آیا ادارات اصفهان در روز‌های ۱۵ و ۲۲ مردادماه ۱۴۰۴ تعطیل است؟ ۱۴ مورد غرق‌شدگی در استخر‌های کشاورزی و منابع آبی غیرمجاز از ابتدای سال ۱۴۰۴ در مشهد وزیر آموزش و پرورش: تغییر ریل آموزش و پرورش با تحول در برنامه‌درسی آغاز می‌شود پلیس تهران: کشف ۳۴ جسد از یک خانه در سعادت آباد صحت ندارد (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) توصیه‌های دارویی که زائران اربعین باید جدی بگیرند درد‌های گردن و کمر در کمین افراد پشت‌میزنشین و مشاغل سنگین این غذا‌ها فشار خون شما را تنظیم می‌کنند ۲۷۷ زندانی خراسان رضوی در قالب «پویش نذر حسینی» آزاد شدند آیا مصرف بیش از حد میوه باعث چاقی می‌شود؟ افراد بی‌خواب مستعد افسردگی هستند علت عدم پرداخت معوقات حقوق فروردین ۱۴۰۴ بازنشستگان تأمین اجتماعی چیست؟ مجازات حمل مواد مخدر در کشور عراق چیست؟ محمد درویش: به جای انتظار برای باران، باید اقتصاد بدون باران بسازیم | هندوانه یا گندم؛ کدام آب‌بَرتر است؟ یک نماینده مجلس: مطالبات و پاداش پایان خدمت بازنشستگان را پرداخت کنید شرایط خروج مشمولان نظام وظیفه و سربازان اعلام شد کشف محموله‌های قاچاق در پایتخت از تجهیزات دندانپزشکی تا لوازم یدکی خودرو و چای! پرونده گم شدن جنین‌های بیمارستان آبان تهران همچنان در حال بررسی است شرق دور روسیه دوباره لرزید | فوران آتشفشان خُفته پس از ۶۰۰ سال + فیلم توصیه‌های طب ایرانی برای بهبود کیفیت شیر مادر پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۲ مرداد ۱۴۰۴) | وزش باد، پدیده غالب جوی در سطح استان خطرات بالقوه کم شنوایی در کمین شماست پیوند مچ دست بیمار جوان با موفقیت در بیمارستان شهید هاشمی‌نژاد مشهد انجام شد (۱۲ مرداد ۱۴۰۴) بیماران قلبی قبل از حضور در سفر اربعین، حتماً با پزشک خود مشورت کنند سهمیه‌های کنکور در مسیر بازنگری؛ دولت در حال بررسی پیشنهاد وزارت علوم رژیم غذایی پرچرب چگونه بر روده اثر می‌گذارد؟ چاپ ۸۰ درصدی کتاب‌های درسی | دانش‌آموزان تا ۱۰ شهریور فرصت دارند درمانگاه شهدای سلامت بسیج جامعه پزشکی خراسان رضوی در کربلای معلی فعال شد آیا بستن شکم با پلاستیک در حین ورزش موجب چربی‌سوزی می‌شود؟ پیش‌بینی رگبار و گردوخاک در جنوب و ارتفاعات کشور (۱۲ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

عبور آمار قربانیان تصادفات رانندگی از مرز ۲۰ هزار تن

  • کد خبر: ۲۲۸۶۳۷
  • ۲۹ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۱
عبور آمار قربانیان تصادفات رانندگی از مرز ۲۰ هزار تن
پزشکی قانونی اعلام کرد که در سال گذشته ۲۰ هزار و ۴۵ نفر در حوادث رانندگی جان خود را از دست دادند، این رقم در مقایسه با سال قبل از آن که تعداد تلفات ۱۹ هزار و ۴۹۰ نفر بود، ۲.۸ درصد بیشتر شده است.

به گزارش شهرآرانیوز، پزشکی قانونی اعلام کرد که در سال گذشته تعداد تلفات حوادث رانندگی با رشد ۲.۸ درصدی به ۲۰ هزار و ۴۵ نفر رسیدکه از این تعداد ۱۵ هزار و ۸۵۴ نفر مرد و چهار هزار و ۱۹۱ نفر زن هستند.

در سال ۱۴۰۲، بیشترین آمار تلفات تصادفات به ترتیب در استان‌های فارس با یک‌هزار و ۶۱۴ مورد فوتی، تهران با یک‌هزار و ۴۴۹ مورد فوتی و سیستان و بلوچستان با یک‌هزار و ۴۳۶ مورد فوتی بود و کمترین آمار تلفات نیز در استان‌های ایلام با ۱۷۳ مورد فوتی، کهگیلویه و بویراحمد با ۲۲۴ مورد فوتی و اردبیل با ۲۴۳ مورد فوتی ثبت شده است.

همچنین در این سال ۱۳ هزار و ۷۷۰ نفر در محور‌های برون شهری، چهار هزار و ۹۳۰ نفر در مسیر‌های درون شهری، هزار و ۱۲۰ نفر در مسیر‌های روستایی و مابقی کشته‌ها نیز در سایر مسیر‌ها جان خود را از دست داده‌اند.

بر این اساس در سال گذشته بیشترین تعداد جانباختگان حوادث رانندگی با دو هزار و ۵۰ فوتی مربوط به شهریور ماه و کمترین آن با هزار و ۴۱۱ مورد مربوط به ماه بهمن بوده است.

بر اساس این گزارش و طبق بررسی آمار‌های مربوط به حوادث رانندگی در دهه نود، تعداد کشته‌های تصادفات از سال ۱۳۹۱، به کمتر از ۲۰ هزار و در برخی موارد به ۱۵ هزار کشته در سال رسیده بود، اما متاسفانه در سال گذشته با ثبت ۲۰ هزار و ۴۵ کشته در حوادث رانندگی، پس از گذشت ۱۱ سال آمار تلفات تصادفات مجدد از مرز ۲۰ هزار نفر عبور کرد این درحالی است که از سال ۱۳۹۱ تا پایان ۱۴۰۱ آمار کشته‌های تصادفات همواره کمتر از ۲۰ هزار نفر بود.

مراجعه بیش از ۳۹۱ هزار مصدوم تصادفات به پزشکی قانونی

در این سال ۳۹۱ هزار و ۶۹ نفر نیز در تصادفات مصدوم شدند و به مراکز پزشکی قانونی مراجعه کردند که ۲۷۵ هزار و ۸۰۰ نفر از آنان مرد و ۱۱۵ هزار و ۲۶۹ نفر زن بودند. تعداد مصدومان تصادفات سال ۱۴۰۲ نیز نسبت به سال قبل از آن ۵.۹ درصد بیشتر شده است.

کاهش تلفات تصادفات در اسفند ۱۴۰۲

مطابق با اطلاعات واحد آمار سازمان پزشکی قانونی کشور، در اسفند سال گذشته آمار کشته‌های تصادفات با کاهش ۱۶.۴ درصدی، از هزار و ۷۵۴ کشته در اسفند سال ۱۴۰۱، به هزار و ۴۵۹ کشته در اسفند سال گذشته رسیده است.

در این ماه ۲۶ هزار و ۹۹۷ مصدوم حوادث رانندگی نیز به مراکز پزشکی قانونی مراجعه کردند که تعداد آنان ۴.۲ درصد کمتر از مدت مشابه سال قبل از آن است.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->