نماینده مجلس: رئیس جمهور در نیویورک پیام آور صلح و اقتدار باشد معاون رئیس جمهور: قوه قضائیه دست پرقدرت حفاظت از محیط زیست است | فرهنگ سازی برای احترام به محیط زیست ضروری است ارتش رژیم صهیونیستی حملات زمینی برای اشغال کامل غزه را آغاز کرد ترامپ از «نیویورک تایمز» شکایت کرد پزشکیان مرکز درمانی شهید فیاض بخش تهران را افتتاح کرد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) عارف از هنرمندان ایرانی خارج از کشور برای بازگشت به وطن دعوت کرد علی لاریجانی به عربستان سعودی سفر کرد (۲۵ شهریور ۱۴۰۴) مجمع تشخیص نظر خود را درباره لایحه حمایت از ایرانیان خارج کشور اعلام کرد دبیرکل اکو: موقعیت جغرافیایی خاص ایران آن را به یک هاب تجاری و ترانزیتی تبدیل کرده است سخنگوی قوه قضائیه: هرجا دولت نیاز به کمک داشته باشد، آماده‌ایم ورود کنیم | پیش بینی می‌کنیم حداقل ۶۰ تا ۷۰ هزار نفر مشمول عفومعیاری اخیر خواهند شد نشست مشترک معاون استاندار با اعضای هیئت امنای اتاق اندیشه ورز تبلیغ حوزه علمیه خراسان برخورد جدی پلیس با خودروهای فاقد معاینه فنی و تخلفات صدور گواهی عراقچی در همایش اکو: کشورهای زیادی تمایل دارند بین ایران و آمریکا میانجیگری کنند جزئیات دومین همایش ملی ایران و سازمان اکو اعلام شد هشدار وزیر خارجه آمریکا به حماس | فرصت بسیار کوتاهی برای پذیرش توافق دارید تشریح جزئیات قطعنامه پیشنهادی ایران با موضوع ممنوعیت تعرض به تأسیسات هسته‌ای رئیس جمهور در پیامی قهرمانی تیم ملی کشتی آزاد را تبریک گفت دومین حمله مرگبار آمریکا در دریای کارائیب پزشکیان در دیدار با رئیس جمهور مصر: تقویت اتحاد کشورهای اسلامی موثرترین راه مقابله با جنایات رژیم صهیونیستی است حمله شبانه اسرائیل به جنوب لبنان + عکس (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) نتانیاهو: به رهبران حماس در هر جا حمله خواهیم کرد هشدار سازمان ملل: یمن سومین کشور از نظر ناامنی غذایی در جهان است پاسخ لاریجانی به گزافه گویی نتانیاهو سفیر بحرین از چند ماه قبل به اراضی اشغالی بازنگشته است قطر در مواجهه با تجاوز اسراییل تنها نیست هشدار اسلامی درباره حکمرانی «قانون جنگل» در آژانس بین المللی انرژی اتمی توضیحات وزارت خارجه پس از انتشار بیانیه اجلاس اسلامی - عربی در واکنش به حمله اسرائیل به قطر
سرخط خبرها

برکناری وزیر دفاع روسیه به درخواست پوتین

  • کد خبر: ۲۲۷۶۱۰
  • ۲۴ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۰۱:۵۵
برکناری وزیر دفاع روسیه به درخواست پوتین
رئیس جمهور روسیه «آندری بلوسف»، که پیش از این معاون اول نخست وزیر بود را به عنوان وزیر دفاع جدید روسیه منصوب کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، «ولادیمیر پوتین»، رئیس جمهور روسیه «آندری بلوسف»، که پیش از این معاون اول نخست وزیر بود را به عنوان وزیر دفاع جدید روسیه منصوب کرد. البته این تغییر براساس قانون اساسی روسیه توسط نخست وزیر صورت می‌گیرد و در واقع پوتین چنین تغییری را به نخست وزیر پیشنهاد و درخواست کرده است.

در مقابل، «سرگئی شویگو»، جایگزین نیکولای پاتروشف به عنوان دبیر شورای امنیت خواهد شد.

