رویدادی رنگارنگ با دختران | برگزاری اختتامیه اردوی عشایری دانش‌آموزان دختر ایران در مشهد افزایش نیروی انسانی، اصلاح قانون حمل سلاح و افزایش تجهیزات و امکانات محیط‌بانان در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست مستندمسابقه تلویزیونی، شکل جدید آموزش درس آمادگی دفاعی | عضویت ۳۷۰ هزار نفر در بسیج دانش‌آموزی خراسان رضوی استاندار خراسان رضوی: خدمات درمانی به بیماران غیربومی در مشهد بدون بودجه‌ مشخص انجام می‌شود تجلیل از محیط‌بانان کشور در مشهد | تأکید بر لزوم حمایت و تجهیز نیرو‌های حفاظتی ۱۲۰ هزار تبعه خارجی تحت پوشش بیمه سلامت هستند | الزام پرداخت حق بیمه برای تمدید اقامت اتباع خارجی هشدار عضو هیئت‌رئیسه مجلس شورای اسلامی درباره رانت و فساد در زنجیره دارو و تجهیزات پزشکی از ۵۵۰۰ تأییدیه کیفی آسانسور تا ۶۲۶۸ بازرسی از تجهیزات تفریحی در خراسان رضوی | بازرسی و کنترل کیفیت استاندارد شبانه‌روز ادامه دارد اضافه‌شدن ۵۰۰ دستگاه آمبولانس به ناوگان اورژانس تا پایان سال ۱۴۰۴ برای زنان از ۴۰ سالگی به بعد چه ورزش‌هایی مناسب است؟ استفاده زیاد از موبایل، کودکان را در معرض ابتلا به اوتیسم قرار می‌دهد این رژیم غذایی التهاب لثه‌ها را کاهش می‌دهد و سلامت دهان را بهبود می‌بخشد ارتباط پای سرد با دیابت و تیروئید | روش‌هایی برای بهبود سردی پا‌ها پژوهش‌های جدید: مصرف لبنیات پرچرب در جوانی سلامت قلب را افزایش می‌دهد چطور تعادل بدن را در هر سنی حفظ کنیم؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۸ آبان ۱۴۰۴) | مشهد از فردا سرد می‌شود وزیر بهداشت در پاسخ به شهرآرانیوز: بودجه ویژه برای خدمات بیمه‌ای بیماران و زائران مشهد اختصاص می‌یابد + فیلم سن ابتلا به سکته مغزی در ایران حدود ۱۰ سال پایین‌تر از میانگین جهانی است احتمال وقوع سیلاب در شمال کشور | امدادگران هلال احمر به حالت آماده‌باش درآمدند گیاهان دارویی، قاتل چربی خون بالا شرکت آموزشی پایا تدبیر امید رادمان بیش از دو میلیون نفر-ساعت آموزش برگزار کرد ناکارآمدی در ساختار هزینه‌ها و ضرورت تجمیع منابع بیمه‌ای ۵ درصد اعتبارات بیمه‌های پایه به پیشگیری اختصاص یافت کانون‌های بیابانی خراسان رضوی یکی از منشأ‌های اصلی آلودگی هوا | مهار قطره‌چکانی بیابان‌زدایی روایت نسلی که نشان داده‌اند برای آنچه دوست دارند، از همه تعلقاتشان می‌گذرند | حکایت من و وطن دستگیری شبانه باند موبایل‌قاپی | با دستگیری متهمان؛ قول مردانه پلیس مشهد ۳ ساعته عملی شد ماجرای کیف‌زنی از بانوان در اتوبوس‌های شهری! جنایت خونین در خانه سبز تصادف مرگبار پراید و سمند در اصفهان هفت مصدوم و یک کشته برجای گذاشت
سرخط خبرها

اعزام بیش از ۸۷ هزار زائر سرزمین وحی از ۲۱ فرودگاه کشور

  • کد خبر: ۲۲۶۷۳۸
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۳
اعزام بیش از ۸۷ هزار زائر سرزمین وحی از ۲۱ فرودگاه کشور
مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها گفت: ۸۷ هزار و ۵۵۰ زائر خانه خدا از ۲۱ فرودگاه کشور راهی سرزمین وحی خواهند شد.

به گزارش شهرآرانیوز، رضا نخجوانی در نشست هم‌اندیشی حج تمتع ۱۴۰۳ اظهار کرد: ۵۸ هزار و ۶۲۱ زائر خانه خدا از فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها عازم مدینه منوره و مکه مکرمه خواهند شد.

وی با بیان اینکه تمام ارکان و دست اندرکاران حج تمتع برای برگزاری هرچه بهتر این عملیات آماده هستند، گفت: هریک از نهاد‌های مربوطه به وظایف خود آگاه هستند و به‌خوبی می‌دانند که کوچکترین ناهماهنگی در این عملیات عظیم هزینه‌های سنگینی برای زائران و آبروی نظام جمهوری اسلامی به همراه خواهد داشت.

