دستگیری زن جوان سارق و دو فرزند ۶ و ۱۰ ساله‌اش به جرم سرقت انتقام با سلاح سرد و آتش | ماجرای قتل فجیع جوان ۱۹ ساله به دست سه جوان دیگر در سبزوار صدور حکم برای شکارچی کودکان در تهران | دست‌درازی مرد شیطان‌صفت به ۳۰ کودک بی‌گناه درگیری مسلحانه در معدن طلای سقز با یک کشته و ۳ زخمی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) چگونه کودک را برای رفتن به مدرسه مشتاق کنیم؟ رونمایی از نخستین ربات وکیل ایران نایب‌رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس: کاهش موالید ناشی از کاهش جمعیت زنان دارای سن باروری است آزمون استخدامی وزارت بهداشت ۲۷ شهریورماه | استخدام ۲۷۰۰۰ نفر الزام سیاست‌گذاری دقیق برای کاشت یک میلیارد درخت آشنایی با انواع خرما، خواص، شیوه نگهداری و نکات مرتبط با خرید | جادوی سلامتی در نخلستان راه‌های افزایش «زباله‌نریزی» در شهر محکومیت ۱۸ میلیاردی قاچاقچیان سوخت در خراسان رضوی (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) تأکید وزیر آموزش و پرورش بر بازنگری محتواهای درسی ۳۳ هزار و ۵۴۳ کلاس درس خراسان رضوی استانداردسازی شده است کشف ۶۵ هزار لیتر سوخت قاچاق در دریای عمان کشف ۸۳ گوشی مسروقه در مشهد | باند قاچاق به افغانستان متلاشی شد (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) قلب نوجوان مرگ مغزی اهل تربت‌حیدریه در سینه‌ای دیگر تپیدن گرفت (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) اعلام نتایج آزمون کارشناسی ارشد علوم پزشکی تا چهارشنبه (۲۶ شهریور ۱۴۰۴) سفر افراد زیر ۱۸ سال به این جزایر، بدون رضایت والدین، ممنوع شد چشم‌انداز تاریک باران پاییزی در خراسان رضوی | ذخایر آبی سد‌های مشهد تنها ۵ درصد! چالش‌های دفاتر خدمات مسافربری خراسان رضوی | رقابت سنگین دفاتر استان با پلتفرم‌های آنلاین تدبیر جدید سازمان محیط زیست برای حفاظت از گونه‌های درمعرض‌خطر | تجهیز مرال‌های مازندران به ردیاب‌های ویژه پشه آئدس دوباره خبرساز شد! نظارت بر نحوه فعالیت مدارس تا پایان سال تحصیلی ادامه دارد | ممانعت شدید از فعالیت مدارس بدون مجوز اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۲۴ شهریور ۱۴۰۴) پرواز‌های مستقیم کیش - اردبیل از دهه دوم مهر ۱۴۰۴ برقرار خواهد شد نابودی حدود ۱۰ هزار تن مواد مخرب لایه اوزون در کشور جزئیات بیمه‌پردازی معلمان مدارس غیردولتی | کارکرد مشمولان چطور محاسبه می‌شود؟ آیا ناترازی‌های برق در فصل‌های سرد سال ۱۴۰۴ تمام می‌شود؟
سرخط خبرها

پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارش‌های رگباری تا دوشنبه + فیلم

  • کد خبر: ۲۲۸۲۳۰
  • ۲۶ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۴
  • ۱
پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی (پنجشنبه ۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) | تداوم بارش‌های رگباری تا دوشنبه + فیلم
مدیرکل هواشناسی خراسان رضوی در خصوص آخرین وضعیت هواشناسی استان و مشهد توضیحاتی ارائه کرد.

علی اصغر دهقان پور در گفت‌وگو با خبرنگار شهرآرانیوز، در خصوص آخرین وضعیت هواشناسی در خراسان رضوی، اظهار کرد: پیرو صدور هشدار نارنجی اداره هواشناسی استان بارش‌های امروز پیش‌بینی شده بود البته بارش‌ها بیشتر برای شمال و مرکز استان پیش‌بینی شده بود کما اینکه این میزان بارش طی یک ساعت در مشهد کم‌سابقه است، این وضعیت جوی با توجه به زیرساخت‌های موجود مشکلاتی را ایجاد کرده است.

تعداد بازدید : 1958

وی افزود: این سامانه بارشی تا اوایل روز دوشنبه (۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳) فعال است و از ظهر فردا (۲۵ اردیبهشت ماه) از نواحی شمال غرب استان به سمت مشهد گسترش پیدا خواهد کرد و نیمه شمالی و مرکزی استان را درگیر می‌کند.  

مدیرکل هواشناسی خراسان رضوی ادامه داد: بارش‌های رگباری به همراه باد شدید خواهد بود که پیامد ان روان‌آب‌ها، سیل و تگرگ است که این شرایط جوی تا اوایل روز دوشنبه پایدار است. شهر‌های شمالی از جمله درگز، کلات و سرخس و در نواحی مرکزی از جمله تربت حیدریه، تربت جام، فریمان و زاوه با بارش‌های رگباری مواجه خواهند بود.

دهقان‌پور ادامه داد: هشدار‌های اداره هواشناسی اطلاع‌رسانی و اعلام شده بود، لطفا مردم هشدار‌ها را جدی بگیرند.  

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۰
کوروش
Iran (Islamic Republic of)
۲۳:۳۶ - ۱۴۰۳/۰۲/۲۶
0
1
تا الان بیش ۱۰ نفر کشته شدن و از این تعداد بیشتر هم هست.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->