سایر رؤسای وزارتخانه‌ها و خدمات امنیتی و همچنین سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه پست‌های خود را در دولت حفظ خواهند کرد.

رئیس جمهور روسیه همچنین پیشنهاد کرده است که بوریس کوالچوک به عنوان رئیس اتاق محاسبات منصوب شود. این پست طی یک سال و نیم گذشته خالی بوده است.

سرگئی شویگو که از سال ۲۰۱۲ ریاست وزارت دفاع روسیه را بر عهده داشت به عنوان دبیر شورای امنیت منصوب شد. پوتین پیشنهاد کرده است که آن دری بلوسف به عنوان رئیس جدید وزارت دفاع روسیه منصوب شود. بلوسوف پیش از این به عنوان وزیر توسعه اقتصادی، دستیار رئیس جمهور روسیه در امور اقتصادی و معاون اول نخست وزیر، که بر بلوک اقتصادی نظارت داشت، خدمت کرد.

دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین به خبرنگاران گفت که تصمیم برای انتصاب بلوسف به عنوان وزیر دفاع با نیازهای اقتصاد بلوک امنیتی به بخشی از اقتصاد کشور مرتبط است. اکنون بودجه وزارت دفاع به سطح دهه ۱۹۸۰ نزدیک شده است، که بحرانی نیست اما بسیار مهم است.

پسکوف تاکید کرد، والری گراسیموف، رئیس ستاد کل روسیه، سمت خود را حفظ خواهد کرد. وی خاطرنشان کرد که انتصاب بلوسف به هیچ وجه سیستم فعلی را از نظر مسائل دفاعی تغییر نخواهد داد.

شویگو به‌عنوان دبیر شورای امنیت روسیه، در کنار سایر موضوعات، بر کار سرویس فدرال همکاری‌های فنی-نظامی که اخیراً مستقیماً زیرمجموعه رئیس جمهور شده است، نظارت خواهد کرد.

جدای از آن، شویگو معاون رئیس جمهور در کمیسیون نظامی-صنعتی نیز خواهد شد. اکنون پوتین رئیس آن است، در حالی که دیمیتری مدودف معاون اول او در این نهاد است.

پاتروشف در رابطه با پست جدید خود بر اساس فرمان ریاست جمهوری از وظایف خود برکنار شد. پسکوف گفت، کرملین جزئیات بیشتری را در مورد سمت جدید وی در چند روز آینده اعلام خواهد کرد.

پوتین پیشنهاد کرده است که سایر رؤسای وزارتخانه‌ها و آژانس‌های بلوک امنیت و سیاست خارجی باید سمت‌های خود را حفظ کنند. به این ترتیب، سرگئی لاوروف وزیر امور خارجه، ولادیمیر کولوکولتسف وزیر امور داخلی، الکساندر کورنکوف وزیر شرایط اضطراری و کنستانتین چویچنکو وزیر دادگستری به انجام وظایف خود ادامه خواهند داد.

سرگئی ناریشکین، رئیس سرویس اطلاعات خارجی روسیه، الکساندر بورتنیکوف و دیمیتری کوچنف، رئیس سرویس امنیت فدرال و سرویس حفاظت فدرال روسیه، و همچنین رئیس گارد ملی (روسگواردیا) ویکتور زولوتوف، دیگر مقاماتی که پست‌های خود را حفظ خواهند کرد. الکساندر لینتز رئیس بخش اصلی برنامه‌های ویژه رئیس جمهور باقی خواهد ماند. او مسئول توسعه و اجرای سیاست‌های دولتی در زمینه مسائل بسیج و برنامه ریزی رویدادهای مربوطه است.

پوتین همچنین پیشنهاد انتصاب بوریس کوالچوک به عنوان رئیس اتاق محاسبات را داده است. این پست از نوامبر ۲۰۲۲ که الکسی کودرین استعفای خود را ارائه کرد خالی است. رئیس اتاق محاسبات توسط شورای فدراسیون منصوب می‌شود. کوالچوک یکی از سه نامزد پیشنهادی والنتینا ماتوینکو، رئیس مجلس نمایندگان روسیه برای ریاست جمهوری بود.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->