شیوع بالای آرتروز زانو در بین ایرانی‌ها | کدام گروه‌های سنی در معرض خطر هستند؟ طرح جدید هلال احمر برای کمک به دانش‌آموزان نیازمند | توزیع بسته‌های لوازم‌التحریر در مناطق کم‌برخوردار بازنشستگان نفت، سهامدار پتروشیمی می‌شوند واکسن آبله‌مرغان موجود شد | آیا واکسن بزنیم یا نه؟ آیا کره‌های محلی برای طبخ غذا بهتر است و باعث افزایش چربی خون نمی‌شود؟ بی‌احتیاطی ۳ جوان به قیمت جانشان تمام شد | پا در رکاب چاه، جان در کمین مرگ فرمانده انتظامی سیب و سوران به شهادت رسید دستگیری قاتل پس از ۱۴ سال | انکار دسیسه زنانه برای قتل شوهر ۵ هزار شاکی منتظر تعیین تکلیف پرونده «موبایل موسوی» توصیه رئیس کل دادگستری خراسان رضوی به کارآموزان قضایی: با مردم مهربان باشید و از وسوسه‌های شیطانی دوری کنید سخنگوی آموزش و پرورش: هیچ اتفاقی مانع آغاز مدارس در اول مهر نمی‌شود پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۲۷ شهریور ۱۴۰۴) | هوای مشهد موقتاً گرم می‌شود یک کشته و ۲۰ مصدوم در تصادف اتوبوس محور تهران به مشهد (۲۷ شهریور ۱۴۰۴) پیگیری جدی مجلس برای افزایش حقوق اعضای هیئت علمی دانشگاه‌ها مدیرکل امور زنان و خانواده استانداری خراسان رضوی: آمار مبتلایان به سرطان پستان در خراسان رضوی بالاست منشا ۴۰ درصد آلودگی هوای سرخس خراسان رضوی، ترکمنستان است عقیم‌سازی پشه‌ها برای مقابله با تب دنگی | ساکنان برج‌ها هم از پشه آئدس در امان نیستند مشهد، میزبان اولین کنگره بین‌المللی هوش مصنوعی و فناوری‌های سلامت در زنان و زایمان انتقاد معاون تربیت بدنی آموزش و پرورش به ساعت محدود ورزش مدارس و تحرک کم دانش‌آموزان هشدار در مورد خطرات چاقی در کودکان ادامه ثبت‌نام مدارس در پایه‌های هفتم و دهم | ثبت‌نام ۸۵ درصد دانش‌آموزان نهایی شده است تأمین ۳.۵ میلیون دوز واکسن آنفلوانزا تا نیمه اول آبان‌ماه زمان واریز حقوق بازنشستگان در شهریور ۱۴۰۴ اعلام شد  تأثیر عفو معیاری بر کاهش انگیزه جرم زندانیان چه بخوریم تا ریه‌های سالمی داشته باشیم؟ تأکید وزیر آموزش و پرورش بر اهمیت پرسش مهر: اختصاص یک ساعت از زنگ انشا به این سوال شعار سال تحصیلی جدید و پوستر بازگشایی مدارس رونمایی شد + عکس چرا امسال نباید تزریق واکسن آنفلوانزا را فراموش کنیم؟
سرخط خبرها

تاثیر تمرینات پیلاتس بر بهبود سلامت قلب در زنان چاق

  • کد خبر: ۲۲۸۶۰
  • ۱۷ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۳:۰۹
تاثیر تمرینات پیلاتس بر بهبود سلامت قلب در زنان چاق
به گفته کارشناسان، زنان جوان می‌توانند با انجام ورزش پیلاتس به سلامت قلب خود کمک کنند.
به گزارش شهرآرانیوز، یک مطالعه جدید که توسط محققان متعددی برای مجله آمریکایی فشارخون بالا انجام شده است، نشان داد که تمرینات پیلاتس، که مبتنی بر تمرینات اصلی تقویت شده توسط جوزف پیلاتس است، می‌تواند برای زنان در معرض خطر اضافه وزن بسیار مفید باشد.
تمرینات پیلاتس روی قدرت اصلی بدن، انعطاف پذیری، وضعیت بدنی و تنفس تمرکز دارد و طرفداران مشهوری نیز از جمله، اما استون و بیانسه دارد.
برای انجام یک تحقیق، تیم تحقیقاتی زنان چاق، ۱۹ تا ۲۷ ساله را که از فشار خون بالا رنج می‌بردند و دارای شاخص توده بدنی (BMI) بیش از ۳۰ بودند، مورد مطالعه قرار دادند. شرکت کنندگان که عاری از هرگونه بیماری مزمن و غیرسیگاری بودند، وظیفه داشتند سه جلسه تمرین یک ساعته در هفته را به مدت سه ماه به پایان برسانند.
تمرینات شامل یک دور تمرینات گرمایشی و کشش ۱۰ دقیقه ای، ۴۰ دقیقه تمرینات حرکات عمومی پیلاتس و به دنبال آن ۱۰ دقیقه خنک شدن بود. جلسات به تدریج و به سختی در طول برنامه افزایش یافتند. محققان پس از گذشت سه ماه دریافتند که تمرینات پیلاتس به طور قابل توجهی سفتی و فشار خون شریانی، از جمله فشار آئورت را کاهش می‌دهد و همچنین به شرکت کنندگان در کاهش وزن کمک می‌کند.
محققان اظهار داشتند که در یافته‌های آن‌ها شواهدی وجود دارد که نشان می‌دهد تمرینات پیلاتس با کاهش فشار خون، سفتی شریانی و چربی بدن در زنان جوان چاق با فشار خون بالا، باعث بالا بردن سلامت قلب و عروق در آن‌ها می‌شود. از آنجا که پایبندی به ورزش‌های سنتی (هم هوازی و هم مقاومت) در افراد چاق کم است، آموزش پیلاتس ممکن است یک جایگزین مناسب و یک ورزش موثر برای پیشگیری از فشار خون بالا و حوادث قلبی عروقی در زنان جوان چاق باشد.

منبع: شفقنا
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->