نظامیان صهیونیست از ترس حماس، فرمانده‌شان را به گلوله بستند هشدار وزیر کار درباره بحران جهانی مهاجرت نخبگان و متخصصان پیشروی رژیم صهیونیستی به سمت مرز عراق در سایه انفعال دولت جولانی کاخ سفید: ترامپ آماده مکاتبه با رهبر کره شمالی است اتحادیه اروپا خواستار همکاری جدی ایران و آژانس شد روسیه ۳۰ هزار تن گندم برای مردم گرسنه غزه فرستاد رأی‌گیری قطعنامه شورای حکام درباره ایران به فردا (پنجشنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۴) موکول شد سیدعباس عراقچی در بیست‌ودومین مجمع جهانی اسلو چه گفت؟ (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) نمایندگی ایران در سازمان ملل: دیپلماسی تنهاراه پیش‌رو است پزشکیان: مبنای گفت‌و‌گو‌های ما با آمریکا، سیاست‌های رهبر انقلاب است رئیس کمیسیون امنیت ملی مجلس: اسناد خراب‌کاری اسرائیلی‌ها در تورقوزآباد به آژانس ارائه شده است تکذیب تخلیه سفارت آمریکا در بغداد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) وزیر دفاع آمریکا: ایران به سمت چیزی شبیه به سلاح هسته‌ای حرکت می‌کند غریب‌آبادی: در مقابل قطعنامه، اقدامات فنی بلافاصله اجرایی خواهد شد عراقچی: یک خطای راهبردی دیگر از سوی سه کشور اروپایی به واکنش ما منجر خواهد شد ادامه بررسی لایحه CFT در مجمع تشخیص مصلحت نظام پزشکیان وارد ایلام شد (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سرلشکر سلامی: آمادگی رزمی نیروی دریایی برای واکنش به هر تهدید فراهم است عراقچی و بن فرحان در اسلو دیدار کردند تأکید پزشکیان بر عزم ایران در هم‌صدایی مسلمانان برای حمایت از مردم فلسطین تروئیکای اروپایی علیه ایران در شورای حکام اتهام‌پراکنی کرد وزرای خارجه ایران، مصر و عمان پیرامون مذاکرات هسته‌ای رایزنی کردند عبور شمار شهدای غزه از ۵۵ هزار نفر (۲۱ خرداد ۱۴۰۴) سخنگوی وزارت خارجه روسیه: انتظار داریم مذاکرات تهران-واشنگتن ثمربخش باشد یک تحلیلگر اقتصادی: برای رفع چالش‌های اقتصادی، توانمندی دولت و وزیر کافی نیست بروجردی: افتتاح سرکنسولگری چین در بندرعباس گامی مهم در تقویت روابط تهران و پکن است دستور مهم رئیس جمهور ایران برای رفع مشکلات سرمایه‌گذاران و تولیدکنندگان برق
سرخط خبرها

زارع‌پور: ظرفیت شبکه ارتباطی کشور از ابتدای دولت ۹۰ درصد بیشتر شده است

  • کد خبر: ۲۲۸۱۲۰
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۲:۰۰
زارع‌پور: ظرفیت شبکه ارتباطی کشور از ابتدای دولت ۹۰ درصد بیشتر شده است
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: بر اساس مصوبه امروز هیات وزیران، دستگاه‌ها باید بخشی از بودجه خود را برای امن سازی زیر ساخت‌های ارتباطات تخصیص دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، عیسی زارع پور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات روز چهارشنبه در حاشیه جلسه هیات دولت در جمع خبرنگاران اظهار داشت: امروز در دولت یک مصوبه نهایی شد که بر اساس بند (الف) تبصره (۱۱) قانون بودجه سال ۱۴۰۳، دستگاه‌ها مکلف هستند بخشی از بودجه را برای امن سازی زیرساختی و سامانه‌های خود هزینه کنند.

وی افزود: آیین نامه آن را باید وزارت ارتباطات تهیه می‌کرد که فروردین امسال این آیین نامه به دولت ارسال شد و امروز به تصویب رسید.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تصریح کرد: براین اساس دستگاه‌ها نیم درصد از اعتبارات خود را باید صرف امن سازی سیستم‌ها و زیر ساخت‌ها کنند.

زارع پور یادآورشد: طبق این مصوبه دستگاه‌ها حداقل نیم درصد از اعتبارات خود را به استثنای فصول حقوق و دستمزد باید برای امن سازی زیرساخت‌ها و سامانه‌های خود هزینه کنند.

وی در آستانه ۲۷ اردیبهشت ماه و روز جهانی ارتباطات این روز را به همه تلاشگران این حوزه در شهر و روستا تبریک گفت.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: در جریان افزایش تعرفه‌ها در سال گذشته، تعهداتی از اپراتور‌ها گرفتیم مبنی بر اینکه کیفیت ارتباطات افزایش داده شود که این تعهدات شامل افزایش سرعت اینترنت همراه تا پایان خرداد به میزان ۵۰ درصد و افزایش پوشش نسل چهارم و افزایش پوشش نسل پنجم و افزایش ۱۰ درصدی بود.

زارع پور افزود: این موارد به شکل جدی پیگیری می‌شود و سازمان تنظیم مقررات در این باره متعهد به پایش در این زمینه شد. همچنین سایت اطلاع رسانی طراحی کردیم که هر دو هفته یک بار تعهداتی که اپراتور‌های سپردند را پیگیری می‌کند.

وی ادامه داد: این تعهدات به شکلی جدی توسط وزارت ارتباطات پیگیری می‌شود. همچنین روز گذشته تعدادی از سایت‌های نسل پنجم که حدود ۵ هزار تا ۶ هزار سایت نسل پنجم است با حضور رییس جمهور افتتاح شد که هزار و ۸۰۰ سایت نسل پنجم بود و این مسیر ادامه خواهد داشت تا به ۱۰ درصد پیشرفت کاردر سایت‌های نسل پنجم برسیم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات تاکید کرد: قرارداد‌هایی هم برای خرید تجهیزات تولید داخل با شرکت‌های دانش بنیان توسط اپراتور‌ها منعقد شد تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم بتوانیم بخش قابل توجهی از نیاز‌های کشور را در حوزه تجهیزات توسط شرکت‌های دانش بنیان فراهم کنیم.

زارع پور با بیان اینکه تمام پروژه‌هایی که روز گذشته در وزارت ارتباطات افتتاح شد در افزایش کیفیت ارتباطات کشور نقش دارد، تصریح کرد: در لایه‌های مختلف شبکه که بخشی از آن در اختیار اپراتور‌ها و در اختیار شرکت ارتباطات زیرساخت قرار دارد، روند رو به توسعه است و با پروژه‌هایی که روز گذشته افتتاح شد تقریبا ۹۰ درصد به شبکه ارتباطات کشور افزوده شد.

وی با اشاره به اینکه همه پروژه‌ها در راستای افزایش پوشش و دسترسی به اینترنت هستند، خاطرنشان کرد: این رویه سبب خواهد شد تا به هر میزان در اپراتور‌ها تقاضا وجود داشته باشد، امکان مدیریت این تقاضا فراهم شود تا افت کیفیت نداشته باشیم.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->