کاهش چشمگیر نرخ بیکاری در خراسان رضوی | ثبت ۹ هزار فرصت شغلی جدید در سامانه رصد اشتغال بحران آب در مشهد؛ افت ۷۰ درصدی ورودی سد دوستی و کاهش ۵۹ درصدی سد طرق تغییر تاریخی در ذخایر جهانی؛ طلا از اوراق خزانه‌داری آمریکا پیشی گرفت پیش‌بینی بورس سه شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴| هشدار تحلیلگران درباره رشد بورس تکذیب افزایش نرخ ارز؛ بانک مرکزی: برنامه‌ای برای تغییر نرخ ۷۰ هزار تومانی و حذف ارز ترجیحی نداریم فروش ۱ میلیون عروسک لبوبو در ایران با گردش مالی ۷۰۰ میلیارد تومانی! پیش‌بینی قیمت دلار، طلا و سکه سه شنبه ۱۱ شهریور ۱۴۰۴| شوک قیمتی در بازار؛ عبور دلار از مرز ۱۰۵ هزار تومان و هشدار برای طلای ۹ میلیونی گران‌فروشی و تخلفات بهداشتی کافی‌شاپ‌های مشهد در تیررس بازرسی اصناف  فرزین: قیمت غیررسمی ارز اغلب برای کالا‌های قاچاق است فرزین خبر داد: تداوم تخصیص ارز ترجیحی برای نهاده‌های دامی و کالا‌های اساسی معاون وزیر کشور: در حال حاضر هیچ برنامه‌ای برای تغییر قیمت نان وجود ندارد | کاهش ۶ درصدی مصرف نان کشور با خروج اتباع غیرمجاز بازار خودرو زیر سایه نوسانات ارز | هشدار رئیس اتحادیه نمایشگاه‌داران درباره بدعهدی شرکت‌ها هشتمین مرحله فروش ایران‌خودرو آغاز نشده حذف شد! نقره ۱۴۰ هزار تومانی فتح شد؛ جزئیات کامل قیمت شمش‌های مختلف (۹ شهریور ۱۴۰۴) شوک سپتامبر: دلار ۱۰۴ هزار تومان را فتح کرد و سکه را به آستانه ۱۰۰ میلیون کوبید! طلوع سپتامبری بیت‌کوین: پیش‌بینی صعودی به قله ۱۲۴ هزار دلار علی‌رغم تاریخچه نزولی! پیش‌بینی جدید از قیمت طلا و سکه | خیز طلا برای فتح کانال ۹ میلیونی (۹ شهریور ۱۴۰۴) وزیر نیرو برای تهیه لایحه جرم انگاری استخراج غیرقانونی رمز ارز دستور فوری صادر کرد علت کمبود برنج پاکستانی در بازار چیست؟ رکوردشکنی لوبیاچیتی با افزایش قیمت ۲۴۸ درصدی در یک‌سال! قیمت امروز خودرو داخلی و خارجی (۹ شهریور ۱۴۰۴) | بازار خودرو ترمز برید + جدول رکود مسکن تا چه زمانی ادامه دارد؟ دلار در مشهد وارد کانال ۱۰۴ هزار تومان شد وزیر جهاد کشاورزی: قیمت بهترین نوع برنج ایرانی ۲۶۰ هزار تومان شد ورق بورس برگشت | رشد شارپی ۳۴ هزار واحدی شاخص کل (۹ شهریور ۱۴۰۴) فردا (۱۰ شهریور) تمام طلافروشی‌ها در مشهد تعطیل است استاندارد‌های اجباری خودرو از ۸۵ مورد به ۱۲۲ مورد افزایش یافت قیمت امروز دلار، طلا، سکه و ارز دیجیتال (۹ شهریور ۱۴۰۴) | نوسان محدود دلار در کانال جدید نرخ طلا در مشهد عقب نشینی کرد (۹ شهریور ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

مصرف گاز در ایران ۶ برابر متوسط جهانی

  • کد خبر: ۲۲۹۱۵۲
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۲۰
مصرف گاز در ایران ۶ برابر متوسط جهانی
بر اساس آمارها، سرانه مصرف انرژی در بخش خانگی و تجاری دو برابر متوسط جهانی، سرانه مصرف در بخش صنعت ۱.۵ برابر متوسط جهانی و سرانه مصرف در بخش حمل و نقل ۱.۵ برابر متوسط جهانی است.

به گزارش شهرآرانیوز، عضو هیات مدیره یکی از شرکت‌ها در پنل «نقش شرکت‌های دانش‌بنیان در ایجاد بیمارستان‌های سبز» در حاشیه بیست و پنجمین نمایشگاه ایران هلث، با بیان این‌که از دهه ۱۹۹۰ میلادی روش‌های مختلفی برای توسعه بیمارستان‌های سبز اتخاذ شده است، افزود: ساخت و سازها اثرات مخربی بر روی محیط زیست دارد که دلیل آن استفاده از مصالح و فناوری‌های نا به جا است.

امیر ودادی با اشاره به مصرف بی رویه انرژی در کشور، اظهار کرد: بر اساس آمارها، سرانه مصرف انرژی در بخش خانگی و تجاری دو برابر متوسط جهانی، سرانه مصرف در بخش صنعت ۱.۵ برابر متوسط جهانی و سرانه مصرف در بخش حمل و نقل ۱.۵ برابر متوسط جهانی است.

ودادی، میزان مصرف انرژی در بخش کشاورزی را ۳.۳ برابر بیشتر از متوسط جهانی، در بخش گاز ۶ برابر متوسط جهانی و نفت خام ۱.۶ برابر متوسط جهانی عنوان کرد.

وی، سهم ایران در استفاده از انرژی باد را یک صدم درصد نسبت به جهان اعلام کرد و یادآور شد: بخش قابل توجهی از مصرف انرژی مربوط به بخش ساختمان‌سازی و صنایع وابسته به آن یعنی آهن، فولاد، شیشه و کاشی و سرامیک است که دو برابر بیشتر از متعارف جهانی را به خود اختصاص داده است. 

عضو هیات مدیره این شرکت فناور، ادامه داد: برای ساخت بیمارستان‌های سبز پیشنهاداتی را می‌توان ارائه داد که از جمله آن می‌توان به صرفه‌جویی در مصرف انرژی، ساخت با کمترین نخاله، بازیافت پسماند، انتخاب مصالح با کمترین میزان خسارت به محیط زیست، مدیریت پسماند و نظارت مداوم بر کارکردهای تجهیزات اشاره کرد.

ودادی با اشاره به سابقه فعالیت این شرکت در حوزه مهندسی سازه‌ها، گفت: شرکت ما با چهار دهه تجربه در طراحی، نظارت و اجرای پروژه‌های بهداشتی، درمانی، فرهنگی، اداری، مسکونی، تجاری، صنعتی و نظامی توانسته است خدمات مؤثری به جامعه مهندسی کشور ارائه کند و نام خود را به عنوان یکی از مجموعه‌های برتر کشور در طراحی و ساخت پروژه‌های عظیم عمرانی ماندگار کند.

وی اضافه کرد: استفاده از فناوری‌های روز دنیا در سازه‌ها مانند دمپرها و جداسازهای لرزه‌ای از جمله رویکردهای این شرکت است. نمونه دستاوردهای ما سازه‌ای در شهر پل ذهاب است که در زلزله آن اکثر سازه‌ ها خراب شدند، ولی سازه ما به دلیل استفاده از جداگرها، آسیبی به آن وارد نشد.
منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->