پیشینه روضه‌خوانی در ایران و خراسان | ذکر مصیبت در روضه‌های کهن صدور ۳۹۹۰ رأی توسط کمیسیون ماده ۱۰۰ در سه ماهه اول سال ۱۴۰۴ در مشهد درخواست ساکنان محله پنج تن آل عبا مشهد: تهدید اراضی خاکی و خالی را به فرصت تبدیل کنید دعوت از نهادهای بین‌المللی برای محکومیت اقدامات رژیم صهیونی پیشرفت ۵۲ درصدی کمپ ورزشی شهدای شهرداری مشهد| پروژه تا بهمن‌ماه به بهره‌برداری خواهد رسید آلودگی دست از سر هوای مشهد برنداشت | ثبت بیستمین روز متوالی آلودگی (۱۶ تیر ۱۴۰۴) حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟ تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن‌گوریون هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

شهروند خبرنگار | درخواست رفع مشکل آسفالت محله کاظمیه مشهد + پاسخ

  • کد خبر: ۲۲۷۲۱۸
  • ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۴
شهروند خبرنگار | درخواست رفع مشکل آسفالت محله کاظمیه مشهد + پاسخ
پاسخ مهدی خداشناس، شهردار منطقه‌۱۲ به گلایه یکی از شهروندان پیرامون رفع مشکل آسفالت برخی از بولوارهای منطقه الهیه مشهد.

به گزارش شهرآرانیوز، یکی از ساکنان محله کاظمیه مشهد، درباره رفع مشکلات این محدوده در پیامکی نوشت: مدیران باید درباره توزیع نشدن عادلانه امکانات در نقاط مختلف شهری پاسخ‌گو باشند. برخی از بولوارهای الهیه مثل کاظمیه مشکلات بسیاری دارد. با همین روند فعلی، بولوار کاظمیه شاید تا چند سال آینده به درصد مطلوب حوزه آسفالت نرسد. مردم مجبورند در گل‌و‌لای و خاک زندگی کنند. چرا به آسفالت این روستاها رسیدگی نمی‌شود؟

به دنبال پیگیری پیام شهروند، مهدی خداشناس، شهردار منطقه‌۱۲ در‌این‌باره اعلام کرد: رویکرد منطقه‌۱۲ توسعه متوازن است. علاوه بر آن مسیرهای مهدیه و سجادیه بازگشایی شده و کوچه‌های بولوار شاهنامه نیز روکش آسفالت شده است.

شهردار منطقه‌۱۲ در ادامه افزود: نکته دیگر آنکه برنامه روکش آسفالت همچنان ادامه دارد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->