لزوم ثبت‌نام دانش‌آموزان ایرانی فاقد مدارک هویتی در اسرع وقت وزیر آموزش و پرورش: امسال بیش از ۱۵۰ هزار کودک در مقطع ابتدایی از تحصیل جا ماندند (۱۶ مهر ۱۴۰۴) ترس‌های اجباری نتایج نهایی کنکور ۱۴۰۴ کی اعلام می‌شود؟ رئیس کمیسیون بانوان و خانواده شورای اسلامی شهر مشهد: مشهد باید در موضوعات گردشگری سلامت و فرهنگی، نقش ملی و منطقه‌ای ایفا کند آموزش کمک‌های اولیه به رانندگان باید در صدور گواهینامه الزامی شود ۱۰ درصد ایرانیان کالری لازم را دریافت نمی‌کنند دارورسانی رایگان درب منزل بیماران‌ ام‌اس در سراسر کشور کاهش آمار تصادفات درون‌شهری در خراسان رضوی طی شش‌ماهه نخست ۱۴۰۴ ۷۰ تا ۸۰ درصد نوزادان کم‌وزن، با تغذیه مناسب به منحنی رشد طبیعی بازمی‌گردند اهدای اعضای جوان مرگ مغزی در مشهد به بیماران نیازمند زندگی دوباره بخشید (۱۶ مهر ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی در خراسان رضوی در پی پیش‌بینی کاهش کیفیت هوا در مشهد (۱۶ مهر ۱۴۰۴) هدف‌گذاری جذب ۵ میلیون گردشگر از عراق | آرامگاه شمس در مهر ۱۴۰۵ بهره‌برداری می‌شود آتش به دامنه دماوند افتاد | نابودی ۸ هکتار پوشش گیاهی به دلیل سهل‌انگاری گردشگران رئیس جدید دانشگاه آزاد اسلامی: فعالیت دانشگاه آزاد بدون هیچ وقفه‌ای ادامه می‌یابد از شیر مادر تا صبحانه مدرسه، مسیر سلامت کودکان ایرانی درباره تربیت فرزندانی قوی اما خسته که نقاب قدرت بر چهره دارند | قوی، اما ترک خورده برگزاری رویداد بین‌المللی خاطره‌نویسی با هدف زنده‌نگه‌داشتن یاد شهدای جنگ ۱۲ روزه + شرایط شرکت در رویداد کمبود بیش از ۸ هزار محیط‌بان در کشور احیای دریاچه ارومیه با جدیت در حال پیگیری است صدور کیفرخواست برای سرنشینان کشتی قاچاق سوخت در هرمزگان | سرنشینان، اتباع ۴ کشور خارجی بودند سالانه حدود ۱۰۰ هزار شکایت در سامانه ۱۳۶ ثبت می‌شود گروگان‌گیری کارشناسان اورژانس توسط همراهان بیمار در ساوه | دلیل درگیری و ضرب‌وشتم چه بود؟ پیگیری خسارات جنگ ۱۲ روزه در مراجع قضایی ایران و خارج از کشور همه مراسمات در کافه‌ها رصد می‌شوند | با هرگونه تخلف و برنامه دور از شئونات فورا برخورد می‌شود برخی دانش‌آموزان مدارس فنی و کارودانش مشهد بدون کتاب هستند | کتاب های جدید هنرستانی ها درگیر چاپ مجدد! پوشش بیش از ۱۱۰ کودک کار خیابانی توسط بهزیستی خراسان رضوی در نیمه اول ۱۴۰۴ خیابان، گروگان بی‌قانون‌ها | روایتی درباره سدمعبر، نماد آشکار بی‌احترامی به حقوق شهروندی چگونه فشار خون را در یک ماه پایین بیاوریم؟
سرخط خبرها

همراهی نکردن قشر متوسط جامعه با نهضت افزایش جمعیت

  • کد خبر: ۲۲۹۰۲۱
  • ۳۰ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۲۲:۳۴
همراهی نکردن قشر متوسط جامعه با نهضت افزایش جمعیت
معاون بیمه و خدمات سازمان بیمه سلامت ایران، با اشاره به اجرای سیاست‌های جمعیتی در کشور، گفت: قشر متوسط جامعه هنوز به نهضت افزایش جمعیت نپیوسته اند.

به گزارش شهرآرانیوز، مهدی رضایی افزود: بر اساس قانون جوانی جمعیت آنچه مربوط به حوزه سلامت بوده و وظایفی که بر عهده سلامت گذاشته شده بر اساس مفاد قانون ارزیابی مثبتی دارد.

معاون بیمه و خدمات سازمان بیمه سلامت ادامه داد: تسهیلاتی که قرار بود برای زوج‌های نابارور و مادران باردار و فرزندان متولد شده در نظر گرفته شود؛ اجرا گذاشته شد و شاخص‌های حوزه سلامت برای جوانی جمعیت در این حوزه مثبت بود و موفقیت‌هایی در این حوزه داشتیم.

رضایی گفت: اکنون خدمات ناباروری هم در بخش دولتی و هم در بخش خصوصی پوشش ۹۰ درصدی بیمه‌ای دارد که حمایت خوبی است ضمن اینکه برای مادران باردار و کودکانشان تا ۵ سالگی پوشش بیمه‌ای برقرار شده است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا حمایت‌های قانون جوانی جمعیت در حوزه سلامت برای جوانی جمعیت و افزایش شاخص کل جمعیت کافی بوده است، افزود: اگر آخرین آمار از شاخص جمعیت کشور را ملاک قرار دهیم به نظر می‌رسد نه تنها تغییری در شاخص کل جمعیتی ما ایجاد نکرده بلکه شاخص جمعیتی ما کاهش هم داشته است.

معاون بیمه و خدمات سازمان بیمه سلامت گفت: اهداف قانون جوانی جمعیت جز در بخش سلامت محقق شده است و در سایر حوزه‌ها نیاز به بازنگری دارد.

رضایی افزود: بر اساس آمارگیری سال ۱۴۰۲، رشد جمعیتی کشور ۷۱ صدم درصد عنوان شده و این جمعیت مطلوبی نیست و نگرانی این است که کارشناسان جمعیتی معتقدند در سال‌های آینده نرخ جمعیت به کمتر از این هم کاهش می‌یابد که باعث تأثر است و به همین علت به نظر می‌رسد باید از کارشناسان اهل فن جمعیتی کمک گرفته شود و در حوزه‌هایی ورود و سرمایه گذاری کنیم که بتواند شاخص کل را تحت تأثیر قرار دهد، بنابراین بازنگری ضروری است و باید به سایر علل رشد جمعیت توجه شود و مهمترین آن در حوزه‌های اقتصادی و امید آفرینی است برای نسلی که نیازمندیم به این نهضت افزایش جمعیتی بپیوندند.

معاون بیمه و خدمات سازمان بیمه سلامت گفت: ما جمعیت سه فرزند به بالا را شاید در اقشار ضعیف‌تر جامعه بتوانیم تبلیغ کنیم، اما در سایر اقشار شاید خیلی مورد توجه قرار نگیرد و جمعیتی که اکنون با این سیاست قهر کرده اند و هنوز به سیاست‌های جمعیتی نپیوسته اند قشر متوسط جامعه هستند که اگر آنها به این نهضت بپیوندند و حتی یک تا دو فرزند هم بیاورند می‌تواند جمعیت کشور را متحول کنند و آنها نیاز به توجه دارند و سیاستگذار این قشر را باید دریابد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->