شهردار مشهد مقدس: محور کار ما در مدیریت شهری ارتقای محیط زیست است ترافیک سنگین و پرحجم در مسیر‌های خروجی مشهد (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) | پلیس: مردم از رانندگی شتاب‌زده پرهیز کنند سرویس‌دهی ویژه مترو مشهد در روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) لغو رویداد «نورنما» در میدان شهدا مشهد در پی بارش باران(۱۲ فروردین ۱۴۰۴) اطلاعیه پارکینگ پارک جنگلی وکیل آباد مشهد برای روز طبیعت (۱۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو| تجربه دل‌انگیز زیارت امام رضا(ع) در جشنواره گل ره باغ رضوان ۲۱۵ بازرس بهداشت محیط در مشهد، آماده نظارت ویژه در روز طبیعت آمادگی مدیریت شهری مشهد برای خدمت‌رسانی به شهروندان در روز طبیعت پروژه‌های تاثیرگذار مدیریت شهری مشهد در زمینه توسعه فضای سبز | مشهد در زمینه فضای سبز پیشرو است پیش بینی حدود ۳۵۰ دستگاه اتوبوس برای سرویس‌دهی به مراکز تفرجگاهی مشهد پایش لحظه‌ای ترافیک مشهد در ایام خاص با تجهیزات هوشمند پیش‌بینی جمع‌آوری ۱۹۰۰ تن زباله در مشهد همزمان با روز طبیعت آماده‌باش نیروهای فضای سبز مشهد همزمان با روز طبیعت مشهد الگوی ملی زیباسازی شهری است محمد معتمدی: رویداد «نورنما» گامی مثبت و امیدآفرین در مشهد است برنامه‌های متنوع شهرداری مشهد برای ایجاد «شادی مومنانه» در ماه رمضان مشارکت بیش از ۱۱ هزار نفر در پویش مردمی «مشهد مهربان» برپایی ۱۷ ایستگاه استقبال از زائران در جاده‌های خراسان رضوی آماده‌سازی ۳۹ بوستان شهری مشهد برای روز طبیعت آلودگی هوای مشهد در ۱۰ منطقه (۱۱ فروردین ۱۴۰۴) استاندار خراسان رضوی: تشکیل باشگاه حرفه‌ای برای ورزش مشهد اولویت است + فیلم
سرخط خبرها

شهروند خبرنگار | گلایه شهروند از روند طولانی احداث پایانه اتوبوس‌رانی شهید مفتح مشهد + پاسخ

  • کد خبر: ۲۲۸۰۸۵
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۷:۰۱
شهروند خبرنگار | گلایه شهروند از روند طولانی احداث پایانه اتوبوس‌رانی شهید مفتح مشهد + پاسخ
پاسخ رئیس اداره روابط عمومی سازمان اتوبوس‌رانی مشهد درباره گلایه شهروند از طولانی شدن احداث پایانه اتوبوس‌رانی شهید مفتح مشهد.
انسیه شهرکی
خبرنگار انسیه شهرکی

به گزارش شهرآرانیوز، شهروندی از وضعیت بلاتکلیف پایانه اتوبوس‌رانی شهید مفتح گلایه‌مند است. او در پیامی به صدای مردم می گوید: حدود هشت‌ماه پیش پایانه شهید مفتح را تعطیل کردند تا چند سکوی جدید احداث کنند که ‌مردم موقع سوارشدن راحت باشند.

این شهروند ساکن حاشیه شهر مشهد در ادامه می‌افزاید: اما بعد این‌همه‌وقت و پیشرفت تقریبا صفردرصد، مسئولان این پروژه گفته‌اند تازه هشت ماه دیگر افتتاح می‌شود.

این درحالی است که سال‌ها پیش ساخت پایانه اتوبوس‌رانی شهدا کمتر از چند ماه طول کشید نه دوسال! او با طرح این پرسش که چرا پروژه مناطق پایین شهر این قدر طولانی می‌شود، بیان می‌کند: بخش غالب ساکنان این محله توان خرید خودرو را ندارند. از طرف دیگر نمی‌توانند از خودروهای اینترنتی استفاده کنند و تنها گزینه مردم برای آمد‌و‌شدها همین اتوبوس است.

این شهروند می‌افزاید: برای رایگان شدن این خطوط حرف زدید و عمل نکردید و گران‌تر هم شد، برای نوسازی این ناوگان هم وعده داده شد، اما عملی نشد. حداقل همین پایانه را که قول دادید، زودتر به سرانجام برسانید.

عباس اتحادی، رئیس اداره روابط عمومی سازمان اتوبوس‌رانی مشهد درباره گلایه این شهروند به شهرآرا می‌گوید: عملیات احداث پروژه پایانه بزرگ اتوبوس‌رانی شهید مفتح از یکم آبان‌‌۱۴۰۲ آغاز شد.

این پروژه در زمینی در میدان کرامت بولوار شهید مفتح قرارگرفته است. او ادامه می‌دهد: پروژه پایانه مفتح به مساحت ۱۴‌هزار مترمربع است که براساس پیش‌بینی‌ها، اجرای آن به یک سال زمان نیاز است. اتحادی همچنین تأکید می‌کند: طبق برنامه‌ریزی شکل گرفته این پروژه تا اول آبان امسال به بهره‌برداری می‌رسد و افتتاح می‌شود.

رئیس اداره روابط عمومی سازمان اتوبوس‌رانی مشهد با اشاره به اینکه این پروژه، خُرد نیست که یکی دوماهه به سرانجام برسد، یادآور می‌شود: توضیح این نکته ضروری است که پایانه اتوبوس‌رانی شهید مفتح در حد اجرای یک سایبان نیست و شاید به چشم شهروند، یک سایبان معمولی و سکوی کم‌اهمیت جلوه کند، اما اجرای این پروژه به زیرسازی و عملیات عمرانی جدی نیاز دارد تا به بهره‌برداری برسد.

اتحادی با بیان اینکه در زمان اجرای عملیات عمرانی، ممکن است زحمتی برای شهروندان ایجاد شود، می‌گوید: بابت زحمت شهروندان برای اجرای پروژه عذرخواهیم، اما این نکته را مدنظر قرار دهید که با توجه به وسعت پروژه زمان اعلامی از سوی پیمانکار منطقی است و در این راستا پروژه طولانی نشده و عملیات اجرایی در حال انجام است

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->