ترامپ پس از دیدار با همتای چینی: فوق‌العاده بود عضو کمیسیون اجتماعی: حذف سه دهک یارانه‌بگیر با عواقب جدی رو به رو خواهد شد وزیر بهداشت در مشهد: تأخیر در تخصیص منابع، مانع اجرای کامل برنامه‌های بیمه سلامت است نماینده مجلس: تفویض اختیارات به استانداران باید در چارچوب مشخصی انجام گیرد پژما‌ن‌فر: پوشش بیمه‌ای در کشور یکسان نیست یک نماینده مجلس: حذف شرکت‌های واسطه، راه‌حل عادلانه در تبدیل وضعیت کارکنان دولت است نقض مکرر آتش‌بس در غزه و سکوت مجامع بین المللی بیانیه گام دوم انقلاب نقشه راه بسیج دانش‌آموزی است یورش نظامیان رژیم صهیونیستی به شمال کرانه باختری معاون استاندار خراسان رضوی: توسعه روابط با استان‌های متناظر در ترکیه پیگیری می‌شود ولایتی: اجلاس خاخام‌های صهیونیست در باکو لغو شد هند موفق به تمدید معافیت تحریمی بندر چابهار از سوی آمریکا شد استاندار خراسان رضوی: مدیریت بهینه منابع در انتخابات پیش رو ضروری است سازمان ملل حملات جدید اسرائیل را به‌شدت محکوم کرد آملی لاریجانی: نتیجه حل مشکلات معیشتی باید سرسفره مردم دیده شود تاکید وزیر کشور بر توسعه روابط با افغانستان ماجرای بازگرداندن بانک آینده به علی انصاری از زبان نماینده مشهد پزشکیان: به دنبال راه‌حل‌های جامع برای مقابله با کم‌آبی هستیم فاز جدید عملیات مقاومت در کرانه باختری | مختصات دقیق مراکز فرماندهی و کنترل در عملیات جدید سرایا القدس ایران، تحریم‌های ظالمانه آمریکا علیه کوبا را محکوم کرد قالیباف: در جریان جنگ ۱۲روزه شدیدترین ضربات نظامی و روانی به اسرائیل وارد شد وزارت امور خارجه، تداوم حملات رژیم صهیونیستی به غزه را شدیدا محکوم کرد حملات مجدد رژیم صهیونیستی به غزه | آتش‌بس مجدد اسرائیل، فقط هفت ساعت دوام آورد (۷ آبان ۱۴۰۴) استقبال فرماندار مشهد از وزیر امور داخلی کشور ترکمنستان ادامه یورش نظامیان صهیونیست به قنیطره سوریه (۷ آبان ۱۴۰۴) تعطیلی دولت ترامپ، ۱۴ میلیارد دلار خسارت به اقتصاد آمریکا می‌زند عراقچی: موشک‌های ما بزرگ‌ترین عامل بازدارندگی و اقتدار ما بودند
سرخط خبرها

زارع‌پور: ظرفیت شبکه ارتباطی کشور از ابتدای دولت ۹۰ درصد بیشتر شده است

  • کد خبر: ۲۲۸۱۲۰
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰
زارع‌پور: ظرفیت شبکه ارتباطی کشور از ابتدای دولت ۹۰ درصد بیشتر شده است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بر اساس مصوبه امروز هیات وزیران، دستگاه‌ها باید بخشی از بودجه خود را برای امن سازی زیر ساخت‌های ارتباطات تخصیص دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز در دولت یک مصوبه نهایی شد که بر اساس بند (الف) تبصره (۱۱) قانون بودجه سال ۱۴۰۳، دستگاه‌ها مکلف هستند بخشی از بودجه را برای امن سازی زیرساختی و سامانه‌های خود هزینه کنند.

وی افزود: آیین نامه آن را باید وزارت ارتباطات تهیه می‌کرد که فروردین امسال این آیین نامه به دولت ارسال شد و امروز به تصویب رسید.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: براین اساس دستگاه‌ها نیم درصد از اعتبارات خود را باید صرف امن سازی سیستم‌ها و زیر ساخت‌ها کنند.

زارع پور یادآورشد: طبق این مصوبه دستگاه‌ها حداقل نیم درصد از اعتبارات خود را به استثنای فصول حقوق و دستمزد باید برای امن سازی زیرساخت‌ها و سامانه‌های خود هزینه کنند.

وی در آستانه ۲۷ اردیبهشت ماه و روز جهانی ارتباطات این روز را به همه تلاشگران این حوزه در شهر و روستا تبریک گفت.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: در جریان افزایش تعرفه‌ها در سال گذشته، تعهداتی از اپراتور‌ها گرفتیم مبنی بر اینکه کیفیت ارتباطات افزایش داده شود که این تعهدات شامل افزایش سرعت اینترنت همراه تا پایان خرداد به میزان ۵۰ درصد و افزایش پوشش نسل چهارم و افزایش پوشش نسل پنجم و افزایش ۱۰ درصدی بود.

زارع پور افزود: این موارد به شکل جدی پیگیری می‌شود و سازمان تنظیم مقررات در این باره متعهد به پایش در این زمینه شد. همچنین سایت اطلاع رسانی طراحی کردیم که هر دو هفته یک بار تعهداتی که اپراتور‌های سپردند را پیگیری می‌کند.

وی ادامه داد: این تعهدات به شکلی جدی توسط وزارت ارتباطات پیگیری می‌شود. همچنین روز گذشته تعدادی از سایت‌های نسل پنجم که حدود ۵ هزار تا ۶ هزار سایت نسل پنجم است با حضور رییس جمهور افتتاح شد که هزار و ۸۰۰ سایت نسل پنجم بود و این مسیر ادامه خواهد داشت تا به ۱۰ درصد پیشرفت کاردر سایت‌های نسل پنجم برسیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: قرارداد‌هایی هم برای خرید تجهیزات تولید داخل با شرکت‌های دانش بنیان توسط اپراتور‌ها منعقد شد تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم بتوانیم بخش قابل توجهی از نیاز‌های کشور را در حوزه تجهیزات توسط شرکت‌های دانش بنیان فراهم کنیم.

زارع پور با بیان اینکه تمام پروژه‌هایی که روز گذشته در وزارت ارتباطات افتتاح شد در افزایش کیفیت ارتباطات کشور نقش دارد، تصریح کرد: در لایه‌های مختلف شبکه که بخشی از آن در اختیار اپراتور‌ها و در اختیار شرکت ارتباطات زیرساخت قرار دارد، روند رو به توسعه است و با پروژه‌هایی که روز گذشته افتتاح شد تقریبا ۹۰ درصد به شبکه ارتباطات کشور افزوده شد.

وی با اشاره به اینکه همه پروژه‌ها در راستای افزایش پوشش و دسترسی به اینترنت هستند، خاطرنشان کرد: این رویه سبب خواهد شد تا به هر میزان در اپراتور‌ها تقاضا وجود داشته باشد، امکان مدیریت این تقاضا فراهم شود تا افت کیفیت نداشته باشیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->