کاتس: اگر حماس اسرای اسرائیلی را آزاد نکند، در‌های جهنم در غزه گشوده خواهد شد پزشکیان: اتصال اطلاعات هویتی شهروندان، از اولویت‌های دولت در مسیر حکمرانی پاسخ‌گو و فسادستیز است بیانیه تبیینی وزارت اطلاعات پیرامون «نبرد خاموش با ناتوی اطلاعاتی در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه» مجلس در حال بررسی طرح تغییر سن ورود به دبستان از ۵ سالگی گرمای شدید و آتش‌سوزی‌های گسترده زندگی مردم جنوب اروپا را مختل کرد پهپاد بمب‌گذاری شده در اربیل عراق منفجر شد (۶ مرداد ۱۴۰۴) نشست خبری سخنگوی وزارت امور خارجه | بقایی: اروپا متوجه عواقب فعال‌سازی مکانیسم ماشه باشد بن‌گویر: به غزه بمب بفرستید، نه غذا اژه‌ای از مقامات قضایی سیستان خواست از همه توان در جهت شناسایی تروریستان استفاده کنند فرانسه: خواهان توافقی جامع با ایران هستیم اما برای گزینه‌ی اسنپ‌بک آماده‌ایم! وزیر نیرو: جیره‌بندی آب منتفی نیست پژمانفر خبر داد: صدور بیش از یک میلیون گذرنامه زیارتی ویژه ایام اربعین ۱۴۰۴ اوباما خواستار توقف قحطی در غزه شد | موافقت مشروط نتانیاهو با ورود کمکهای بشردوستانه نتانیاهو مجبور شد به خواست جهانی تن دهد | ورود کمک‌های بشردوستانه به غزه مالیات بر سوداگری به معاملات و فعالیت‌های اقتصادی عادی مردم تعلق نمی‌گیرد + جزئیات حضور قالیباف در منزل سرلشکر شهید غلامرضا محرابی ارتش یمن از آغاز مرحله جدید تشدید حملات علیه رژیم صهیونیستی خبرداد تاکید معاون امنیتی استانداری خراسان رضوی بر بازآفرینی ساختار پدافندی با تکیه بر تجربیات بحران اخیر ۲ پهپاد در استان اربیل عراق سقوط کردند + فیلم گزارش نگران کننده سازمان جهانی بهداشت درباره اوج گیری مرگ و میر ناشی از گرسنگی در غزه ویدئو| تصمیم‌گیری برای تعطیلی یک‌ هفته‌ای کشور به جلسه چهارشنبه هیات دولت موکول شد پزشکیان: انتخابی نداریم جز اینکه توسعه را به جنوب و سواحل منتقل کنیم مخبر با خانواده شهید سرلشکر حاجی‌زاده دیدار کرد تعطیلی یک‌هفته‌ای تابستانه در دولت بررسی می‌شود (۵ مرداد ۱۴۰۴) سه پهپاد مشکوک به تاسیسات هسته‌ای ژاپن نفوذ کردند روایت وزیر بهداشت از حادثه چراغ قرمز تجریش در جنگ ۱۲ روزه | طرح ملی سواد سلامت به‌زودی رونمایی می‌شود وزرای خارجه ایران و حکومت سرپرست افغانستان درباره غزه گفت‌و‌گو کردند (۵ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ترکیه: اسرائیل فورا از رفح عقب‌نشینی کند

  • کد خبر: ۲۲۶۶۲۶
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۶
ترکیه: اسرائیل فورا از رفح عقب‌نشینی کند
سخنگوی وزارت خارجه ترکیه سه‌شنبه شب از رژیم صهیونیستی خواست تا فورا از شهر رفح واقع در جنوب غزه عقب نشینی کند.

به گزارش شهرآرانیوز، اونجو کِچَلی سخنگوی وزارت خارجه ترکیه گفت: (رژیم) اسرائیل باید فورا از بخشی که در گذرگاه رفح به کنترل خود در آورده است، عقب نشینی کند.

وی با بیان اینکه هرگونه حمله رژیم صهیونیستی به رفح بر تمام جهان تاثیر خواهد گذاشت، افزود: حمله (رژیم) اسرائیل به رفح تنها یک روز پس از موافقت حماس با پیشنهاد آتش‌بس، نشان دهنده آن است که تل‌آویو نیت صادقانه‌ای ندارد.

مقامات رژیم صهیونیستی روز دوشنبه اعلام کردند که عملیات نظامی به شهر مرزی رفح تائید شده است و نیروهای این رژیم حمله به اهدافی در این منطقه را آغاز کرده‌اند.

این عملیات تنها ساعاتی پس از آن آغاز شد که جنبش حماس اعلام کرد که پیشنهاد آتش بس مصر و قطر را پذیرفته اما رژیم صهیونیستی گفته است که این پیشنهاد خواسته‌های ضروری این رژیم را تامین نمی‌کند.

رژیم صهیونیستی گذرگاه رفح بین غزه و مصر را تصرف کرده و انتقال کمک‌های بشردوستانه متوقف شده است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->