ماکرون: حمله اسرائیل به غزه باعث جنگ دائمی در منطقه می‌شود وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی وارد «مشهد مقدس» شد (۲۹ مرداد ۱۴۰۴) آمادگی ۱۰ کشور جهان برای اعزام نیروهای نظامی به اوکراین آیت الله علم الهدی: مشهد قلب فرهنگی و مذهبی کشور است | مبارزه با بی‌حجابی وظیفه همگانی است، نه صرفاً دستگاه قضایی نظام وظیفه برای مشمولان اعزامی پایه خدمتی شهریور ماه ۱۴۰۴ فراخوان صادر کرد نشست خبری روسای جمهور ایران و بلاروس: نتایج توافقات قطعا در آینده و در روند رو به رشد همکاری‌های فیمابین مشاهده خواهد شد پزشکیان: توافقات میان ایران و بلاروس را شخصاً پیگیری خواهم کرد بنت درباره افزایش تعداد مسلمان‌ها در اروپا و خطر آنها برای رژیم صهیونیستی هشدار داد کدام شهر و استان‌های کشور در روز شنبه یک شهریورماه ۱۴۰۴ تعطیل است؟ دادستان کل کشور مطرح کرد: خراسان رضوی پیشگام در امنیت قضایی | مفاسد اقتصادی بی‌وقفه رصد می‌شود ایران و بلاروس ۱۲ سند همکاری و ۱ بیانیه مشترک امضا کردند ویتکاف از درخواست ترامپ برای توقف فوری جنگ در غزه خبرداد وزیر کشور: اقدامات اجرایی برای پذیرایی از زائران دهه پایانی ماه صفر در سطح ملی صورت می‌گیرد وال استریت ژورنال آینده سیاسی ایلان ماسک را رازآلود دانست واکنش سخنگوی دولت به بیانیه اخیر جبهه اصلاحات ایران دیدار فرستاده آمریکا با رهبر دروزی‌های اسرائیل در فرانسه یونیسف: هرماه ۴۰ کودک در غزه جان خود را از دست می‌دهند دادستان جدید عمومی‌ و انقلاب مرکز خراسان رضوی: برخورد با اراذل‌ و اوباش و رسیدگی به پرونده‌های کثیرالشاکی در اولویت است وزیر نفت: بنزین سوپر توسط بخش خصوصی وارد می‌شود کابینه عربستان در واکنش به توهم «اسرائیل بزرگ»: تشکیل فلسطین مستقل یک حق مشروع است علت اختلال GPS از سوی وزیر ارتباطات عنوان شد سخنگوی قوه قضاییه: آشفتگی اخیر در بازار خودرو متوجه وزارت صمت است | در حوزه رمزارز با خلا قانونی گسترده‌ای روبه‌رو هستیم جلسه هیئت دولت به ریاست عارف برگزار شد | تا پایان سال ۵ هزار مگاوات انرژی خورشیدی به ظرفیت تولید برق کشور اضافه می‌شود فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا(ص): نیروهای مسلح در آمادگی کامل به سر می‌برند بقایی: سفر رئیس جمهور در راستای سیاست اصولی جمهوری اسلامی ایران برای گسترش همکاری با همسایگان است دستیار ویژه رئیس جمهور: نیاز امروز کشور صیانت از همبستگی ملی است وزیر دفاع: ایران در پاسخ به ماجراجویی احتمالی دشمن موشک های جدید به‌کار می‌گیرد
سرخط خبرها

دیدار رئیس جمهور با آیات عظام قم | توضیحات رئیسی در خصوص اقدامات دولت برای بهبود معیشت مردم

  • کد خبر: ۲۲۷۰۶۶
  • ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۷
دیدار رئیس جمهور با آیات عظام قم | توضیحات رئیسی در خصوص اقدامات دولت برای بهبود معیشت مردم
رئیس جمهور کشورمان گفت: همه تلاش بنده و دولت مردمی این است که با وجود موانع و مشکلات، شتاب روند رشد کشور را افزایش دهیم.

