شهردار مشهد مقدس: پیام حضور مردم در مراسم تشییع شهدا، پیام همدلی و همراهی و انسجام مردم است  مراسم تشییع پیکر ۱۵ شهید حملات رژیم صهیونیستی فردا (جمعه ۶ تیر ۱۴۰۴) در مشهد برگزار می‌شود + اسامی شهدا طالبان: روزانه بیش از ۱۰ هزار مهاجر از مرز اسلام‌قلعه وارد افغانستان می‌شوند دیدار رئیس شورای عالی استان‌ها با خانواده شهیدان نظری در مشهد + عکس خدمت‌رسانی بیش از ۲۰۰ پاکبان حین برگزاری مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی، در مشهد ویژه‌برنامه‌های شهرداری مشهد در دهه اول محرم ۱۴۰۴ خدمات‌رسانی رایگان خطوط مترو و اتوبوس در مسیر‌های منتهی به حرم امام‌رضا(ع)، فردا (۶ تیر ۱۴۰۴) استفاده از ظرفیت تلویزیون‌های شهری برای اطلاع‌رسانی مراسم تشییع پیکر شهدای جنایات رژیم صهیونیستی در مشهد معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خراسان رضوی: فعالیت‌های استان، در زمان بحران هیچ‌گاه متوقف نشد وزیر امور خارجه آلمان: اکنون می‌توانیم به مسیر دیپلماسی بازگردیم دعوت رئیس شورای اسلامی شهر مشهد از مردم برای حضور در مراسم تشییع پیکر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی قیمت افغانی به تومان و دلار، امروز (پنجشنبه ۵ تیرماه ۱۴۰۴) بسیج تمام امکانات شهرداری مشهد برای مراسم تشییع پیکر مطهر شهیدان جنایات رژیم صهیونیستی + فیلم کیفیت هوای مشهد امروز «بسیار ناسالم» است | منطقه هرات، منشأ گردوغبار امروز (۵ تیر ۱۴۰۴) فرماندار مشهد مقدس: مشکلی در تأمین کالا‌های اساسی برای ایام محرم در مشهد وجود ندارد بازرسی‌های فعلی کافی نیست | پایان رهاشدگی بازار کالا‌های اساسی فاز یک پارک جهان‌شهر مشهد با پیشرفت ۶۵ درصدی تا شهریورماه به بهره‌برداری می‌رسد طرح‌های فرهنگی مشهد برای جوانان | از کلاس‌های مهارت زندگی تا گسترش مسجدمحوری تشییع باشکوه پیکر شهدای حملات صهیونیستی در مشهد | جمعه؛ وداع با سرلشکر کاظمی و یارانش (۶ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

رفع تمام آب‌گرفتگی‌ها در مشهد | آمادگی مدیریت شهری برای بارش احتمالی جمعه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) + فیلم

  • کد خبر: ۲۲۸۴۵۳
  • ۲۷ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۳:۴۷
رفع تمام آب‌گرفتگی‌ها در مشهد | آمادگی مدیریت شهری برای بارش احتمالی جمعه (۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) + فیلم
معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد در خصوص آخرین وضعیت مشهد پس از بارش باران و وقوع سیلاب در این شهر، توضیحاتی ارائه کرد.

پوریا محمدیان‌یزدی در گفتگو با خبرنگار شهرآرانیوز در خصوص آخرین وضعیت ترافیکی مشهد پس از بارش باران و وقوع سیلاب در این شهر، اعلام کرد: در پی بارش‌ باران طی ۲۴ ساعت گذشته میدان انقلاب دچار آب‌گرفتگی شد که در کمتر از ۱۲ ساعت، رفع شد و عبور و مرور از صبح امروز (۲۷ اردیبهشت ۱۴۰۳) به حالت عادی برگشته است؛ البته مقداری گل‌ولای بود که با بارش‌های اخیر برطرف شد.

وی افزود: خوشبختانه در حال حاضر مشکل خاصی در سطح شهر وجود ندارد و معابر باز است. از ساعت ۹ امشب، یک موج جدید از بارش‌ها آغاز شد. رگبار شدیدی از شمال‌غرب به شرق آغاز شد که به‌دنبال تمهیدات پیش‌بینی‌شده، مشکل خاصی ایجاد نشد.

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد تاکید کرد: با توجه به اعلام هواشناسی، شهروندان از سفر‌های غیرضروری خودداری کنند، به ییلاقات نروند و در مدیریت ترافیک به ما کمک کنند تا بتوانیم در نقاطی که شدت بارش باران بالاست، به تخلیه رواناب بپردازیم.

محمدیان‌یزدی ادامه داد: تمام زیرگذر‌ها و پمپ‌های تخلیه مجدد بررسی شدند و لایروبی لازم صورت گرفته است. شرایط مطلوبی در حال حاضر حاکم است، اما با توجه به شدت رگبار باران باید تمهیدات لازم آماده شود و فردا صبح (جمعه، ۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۳) از ساعت ۸ به‌بعد موج بعدی بارش‌ها آغاز می‌شود.

معاون عمران، حمل‌ونقل و ترافیک شهرداری مشهد گفت: با توجه به پیش‌بینی هواشناسی مبنی بر تداوم بارش‌ها، تا هفته آینده در آماده‌باش کامل هستیم که ان‌شاءالله مشکلی ایجاد نشود.

محمدیان‌یزدی در نهایت اعلام کرد: خداراشکر در کمتر از ۲۴ ساعت، تمام حجم آبی که در زیرگذر انقلاب جمع شده بود تخلیه شد و تردد‌ها روان است. در حال حاضر، مشکلی وجود ندارد و شرایط عادی است. برای بارش‌های شدیدتر آماده هستیم و در هیچ نقطه‌ای از شهر مشهد آب‌گرفتگی نداریم.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->