ماجرای تلخ زوج جوان مشهدی که طعمه شیادان اینترنتی در اصفهان شدند گوشی هوشمند، عامل پنهان در تأخیر گفتار کودکان دستگیری قاتل پل غدیر شیراز در کمتر از ۲۴ ساعت دستگیری زن و شوهر سارق در بهارستان آیا مصرف زیاد آب کبد را چرب می‌کند؟ جان باختن راکب موتورسیکلت بر اثر برخورد با کامیون تداوم مهاجرت پزشکان برای نظام سلامت مشکل ساز خواهد شد نگین سبز رامسر به ثبت ملی رسید دریافت یارانه برای مرد تاجر ۲ میلیارد تومان هزینه برداشت نقشه تصاحب ملک میلیاردی در طرقبه شاندیز با ورود پلیس نقش بر آب شد حوادث رانندگی؛ عامل اصلی مرگ‌های غیر طبیعی در کشور ۲۱کشته و ۲۶ مصدوم در حادثه واژگونی اتوبوس اسکانیا در استان فارس (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مسافت و زمان سفر از مرز‌های ایران به نجف و کربلا حقوق بازنشستگان و مستمری‌بگیران تأمین اجتماعی از فردا (یکشنبه، ۲۹ تیر ۱۴۰۴) واریز می‌شود آتش سوزی پالایشگاه آبادان مهار شد | نشت پمپ علت وقوع این حادثه بود (۲۸ تیر ۱۴۰۴) وقوع آتش سوزی در واحد ۷۰ پالایشگاه آبادان | عملیات اطفا در حال انجام است + فیلم (۲۸ تیر ۱۴۰۴) برگزاری رایگان کلاس‌های تقویتی برای دانش‌آموزان دهک‌های پایین در روستاها صدور سند تک‌برگ کاروانسرای مشهد میقان (۲۸ تیر ۱۴۰۴) آخرین اخبار از پرونده قتل «امیرمحمد خالقی» فرصت‌های اقتصادی حاصل از میوه‌های فصلی | فکر زمستون تو جیک جیک تابستون چرا نسل زِد (Z) علاقه‌ای به سلام‌کردن موقع شروع صحبت با تلفن ندارند؟ کاهش چشمگیر خطر ابتلا به آلزایمر با مصرف منظم گردو هشدار وزارت بهداشت درباره پشه آئدس دستورالعمل نظارت بهداشت محیط در محرم و صفر ۱۴۰۴ ابلاغ شد هشدار به مراکز همسریابی: در صورت ورود به حیطه صیغه‌یابی و چندهمسری، مجوزتان باطل می‌شود تاکسی حرارتی! جاعل و کلاهبردار ۱۱ هزار میلیارد ریالی به کشور برگردانده شد صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی طوفان گردوخاک (۲۸ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مشارکت بیش از ۴۰ هزار نفر در پویش مشهد مهربان

  • کد خبر: ۲۲۶۶۴۳
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۰:۲۴
مشارکت بیش از ۴۰ هزار نفر در پویش مشهد مهربان
از ابتدای آغاز پویش «مشهد مهربان» تا به امروز بیش از ۴۰ هزار نفر مشهدی در این پویش شرکت کرده‌اند.

به گزارش شهرآرانیوز برگزاری پویش «مشهد مهربان» در شهرمان دیگر یک پویش گذرا و یک اتفاق نمادین نیست، بلکه این پویش در حال تبدیل شدن به یک سنت در شهر امام مهربانی‌هاست تا همدلی مجاوران حضرت رضا (ع) برای آزادی زندانیان مالی جرایم غیرعمد به اوج خود برسد و بسیاری از کسانی که به دلایل مالی در بند هستند بتوانند از این فرصت برای نوسازی زندگی‌شان در کنار خانواده بهره‌مند شوند. هر ساله پویش «مشهد مهربان» در ایام ماه مبارک رمضان و در سالروز ولادت کریم اهل بیت (ع) آغاز و چند روزی ادامه دارد، اما پویش امسال از روز ولادت امام حسن (ع) آغاز و قرار است تا روز میلاد حضرت رضا (ع) ادامه یابد.

 قرار است در صورت استقبال مردمی زمینه تمدید این پویش تا روز عید غدیر خم هم فراهم شود. در همین مدتی که از برگزاری فصل چهارم این پویش می‌گذرد شاهد استقبال خوب مردم مشهد بوده‌ایم، به طوری که بنا بر اعلام معاون اجتماعی و مشارکت‌های مردمی سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد تا به امروز بیش از ۴۰‌هزار نفر در پویش «مشهد مهربان» مشارکت داشته‌اند.

مهدی ابراهیمی در گفتگو با شهرآرا درباره اجرای پویش «مشهد مهربان» گفت: امسال شاهد برگزاری چهارمین فصل این پویش با هدف آزادی زندانیان مالی جرائم غیرعمد هستیم. در دوره سوم این پویش در مجموع ۲۳ هزار نفر مشارکت داشتند.

پیش‌بینی استقبال ۱۰۰ هزار نفری

وی افزود: پویش امسال نیز به مناسبت میلاد کریم اهل بیت (ع) از نیمه ماه مبارک رمضان آغاز شده و براساس برنامه‌ریزی قرار است این پویش تا دهه کرامت و روز میلاد امام رضا (ع) ادامه داشته باشد. در صورت استقبال مردم این پویش تا دهه ولایت و روز عید غدیر خم هم تمدید خواهد شد.

وی با اشاره به استقبال خوب مردم مشهد از برگزاری این پویش گفت: پیش‌بینی می‌شود که استقبال ۴۰ هزار نفری فعلی، در پایان پویش به مشارکت ۱۰۰ هزار نفری برسد.

وی با تأکید بر اینکه هدف اصلی از برگزاری این پویش ایجاد همدلی بین مردم شهر امام رضا (ع) است، ادامه داد: در راستای افزایش مشارکت مردمی در دهه کرامت امسال و در حاشیه تمام رویداد‌های فرهنگی، هنری و اجتماعی بستر لازم برای این پویش هم فراهم می‌شود تا عموم مردم بتوانند در آن مشارکت داشته باشند. همچنین با مساجد و مدارس با محوریت شورای اجتماعی محلات برای مشارکت مردم در این پویش ارتباط‌گیری شده است.

ابراهیمی افزود: شهروندان مشهدی می‌توانند برای مشارکت در این پویش خیرخواهانه عدد یک را به شماره ۱۰۰۰۱۰۸ ارسال کنند تا راهنمایی لازم برای حضور در این پویش را دریافت کنند.

وی تأکید کرد: همچنین برای افزایش مشارکت مردمی در این پویش از چهره‌های مختلف شهر استفاده شده و کار‌های اطلاع‌رسانی با حضور این چهره‌ها نظیر ساخت موشن، کلیپ و نماهنگ انجام شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->