به گزارش شهرآرانیوز، سید ابراهیم رئیسی پیش از ظهر امروز - جمعه - در ادامه برنامه‌های دومین سفر دولت مردمی به استان قم، با حضور در دفتر آیت‌الله العظمی حسین نوری همدانی با این مرجع معظم تقلید دیدار و گفتگو کرد.

آیت‌الله العظمی نوری همدانی در این دیدار با تبریک اعیاد ولادت حضرت معصومه (س) و فرارسیدن ولادت امام رضا (ع) با اشاره به اهمیت و جایگاه مردم در جامعه اسلامی، خدمت به مردم و تلاش برای رفع مشکلات و دغدغه‌ها و تامین مطالبات آنان را از بهترین و با ارزش‌ترین کار‌ها دانست و بر اهمیت تلاش برای مهار و کاهش تورم و ارتقای شاخص‌های رفاه عمومی تاکید کرد.

ایشان بر اهمیت همصدایی و همگامی مسئولان با مردم تاکید و آن را رمز پیشرفت کشور دانست و افزود: اگر مردم احساس کنند که مسئولان مثل آنها زندگی می‌کنند، مشکلات مسیر پیشرفت کشور را راحت‌تر تحمل می‌کنند.

رئیس جمهور نیز در این دیدار ضمن تبریک متقابل ولادت حضرت معصومه (س) و دهه کرامت و تبریک پیشاپیش ولادت امام رضا (ع) با بیان اینکه حضرت‌عالی چه قبل و چه بعد از انقلاب اسلامی همواره دغدغه مردم و جامعه را داشته و دارید، تصریح کرد: همه تلاش بنده و دولت مردمی این است که با وجود موانع و مشکلات، شتاب روند رشد کشور را افزایش دهیم و به لطف خدا توانسته‌ایم علی‌رغم دشمنی‌ها و فشار‌های بی‌نظیر در جهت بهبود شاخص‌های اقتصادی، کاهش بیکاری و احیای واحد‌های راکد گام‌های مثبتی برداریم.

رئیس جمهور در تشریح اقدامات دولت برای بهبود معیشت مردم به ویژه حمایت از اقشار کم درآمد، افزایش تا سه برابری مستمری سه دهک اول، خدمات آب، برق، گاز و بیمه سلامت رایگان به افراد تحت پوشش نهاد‌های حمایتی، افزایش خروج افراد از پوشش نهاد‌های حمایتی در نتیجه سیاست‌های توانمندسازی، افزایش ارزش یارانه و کاهش تاثیرپذیری معیشت مردم از نوسانات ارزی در نتیجه توزیع کالابرگ را از جمله این اقدامات عنوان کرد.

رئیسی همچنین بهبود حقوق کارگران، کارمندان و بازنشستگان به نسبت افزایش تورم، اجرای طرح رتبه‌بندی معلمان، بهبود شاخص‌های سلامت در نتیجه توسعه و افزایش امکانات و ظرفیت‌های بیمارستانی و تلاش برای رفع ریشه‌های تورم را از دیگر اقدامات مهم دولت در دو سال و نیم گذشته برشمرد و گفت: با این وجود دشمن نهایت تلاش خود را می‌کند تا با سیاه‌نمایی و شائبه‌افکنی مردم را ناامید کند، اما دولت متقابلا در میدان اقدام و عمل برای ارتقای امید و اعتماد مردم تلاش می‌کند.

رئیس جمهور در پایان افزایش بیش از ۲ برابری تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان و رسیدن ارزش صادرات محصولات فناورانه به بیش از ۲ میلیارد دلار در سال ۱۴۰۲ را از مصادیق تلاش‌های دولت برای بهره‌گیری از همه ظرفیت‌ها در جهت پیشرفت کشور برشمرد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->