یک فلسطینی با خودرو به پلیس رژیم صیهونیستی حمله کرد جسد دو اسیر اسرائیلی به صلیب سرخ تحویل خواهد شد حملات پهپادی اسرائیل به لبنان + فیلم (۸ آبان ۱۴۰۴) برطرف‌کردن مشکل کشف‌رود نیاز به نگاه ملی دارد تخت‌روانچی با وزیر امور خارجه عمان دیدار کرد معاون امور حقوقی و بین‌الملل وزارت امور خارجه در گفت‌وگو با شهرآرانیوز: ما درخصوص حقابه هیرمند، نیاز به رژیم حقوقی داریم آیت‌الله علم‌الهدی: فداکاری زنان در خانه، همانند جهاد مردان در جنگ است | پرورش نسل انقلابی و شکیبایی در برابر سختی‌ها، مصداق جهاد زنان است ترامپ پس از بازگشت از سفر به آسیا: فرصت نشد با کیم دیدار کنم وزیر خارجه: مذاکره باید مبتنی بر منافع متقابل باشد، نه دیکته‌نویسی مکاتبه استاندار خراسان رضوی با معاون‌اول رئیس‌جمهور درخصوص موضوع آلودگی هوای مشهد پلیس فرانسه از بازداشت ۵ مظنون دیگر در ارتباط با سرقت جواهرات لوور خبرداد نیکزاد: منابع لازم جهت تهیه ۶۰ دستگاه اتوبوس برای مشهد تأمین خواهد شد + فیلم استاندار خراسان رضوی: بیمه سلامت، رکن اصلی تأمین آرامش و رفاه مردم است | ضرورت توجه ویژه به بیمه سلامت در مشهد بیانیه ترامپ پس از دیدار با شی: توافقات مهمی داشتیم سخنگوی وزارت خارجه: گروسی اظهارات بی‌اساس درباره موضوع هسته‌ای ایران را کنار بگذارد درجه سپهبدی به شهیدان غلامعلی رشید و علی شادمانی اعطا شد شی جین‌پینگ: با آمریکا درباره مسائل تجاری به اتفاق‌نظر رسیدیم ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی مجلس: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی روبه‌رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود
سرخط خبرها

واکنش کرملین به اتهام دخالت روسیه در سوءقصد به جان زلنسکی

  • کد خبر: ۲۲۶۸۳۶
  • ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۱
واکنش کرملین به اتهام دخالت روسیه در سوءقصد به جان زلنسکی
سخنگوی دفتر ریاست‌جمهوری روسیه (کرملین) از اظهارنظر درباره بیانیه کی‌یف در مورد تدارک عوامل روسیه برای سوءقصد به جان ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهوری اوکراین خودداری کرد و گفت: اطلاعات سرویس امنیت کی‌یف نمی‌تواند واقعی تلقی شود.

به گزارش شهرآرانیوز، دیمیتری پسکوف روز چهارشنبه به خبرنگاران گفت: من اصلاً نمی‌توانم در این‌باره اظهار نظری داشته باشم.

وی اظهار داشت: اطلاعاتی که از سرویس امنیت اوکراین منتشر می‌شود، به سختی می‌تواند درست تلقی شود، بنابراین من نمی‌توانم چیزی بگویم.

سرویس امنیت اوکراین روز سه‌شنبه از بازداشت دو سرهنگ اداره امنیت دولتی این کشور خبر داد و گفت: آنها در حال آماده‌سازی سوءقصد به ولودیمیر زلنسکی بودند.

بنا بر اعلام این سرویس، برنامه‌های این افراد شامل زیرنظر گرفتن زلنسکی و سایر مقامات عالی رتبه اوکراینی بود.

بر اساس این گزارش، در میان مقامات مورد هدف، واسیلی مالیوک رئیس سرویس امنیت اوکراین و کریل بودانوف رئیس اداره اطلاعات اصلی وزارت دفاع این کشور بودند.

بنا بر اعلام سرویس امنیت اوکراین، این ماموران قرار بود اصابت یک حمله موشکی به هدف را هدایت کنند و در صورت لزوم از یک پهپاد کامیکادزه استفاده کنند.

خبر تلاش برای سوء قصد به رئیس‌جمهوری اوکراین پس از آن منتشر شد که سرویس اطلاعات خارجی روسیه اعلام کرد: به دلیل افزایش «بی‌تفاوتی» و «بی‌اعتمادی به نهاد‌های دولتی» در اوکراین که نگرانی غرب را در پی داشته است، آمریکا جستجو‌های خود را برای یافتن جایگزینی برای ولودیمیر زلنسکی رئیس‌جمهور کنونی اوکراین افزایش داده است.

در این گزارش آمده بود: اعتقاد آمریکایی‌ها بر این است که برخی چهره‌ها می‌توانند در صورت وخامت ناگهانی در جبهه که نیاز به تغییر فوری در رهبری کی یف داشته باشد، به بازیگران کلیدی تبدیل شوند..

در بخش دیگری از گزارش سرویس اطلاعات خارجی روسیه آمده است: جنگ‌افروزان آمریکایی و اروپایی ترجیح می‌دهند زلنسکی را فعلاً در سمت خود نگه دارند، زیرا طرح‌های تأمین مالی جنگ با محوریت او شکل گرفته است و این موضوع، سود‌های هنگفتی هم برای حکومت کی‌یف و هم برای سازندگان تسلیحات غربی به همراه دارد.

پیش از این، سرگئی وزیر امور خارجه روسیه با اشاره به پایان اختیارات قانونی ولودیمیر زلنسکی در منصب ریاست‌جمهوری اوکراین در ۲۱ ماه مه (اول خرداد ۱۴۰۳) گفت که ممکن است دیگر نیازی به شناسایی وی به عنوان رهبر اوکراین در آن روز نباشد.

رئیس‌جمهوری روسیه ۲۱ فوریه ۲۰۲۲ (دوم اسفند ۱۴۰۰) با انتقاد از بی‌توجهی غرب به نگرانی‌های امنیتی مسکو، استقلال جمهوری‌های خلق دونتسک و لوهانسک را در منطقه دونباس به رسمیت شناخت.

ولادیمیر پوتین سه روز پس از آن، پنجشنبه ۲۴ فوریه (۵ اسفند ۱۴۰۰) عملیاتی نظامی را که آن را «عملیات ویژه» خواند، علیه اوکراین آغاز کرد و به این ترتیب روابط پرتنش مسکو - کی‌یف به رویارویی نظامی تبدیل شد. این عملیات نظامی تاکنون ادامه دارد و کشور‌های غربی ضمن اعمال تحریم‌ها بر روسیه، سلاح و مهمات در اختیار اوکراین قرار می‌دهند.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->