معاون وزیر راه و شهرسازی و مدیرعامل شرکت فرودگاه‌ها گفت: تجربه سال‌های گذشته و بررسی نقاط ضعف و قوت عملیات‌های پیشین حج تمتع این امکان را فراهم می‌کند تا شاهد برگزاری عملیات مطلوبی در حج تمتع ۱۴۰۳ در فرودگاه‌های کشور باشیم.

لزوم رعایت زمان‌بندی مناسب برای عدم تداخل پرواز‌ها

رئیس سازمان هواپیمایی کشوری در ادامه این نشست گفت: برخی فرودگاه‌ها از ترمینال ویژه حج برخوردار هستند، اما آن دسته از فرودگاه‌ها که ترمینال مجزا برای عملیات حج ندارند، باتوجه به پراکندگی برنامه پروازی حج تمتع، زمانبندی مشخصی داشته باشند تا در پرواز‌های غیر حج با مشکل و ازدحام مواجه نشویم.

محمدی‌بخش افزود: خدمت‌رسانی به بهترین بندگان خدا در بهترین سفر معنوی افتخاری است که از جانب خداوند متعال به دست اندرکاران عملیات حج تمتع اعطا شده و باید نهایت توان خود را برای خدمت به زائران به‌کار بگیریم.

وی با بیان اینکه عملیات حج عمره مفرده در این مدت کوتاه یک تمرین مناسب برای برگزاری حج تمتع بود، گفت: کشور عربستان طبق سنوات گذشته، سخت‌ترین قوانین را نیز اعمال خواهد کرد. در همین راستا باید از پیش از آغاز عملیات حج تمتع برنامه‌ریزی لازم برای آن صورت پذیرد.

زائران در قالب ۶۲۲ کاروان عازم سرزمین وحی می‌شوند

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت در این نشست با بیان اینکه زائران خانه خدا در قالب ۶۲۲ کاروان به سرزمین وحی می‌روند، گفت: عملیات حج تمتع از ۲۴ اردیبهشت آغاز و تا سوم خرداد روزانه دو هزار و ۱۰۰ زائر عازم کشور عربستان می‌شوند.

رضایی افزود: از چهارم تا هفدم خرداد، روزانه چهار هزار زائر و از هجدهم تا بیست و یکم خرداد روزانه دو هزار و ۱۰۰ زائر راهی سرزمین وحی می‌شوند.

وی گفت: یکی از دغدغه‌های ما این است که حجاج در مدت زمان کمتری در کشور عربستان باشند و این موضوع ارتباط مستقیم با افزایش ناوگان دارد.

معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت با بیان اینکه تمام هماهنگی لازم برای برگزاری عملیاتی موفق در حج تمتع ۱۴۰۳ به‌عمل آمده است، گفت: تمامی دستگاه‌های مربوطه از آمادگی کامل برخوردار هستند و عوامل حج پیش از اعزام نخستین کاروان ایرانی در کشور عربستان حضور خواهند داشت.

اعزام نخستین زائران خانه خدا از فرودگاه‌های تبریز و کرمان 

مسئول عملیات حج شرکت فرودگاه‌ها در نشست هم‌اندیشی حج تمتع ۱۴۰۳ گفت: فرودگاه‌های تبریز و کرمان آغاز کننده عملیات حج در بین فرودگاه‌های تحت مالکیت شرکت فرودگاه‌ها هستند و در اعزام نخستین کاروان زائران، بدون شک شاهد برگزاری برنامه‌های فرهنگی و معنوی متناسب با ایام مناسک حج خواهیم بود.

آجیلیان با بیان اینکه نمایندگان سازمان حج و زیارت و شرکت هواپیمایی جمهوری اسلامی ایران باید در فرودگاه‌های کشور حضور داشته باشند، گفت: تکریم زائران بیت‌الله‌الحرام در همه حال باید در دستورکار باشد و در مواقع تاخیر پرواز‌ها باید پاسخگوی مسافران بود.

وی گفت: زائران خانه خدا دارای مشایعین و مستقبلینی هستند که همراه آنها به فرودگاه می‌آیند، در همین راستا مثل سنوات گذشته برنامه‌های لازم برای جلوگیری از ازدحام در فرودگاه‌ها اتخاذ شده است.

مسئول ستاد حج تمتع شرکت فرودگاه‌ها گفت: زائران خانه خدا حتما اطلاع رسانی پلیس فرودگاه‌ها در خصوص اقلام ممنوعه را جدی بگیرند تا در کشور عربستان با مشکل مواجه نشوند.

در پایان این نشست عقیلی فرمانده پلیس فرودگاه‌های کشور و سلمان پور جانشین فرمانده سپاه حفاظت هواپیمایی هر یک دقایقی را در خصوص نکات مهم در حوزه بازرسی و لزوم مدیریت برای جلوگیری از ازدحام سخنرانی کردند.

عقیلی در سخنان خود نکاتی را در خصوص لزوم آموزش به زائران خانه خدا و نیز هماهنگی بین مدیران فرودگاهی و پلیس متذکر شد و سلمان پور نیز ضمن بررسی نقاط ضعف و قوت سال گذشته، پیشنهاداتی را برای کنترل جمعیت و لزوم کمک رسانی به زائران کم توان ارائه کرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->