حریق یک مجتمع تجاری در خیابان کلاهدوز مشهد (۹ تیر ۱۴۰۳) کشف ۲۰۸ هزار قلم فرآورده آرایشی و بهداشتی غیرمجاز و قاچاقی قتل دلخراش مرد میانسال + جزییات (۹ تیر ۱۴۰۳) خراسان رضوی رتبه دوم ازدواج و طلاق در کشور است کشف ۶۰ میلیارد ریال سیگار غیرمجاز در مشهد دستگیری پاکستانی‌های گروگان‌گیر در ایران+ جزییات کشف ۳۰ کیلو و ۶۰۰ گرم مخدر «شیشه» در هنگ مرری تایباد (۹ تیر ۱۴۰۳) افزایش ۲۰ درصدی معاینات روانپزشکی در مراکز پزشکی قانونی کشور زندگی خیلی کوتاه است؛ ۸ موردی که واقعاً نباید نگران آن‌ها باشید آغاز ثبت سفارش کتاب‌های درسی پایه‌های اول، هفتم و دهم از فردا (یکشنبه، ۱۰ تیر ۱۴۰۳) صحرایی: حذف تدریجی کنکور هویت واقعی را به مدرسه بازگرداند مردان میانسال روزانه ۳۰ دقیقه پیاده‌روی کنند پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان‌رضوی (شنبه، ۹ تیر ۱۴۰۳) | تغییرات نامحسوس دما در مشهد نرخ‌های جدید بلیت هواپیما به‌زودی اعلام می‌شود راز شلیک مرگبار در باغ‌ویلای کلات فاش شد + عکس وزیر آموزش و پرورش برای توضیح درباره مطالبات معوقه معلمان به مجلس می‌رود نخ دندان یا خلال دندان، کدام یک بهتر است؟
سرخط خبرها

طریقه صحیح دم کردن چای | راز خوش رنگ و شفاف شدن چای ایرانی

  • کد خبر: ۲۲۸۳۷۶
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۸
طریقه صحیح دم کردن چای | راز خوش رنگ و شفاف شدن چای ایرانی
چای ایرانی یکی از خوش عطر و طعم‌ترین چای‌ها در تمام دنیا است، اما طریقه دم کردن خاصی دارد که حتما باید رعایت کنید.

به گزارش شهرآرانیوز، چای پرمصرف‌ترین نوشیدنی در جهان و محبوب‌ترین نوشیدنی در میان ایرانیان است و بیشتر ایرانیان هر روز آن را مصرف می‌کنند. چای‌های ایرانی محصول مستقیم شهر‌های شمالی کشور ایران هستند و در فصول بهار، تابستان و پاییز به دست می‌آیند. چای ایرانی به هیچ ماده افزودنی برای رنگ‌دهی یا طعم و عطر خاص نیاز ندارد و از کیفیت بالایی برخوردار است.

چای را بشویید

قبل از دم کردن چای ایرانی، چای را با آب سرد بشویید، شستن چای سبب می‌شود که خاک‌ها از بین رفته و رنگ چای کدر نشود، شستشوی چای با آب سرد باعث می‌شود با رختن آب جوش روی آن دچار شک شده و رنگ قرمز روشنی پیدا کند. به ازای یک فنجان چای، یک قاشق چای خوری چای خشک درون قوری بریزید.

در قوری چینی چای دم کنید

برای چای دم کردن از قوری چینی یا شیشه‌ای استفاده نمایید، زیرا چای در قوری‌های فلزی مزه مطلوبی نمی‌دهد. می‌توانید از مدل قوری‌هایی استفاده کنید که یک سبد یا توری تفاله‌ها را از آب جوش تفکیک کند. برای بهتر دم کشیدن چای قوری را کمی زیر شیر آب گرم بگیرید تا جداره و محفظه آن اندکی گرم شود.

بگذارید چای دم بکشد

چای دم نکشیده کدر و کم‌رنگ است و عطر و بوی خوبی ندارد، اما چای دم کشیده ظاهر شفاف، طعم تلخ مناسب و بوی غیر خامی می‌دهد. چای با برگ ریز بین ۱۵ تا ۳۰ دقیقه؛ چای با برگ درشت بین ۳۰ تا ۴۵ دقیقه نیاز به دم کشیدن دارد. چای باید با شعله خیلی کم دم بکشد تا هم طعم مرغوب‌تر و هم رنگ بهتری پیدا کند.

از آب جوش استفاده کنید

از آب کتری یا سماور نجوشیده برای دم کردن چای استفاده نکنید، آب مورد استفاده برای دم کردن چای باید تازه و کاملاً زلال باشد. آب لوله کشی و فیلتر شده برای چای مناسب‌تر می‌باشد. برای تهیه چای درون کتری و سماور آب داغ نریزید و بهتر است آب سرد ریخته و اجازه دهید بجوشد، زیرا اگر در کتری یا سماور آب داغ بریزید، بعد از ریختن چای در استکان لکه‌های شبیه چربی روی استکان ایجاد می‌شود. آب چند بار جوشیده طعم و خاصیت چای را کاهش می‌دهد پس بهتر است در هر مرتبه دم کردن چای، آب سماور را عوض کنید.

از هل و دارچین استفاده کنید

چای ایرانی برخلاف اکثر چای‌های خارجی اسانس و عطر افزودنی ندارد، برای خوش عطر شدن چای می‌توانید زمانی که چای را در قوری ریختید و آب جوش به آن افزودید، در قوری هل یا گل سرخ یا دارچین یا زنجبیل یا بهار نارنج یا لیمو عمانی بریزید و بگذارید چای همراه یکی از این افزودنی‌ها دم بکشد.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
در دور دوم، شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->