برگزاری جلسه کمیته شهرداری‌ها و دهیاری‌های خدمات سفر خراسان رضوی با محوریت هماهنگی خدمت‌رسانی به زائران دهه پایانی صفر هوای مشهد در مرز ناسالم | وضعیت امروز قابل‌قبول، اما شکننده (۷ مرداد ۱۴۰۴) قاب‌هایی برای قهرمانان بی‌مرز | نمایش تصاویر شهدای غیرایرانی عملیات مرصاد در مشهد سرعت مطلوب پروژه غیرهم‌سطح شهید فهمیده مشهد | انسداد خروجی میدان شهید فهمیده به بزرگراه شهید چراغچی از هشتم مردادماه تا اطلاع ثانوی افت ۳۰ درصدی ماندگاری زائران در مشهد | مسئله خاموشی برق، چالش‌هایی جدی برای هتل داران خراسان رضوی رقم زده است خدمت به زائران اربعین افتخار ماست درباره میرمرتضی روئین‌تن پدر مطبوعات و چاپخانه‌های خراسان کاروان خودرویی خدمت‌رسانی شهرداری مشهد عازم عتبات عالیات شد+فیلم خدمت رسانی مدیریت شهری مشهد به زائران حسینی با شعار «مشهد برای حسین (ع)» شهردار مشهد مقدس: خدمت به زائران حسینی، افتخار مجموعه مدیریت شهری و شورای اسلامی شهر مشهد است آب برخی محلات قاسم‌آباد مشهد فردا سه شنبه (۷ مرداد ۱۴۰۴) قطع خواهد شد وزیر خارجه روسیه: غرب پس از مداخله در ایران برای عملیات در آسیا برنامه‌ریزی می‌کند رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد مطرح کرد: هم‌افزایی نوآوری و مدیریت شهری در قالب «چالش معکوس» مشهد اختصاص ۱۰ هزار میلیارد تومان اوراق مشارکت برای توسعه حمل‌ونقل عمومی مشهد گلایه های بی پایان اهالی فارمد مشهد از آزار بوی کشتارگاه مرغ | دو دهه بوی نامطبوع هم‌نشینی با گل‌های تابستانه در فضای سبز مشهد ورود ون‌های جدید به خیابان‌های مشهد ناصحی: اعزام کاروان خدام‌الحسین(ع)، رزق معنوی مدیریت شهری مشهد است قلندر شریف: اربعین، یک کنگره عظیم فرهنگی در سطح جهانی است | خدمت به دلدادگان اهل‌بیت (ع)، رسالت خادمان مشهد است + فیلم هوای کلانشهر مشهد همچنان ناسالم است (۶ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

کاهش نرخ بیکاری روستایی در خراسان رضوی دستاوردی ارزشمند

  • کد خبر: ۲۲۷۴۷
  • ۱۶ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۷:۱۱
کاهش نرخ بیکاری روستایی در خراسان رضوی دستاوردی ارزشمند
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی گفت: کاهش نرخ بیکاری در مناطق روستایی استان بسیار ارزشمند و شاید بتوان گفت در کشور بی‌نظیر است.
به گزارش شهرآرانیوز؛ نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی در دیدار با استاندار خراسان رضوی و جمعی از معاونان وی، ضمن تقدیر از فعالیت‌های مجموعه استانداری خراسان رضوی در سال گذشته، اظهار کرد: الحمدلله سال را تحت مدیریت عملیاتی سازنده شما آغاز می‌کنیم و تجربه یک سال گذشته شما در فعالیت‌های مثبت و ارزشمندی که داشتید، مقابل چشم ما هست.

آیت‌الله علم الهدی ادامه داد: در سال گذشته، حسن ابتکار و تدبیر و همت بالای شما در عملیاتی کردن کار‌ها را لمس کردیم و امسال انتظار از شما بیشتر است.

وی خاطرنشان کرد: این شهر و سرزمین، شهر و سرزمین امام زمان (عج) است و شما در خدمت به این شهر و استان موفقیت خوبی داشته‌اید.

نماینده، ولی فقیه در خراسان رضوی به طرح مثلث اقتصادی استان اشاره کرد و گفت: در سال گذشته ۲۰ هزار میلیارد تومان وارد استان شده که حاصل فعالیت‌های شما در قالب طرح مثلث اقتصادی بود، اگر این امر توسعه پیدا کند، آورده مالی خوبی برای استان خواهد داشت که اقدام کوچکی نیست.

آیت‌الله علم‌الهدی به موفقیت در کاهش نرخ بیکاری در روستا‌ها اشاره و بیان کرد: توجه به موضوع بیکاری در روستا‌های استان اهمیت زیادی دارد که کاهش نرخ بیکاری در این مناطق بسیار ارزشمند و شاید بتوان گفت در کشور بی‌نظیر است.
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->