ساعت برگزاری دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا در مسقط مشخص شد مایکل آنتون رئیس تیم فنی مذاکرات هسته ای آمریکا با ایران کیست؟ +سوابق سازمان ملل به تنش‌ها میان هند و پاکستان واکنش نشان داد رئیس‌جمهور چین خواستار خودکفایی در توسعه هوش مصنوعی در کشورش شد کمیسیون امنیت ملی: انسداد مرزهای خراسان رضوی در اولویت است آمادگی ایران برای کمک به کاهش تنش بین هند و پاکستان ایروانی: از سوریه‌ای مستقل و عاری از تروریسم حمایت می‌کنیم گفت‌وگوی تلفنی ترامپ با نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی درباره جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) دیدار عراقچی و بوسعیدی درباره ترتیبات اجرایی دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و امریکا در عمان وزیر خارجه در نمایشگاه کتاب عمان | از ترجمه عربی کتاب عراقچی رونمایی شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) خشم گسترده مسیحیان کاتولیک در سرزمین‌های اشغالی از نتانیاهو هلاکت و زخمی شدن ۹ نظامی صهیونیست در نوار غزه طی ۲۴ ساعت گذشته (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) صالحی امیری: لغو روادید بین ایران و ترکمنستان، گامی مهم در مسیر تسهیل ارتباطات فرهنگی است تجاوز دوباره آمریکا به پایتخت یمن (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) رئیس سازمان عقیدتی‌سیاسی ارتش: ۳۰ هزار نفر از نیروهای این ارگان، حافظ قرآن کریم هستند ویتکاف روسیه را به مقصد عمان ترک کرد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) گسترش همکاری‌های ایران و چین در ساخت بیمارستان‌های جدید آیت الله علم الهدی: اقتدار نظامی، ابزار بازدارندگی و سرمایه اعتماد عمومی است حضور پزشکیان در اردوی تیم ملی فوتسال بانوان تازه‌ترین اظهارنظر ترامپ: توافق با ایران به خوبی پیش می‌رود (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) سخنگوی القسام: رزمندگان ما تا پیروزی یا شهادت آمده مقابله هستند سخنگوی دولت: امیدواریم مذاکرات در زمان مناسب به نتیجه برسد بقائی: خاتمه دادن به تحریم‌های غیرانسانی علیه مردم ایران برای ما یک اولویت است اعلام آمادگی عراقچی برای ایجاد تفاهم بین هند و پاکستان روایت عارف از جلسه‌ با جمعی از نخبگان و خاطره‌اش از دانشگاه استنفورد آمار جدید قربانیان جنگ غزه (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴) ترامپ، کریمه را برای روسیه می‌داند؛ اوکراین و اروپا ابتدا آتش‌بس می‌خواهند سفیر هلند به وزارت امور خارجه احضار شد (۵ اردیبهشت ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

بهادری جهرمی: عزای عمومی خللی در امتحانات دانش‌آموزان ایجاد نخواهد کرد

  • کد خبر: ۲۲۹۱۶۱
  • ۳۱ ارديبهشت ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۶
  • ۵
بهادری جهرمی: عزای عمومی خللی در امتحانات دانش‌آموزان ایجاد نخواهد کرد
سخنگوی دولت گفت: امتحانات دانش‌آموزان منظم برگزار خواهد شد و عزای عمومی خللی در آزمون‌ها ایجاد نخواهد کرد.

به گزارش شهرآرانیوز، علی بهادری جهرمی ضمن تسلیت شهادت سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهور کشورمان و هیئت همراه ایشان به مردم ایران، اظهار کرد: شرایط دشواری است، اما جلسات هیئت دولت هنگام اعلام این سانحه هوایی و تفحص‌ها و جلسه فوق‌العاده صبح امروز در کنار یاد و خاطره شهید سید ابراهیم رئیسی محور اصلی جلسات بنا به تاکید رئیس‌جمهور بر اینکه نباید در مسیر خدمتی خللی ایجاد شود، ادامه مسیر ایشان بود.

تعداد بازدید : 257

وی افزود: سید ابراهیم رئیسی همیشه بر این عقیده بودند که تعطیلی‌های رسمی برای مردم است و کار مسئولین در این ایام مضاعف می‌شود.

سخنگوی دولت در ادامه گفت: روز گذشته، هیئت دولت مصوبات خود را داشت، آیین‌نامه حقوق کارگران اصلاح شد، لایحه موافقت‌نامه ایران و روسیه برای صدور بیانیه‌ای نسبت به یکی از کنوانسیون‌های بین‌المللی صادر شد.

بهادری جهرمی در ادامه گفت: معاون اول رئیس جمهور ۶ کمیته تشکیل دادند که در این ایام امور انجام شود و در جلسه فوق‌العاده امروز گزارش مطلوبی ارائه شد و مسیر خدمت که عهد رئیس جمهور با دولتمردان بود پیش می‌رود، کمااینکه یکی از برکات حضور آیت الله رئیسی که شهادت ایشان همچنان این برکات را در پی دارد، این همبستگی است که در سایر نهاد‌ها نیز ایجاد شده است.

وی در خصوص عزای عمومی در کشور گفت: عزای عمومی اعلام خواهد شد، اما امتحانات دانش‌آموزان منظم برگزار خواهد شد و خللی در آزمون‌ها ایجاد نخواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۵
در انتظار بررسی: ۰
غیر قابل انتشار: ۱
کیتی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۰ - ۱۴۰۳/۰۲/۳۱
0
0
الان دقیقا یعنی چی؟رئیس جمهور شهید شده میخاین کاری نکنین بهتون جایزه میدن والا حرمت داره
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۳۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۳۱
0
0
سلام عرض خسته نباشید
به همگی تسلیت میگم
حداقل یک امتحان رو لغو کنید مثلا شخصی که کشور رو اداره میکرد به شهادت رسیده و سه نفر دیگه از مهم های کشور به شهادت رسیدن
رسیدگی کنید لطفا
اسدی
Iran (Islamic Republic of)
۱۲:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۳۱
0
0
پس دانش آموزان ومعلمان که تعدادشان کم نیست در تشییع این عزیز آن از دست رفته شرکت نکنند
امیر
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۴ - ۱۴۰۳/۰۲/۳۱
0
0
سلام عرض خسته نباشید
به همگی تسلیت میگم
حداقل یک امتحان رو لغو کنید مثلا شخصی که کشور رو اداره میکرد به شهادت رسیده و سه نفر دیگه از مهم های کشور به شهادت رسیدن
رسیدگی کنید لطفا
ناشناس
Iran (Islamic Republic of)
۱۳:۰۹ - ۱۴۰۳/۰۲/۳۱
0
0
این اصلاً تصمیم خوبی نیست و خیلی افتضاح است باید در آموزش‌و‌پرورش طوری تصمیم گیری کنه که به نفع دانش‌آموزان باشه و اکثر دانش‌آموزان به خاطر همین اتفاقی که افتاده حوصله‌ای نداشتن که درس بخونن و قطعاً که امتحانات برگزار بشه نمرات افتضاحی بیشتر دانش‌آموزان خواهند آوورد
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->