قیمت خودرو‌های داخلی گران شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) + جدول توزیع ۸۷۶ تن گوشت گوساله و مرغ در مشهد و خراسان رضوی، از ابتدای سال تاکنون (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) ظرفیت ۳ هزار مگاواتی برق تجدیدپذیر در خراسان رضوی ایجاد می‌شود اولین حراج اوراق مالی اسلامی دولتی در سال ۱۴۰۴، این هفته برگزار می‌شود + جزئیات جمع‌آوری ۴۲۸ مورد ساخت‌وساز غیرمجاز در حریم راه‌های خراسان رضوی نرخ بلیت پرواز‌های اربعین ۱۴۰۴ چه زمانی اعلام می‌شود؟ بررسی قیمت موبایل‌های کمتر از ۱۰ میلیون تومان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) جهش قیمت‌ها، دستمزد کارگران را بی‌اثر کرد ریزش سنگین بورس | خروج شدید پول حقیقی از بازار (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) راه چاره دولت برای کاهش خاموشی‌ها چیست؟ بچه‌پول‌دار‌های جدید در راه هستند! فروش محصول ایران خودرو دیزل از امروز (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) آغاز شد + جدول وزیر جهاد کشاورزی: ۹۰ درصد روغن و ۳۰ درصد شکر وارداتی است قیمت امروز ارز، طلا، سکه و رمزارز‌ها (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | دلار در نیمه کانال ۸۳ هزار تومان شیر تو شیر در  بازار لبنیات | افزایش قیمت محصولات لبنی فعلا غیرقانونی است رشد نیم درصدی بازار مسکن در ۱۴۰۳ | فاصله معنادار بخش مسکن با نرخ هدف برنامه هفتم آخرین وضعیت بازار رمزارز‌ها در جهان (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | ارزش بیت‌کوین چقدر است؟ قیمت مواد غذایی کاهش یافت قیمت امروز طلا در مشهد اعلام شد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) افزایش چراغ‌خاموش اجاره‌بهای مسکن | سقف نرخ اجاره مسکن اعلام نشده است قیمت جهانی طلا امروز (شنبه، ۱۷ خرداد ۱۴۰۴) اعلام شد ویدئو | هیچ منع قانونی برای واردات خودرو‌های جانبازان وجود ندارد قیمت امروز میوه و صیفی‌جات در مشهد (۱۷ خرداد ۱۴۰۴) | کاهش قیمت میوه نسبت‌به هفته گذشته شیر در صدر گرانی‌های بهار وعده دولت برای پرداخت کامل مطالبات گندم‌کاران تا ۱۰ روز آینده اوج مصرف برق به ۶۷ هزار مگاوات رسید (۱۶ خرداد ۱۴۰۴) نحوه دریافت خسارات ناشی از قطعی برق + لینک سامانه پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در روز شنبه ‍۱۷ خرداد ۱۴۰۴ ارزیابی خسارات ۳ هزار کانتینر در انفجار بندر شهید رجایی
سرخط خبرها

نمایشگاه کار شرق کشور خردادماه در مشهد برگزار می‌شود

  • کد خبر: ۲۲۷۸۷۶
  • ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۱۱
نمایشگاه کار شرق کشور خردادماه در مشهد برگزار می‌شود
نمایشگاه کار شرق کشور (اینوفام) با هدف استفاده صنعت از ظرفیت فارغ‌التحصیلان دانشگاهی، ۸ تا ۱۰ خرداد در مشهد با همکاری دانشگاه فردوسی مشهد برگزار می‌شود.
طنین همتی
خبرنگار طنین همتی

به گزارش شهرآرانیوز، رئیس دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد امروز (۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۳) در نشست خبری نمایشگاه کار شرق کشور که قرار است ۸ تا ۱۰ خرداد در مشهد برگزار شود، تصریح کرد: رویکردی که دانشگاه فردوسی به دنبال آن است، تبدیل دانشگاه‌ها به دانشگاه‌های نسل‌چهار است؛ به این معنی که تبدیل شوند به یک دانشگاه برون‌گرا، مأموریت‌گرا و تعامل‌گرا با جامعه و صنعت.

دکتر حسینعلی اخلاقی‌امیری در ادامه تصریح کرد: دانشگاه فردوسی با سابقه هفتادساله‌ای که دارد، در حوزه تربیت نیروی انسانی جزو دانشگاه‌های برتر کشور است. از جمع ۲۴ هزار نفر دانشجو در دانشگاه فردوسی، حدود ۶ هزار در دانشکده مهندسی قرار دارند و تا الان هم ۲۰ هزار فارغ‌التحصیل داشته است.

به گفته وی، در دانشگاه فردوسی بیش از ۷۰۰ عضو هیئت‌علمی وجود دارد و این نشان‌دهنده ظرفیت ویژه در شرق کشور است که دانشگاه فردوسی را به قطب علمی و پژوهشی در این نقطه تبدیل کرده است.

رئیس دانشکده مهندسی دانشگاه فردوسی مشهد افزود: برای تبدیل دانشگاه‌ها به دانشگاه‌های نسل‌چهار نیاز است ارتباط مؤثری با بخش صنعت صورت بگیرد. 

وی بیان کرد: نمایشگاه (اینوفام) که قرار است ۸ تا ۱۰ خرداد برگزار شود، بیشتر رویکرد نمایشگاه کار است که ۶۶ شرکت و‌ صنعت مختلف در این نمایشگاه حضور دارند تا فارغ‌التحصیلان و بخش صنعت بتوانند از ظرفیت‌های یکدیگر استفاده کنند. این نمایشگاه بزرگ‌ترین نمایشگاه در تعامل دانشگاه و صنعت است که امیدواریم این دسته نمایشگاه‌ها به‌طورمستمر برگزار شوند.

اخلاقی‌امیری عنوان کرد: پیش‌بینی شده ۶۶ شرکت در این نمایشگاه کار غرفه داشته باشند. برنامه‌های جانبی و پنل‌های تخصصی دیگری را هم در نظر گرفتیم.

وی افزود: پیش‌بینی می‌کنیم در افق ۱۴۰۴، دانشگاه فردوسی تبدیل به دانشگاه نسل‌چهار شود. دانشگاه رویکردی اصلی در حوزه ایجاد مراکز نوآوری دارد. مرکز نوآوری مراکزی هستند که خروجی‌های دانشگاه را برای ورود به حوزه کارآفرینی و تزریق به شرکت‌ها آماده می‌کنند تا استارتاپ‌ها و هسته‌های دانشجویی با حمایت بخش خصوصی شکل بگیرد.

فاضل، معاون اشتغال اداره کار و‌ رفاه اجتماعی خراسان‌رضوی، نیز در ادامه این نشست عنوان کرد: امسال در وزارت کار، اشتغال فارغ‌التحصیلان در اولویت قرار گرفته است. سال گذشته، ۱۱ درصد از فارغ‌التحصیلان جذب بازار کار شده‌اند و امسال، جذب ۱۵/۶درصدی فارغ‌التحصیلان هدف‌گذاری شده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->