحان غزه اعلام شد (۶ آبان ۱۴۰۴) الجولانی وارد عربستان شد
سرخط خبرها

دفتر اطلاع‌رسانی فلسطین از قصد دشمن برای حمله به رفح خبر داد

  • کد خبر: ۲۲۶۳۵۰
  • ۱۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۶:۰۰
دفتر اطلاع‌رسانی فلسطین از قصد دشمن برای حمله به رفح خبر داد
دفتر اطلاع‌رسانی دولتی فلسطین دستور ارتش صهیونیستی برای تخلیه رفح را تحولی خطرناک توصیف کرده و تاکید کرد که این امر نشان می‌دهد دشمن قصد حمله به این منطقه را دارد.

به گزارش شهرآرانیوز، دفتر اطلاع‌رسانی دولتی فلسطین اعلام کرد که اعلام رژیم اشغالگر مبنی بر اینکه مناطق شرق رفح باید تخلیه شود، ثابت می‌کند که این رژیم قصد حمله به رفح را دارد.

طبق گزارش المیادین، این دفتر تاکید کرد: رژیم اشغالگر به صورت فریبکارانه به سمت مذاکرات رفت و از ایده و برنامه حمله گسترده به رفح منصرف نشد. شهروندان به‌صورت محدود دستور تخلیه رفح را اجرا کردند و موسسات حیاتی و مهم و در راس آن‌ها گذرگاه رفح همچنان طبق معمول به فعالیت خود ادامه می‌دهند. اجرایی‌کردن محدود این دستور ثابت می‌کند که ملت ما بر شکست طرح‌های دشمن پافشاری دارند و این پیام را به صهیونیست‌ها می‌رساند که با جنایت‌هایش فقط چیزی را محقق می‌کند که در شهر‌های دیگر محقق کرد.

دفتر اطلاع‌رسانی خاطرنشان کرد: اعلام ارتش اشغالگر نشان‌دهنده موضع صحیح فلسطین در مذاکرات و پافشاری‌اش بر لزوم تضمین توقف تجاوز‌هاست. ما ادعا‌های رژیم صهیونیستی و مرتبط‌کردن این اعلام با عملیات مقاومت در کرم ابوسالم را رد می‌کنیم.

این درحالی است که اخیراً مشاور سابق امنیت داخلی رژیم صهیونیستی تاکید کرد که حمله به رفح هرگز منجربه یک پیروزی تمام‌عیار نخواهد شد و هرگز اسرا را باز نمی‌گرداند؛ بلکه روابط تل‌آویو با آمریکا و جهان را به خطر می‌اندازد.

آموس هارئیل، تحلیلگر مسائل نظامی روزنامه عبری‌زبان «هاآرتص»، با انتقاد شدید از بنیامین نتانیاهو، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، و متهم‌کردن او به تلاش برای مانع‌تراشی در روند عقد قرارداد تبادل اسرا به‌دلیل منافع شخصی یا محاسبات اشتباه گفت: رایزنی‌ها در قاهره در آستانه نتیجه‌دادن بود.

این تحلیلگر در ادامه تاکید کرد: این فشار آمریکا است که تعیین می‌کند آیا نتانیاهو به تلاش‌های بایدن پاسخ خواهد داد یا نه.

نتانیاهو عصر یکشنبه در اشاره ضمنی به فشار‌های آمریکا مدعی شده بود «اسرائیل هرگز نمی‌پذیرد در مقابل حماس تسلیم شود حتی اگر این مسئله به‌معنای تنهاماندن آن باشد».

گیورا ایلند، مشاور سابق امنیت داخلی رژیم صهیونیستی، صبح امروز دوشنبه در گفتگو با رادیوی این رژیم تاکید کرد: عملیات رفح هرگز پیروزی تمام‌عیاری را محقق نخواهد کرد و افراد ربوده‌شده را باز نخواهد گرداند. ما در خان‌یونس اقدام کردیم، اما نتیجه آن چه شد؟

او در این رابطه گفت: من این ایده را دست‌کم نمی‌گیرم که حمله به رفح، ضربه‌ای جدی به قدرت نظامی حماس وارد خواهد کرد، اما فکر می‌کنم که این ایده اشتباه است. چنین‌عملیاتی هرگز منجر به نابودی قدرت حماس نشده و چه‌بسا باعث تشدید جدی اختلاف‌نظر‌ها با آمریکا می‌شود؛ چراکه آمریکا تمایل دارد این جنگ پس از ۷ ماه متوقف شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->