گذر‌های هنری به وسعت شهر | گزارشی از بخش جدید جشنواره هنر‌های شهری بهار ۱۴۰۴ درنگی در کم‌وکیف برگردان‌های منثور منظومه فردوسی، به‌مناسبت انتشار «شاهنامه منثور»، اثر گیتی فلاح‌رستگار رقابت ۲۴ گروه در جشنواره ملی سرود رضوی مستند «جانان» اثر فیلم‌ساز مشهدی، روی آنتن شبکه دو + زمان پخش انتشار مجموعه داستان «شرّ درونش» قسمت ۱۲ مسابقه مافیا دن، در شبکه خانگی رکوردشکنی تقاضا برای بلیت مشهد، هم‌زمان با پخش قسمت پایانی «پایتخت» حضور دیزنی با «زوتوپیا۲»، «الیو» و «داستان اسباب‌بازی ۵» در جشنواره انسی رکوردشکنی نمایش آنلاین | «پایتخت ۷» در تلوبیون ۱.۸۵ میلیارد دقیقه تماشا شد خانه منسوب به «سعدی» در حال ویرانی مجری مراسم جوایز امی ۲۰۲۵ را بشناسید زمان پخش فصل دوم سریال بی‌باک: تولدی دوباره صفحه نخست روزنامه‌های کشور - پنجشنبه ۲۸ فروردین ۱۴۰۴ مروری بر حواشی سریال پایتخت ۷ | از جایگزینی سارا و نیکا تا سانسور چهار قسمت و پایان ناگهانی داستان خوانندگی رحمان و رحیم در اکران مردمی سریال پایتخت + فیلم فیلم‌های سینمایی آخر هفته تلویزیون (۲۸ و ۲۹ فروردین ۱۴۰۴) + زمان پخش و خلاصه داستان
سرخط خبرها

محمدعلی باشه آهنگر: آن شب هولناک را تا صبح نخوابیدم

  • کد خبر: ۲۲۹۴۴۰
  • ۰۱ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۹
محمدعلی باشه آهنگر: آن شب هولناک را تا صبح نخوابیدم
محمدعلی باشه‌آهنگر گفت: نوع شهادت شهدای هلی‌کوپتر رییس جمهور شهید و همراهان گرامی‌اش همه را در سوگی عمیق فرو برد.

به گزارش شهرآرانیوز؛ محمدعلی باشه‌آهنگر کارگردان سینما در پی شهادت رییس جمهور، وزیر امور خارجه و هیات همراه گفت:

انا لله و انا الیه راجعون

در سوره مبارک آل عمران آیه ۱۷۰ آمده است: آنها بخاطر نعمت‌های فراوانی که خداوند از فضل خود به ایشان بخشیده، خوشحالند و بخاطر کسانی که هنوز به آنها ملحق نشده‌اند (مجاهدان و شهیدان آینده) خوشوقتند (زیرا مقامات برجسته آنها را در آن جهان می‌بینند و می‌دانند) که نه ترس بر آنهاست و نه غمی خواهند داشت.

آن شب هولناک را تا صبح نخوابیدم. قلبم گواهی می‌داد که دیر یا زود با آیاتی از کلام‌الله مجید، خبری که جهان ساعت‌ها در انتظار شنیدنش است، خوانده خواهد شد. شهادت، هنر مردان خداست. گویی تقدیر ماست که بهار و تابستان آبستن خبر‌های هولناک شده است. از دهه ۶۰ تاکنون بسیاری حوادث رخ داده است که اگر یک دهم این حوادث در برخی کشور‌ها رخ می‌داد، دگرگون می‌شدند.

از انفجار حزب جمهوری اسلامی و شهادت شهید بهشتی و ۷۲ شهید ارجمند تا شهادت رییس‌جمهور - شهید رجایی - و شهید باهنر و بسیاری شهیدان دیگر در آن دهه در داستان‌های ترور و شهدای ۸ سال دفاع مقدس و سقوط هولناک هواپیمای سی یکصد و سی ارتش و شهادت فرماندهان پیروز شکست حصر آبادان در ۷ مهر و سقوط فوکر ۲۷ شهید محلاتی و بیش از ۴۰ نفر دیگر بوسیله میگ‌های عراقی و بسیار بسیار حوادث سنگین هموطنان ایران عزیز را گویی آبدیده کرده، صبر ایوب به آنها داده است.

اما آنچه پس از حوادث رخ داده، ایمان به خدا و وحدت و یکپارچگی میان مردم است. فارغ از سلایق جریانات سیاسی در کشور نوع شهادت شهدای هلی‌کوپتر رییس جمهور شهید و همراهان گرامیش همه را در سوگی عمیق فرو برد و این نوع رفتن تا ابد در ذهن و روح همه مردم باقی خواهد ماند. در حین خدمت و در حین انجام کار برای بهبود اوضاع سخت کشور. امیدوارم این شهدا که در شب ولادت امام رضا (ع) به شهادت رسیدند با ایشان که افتخار خادمی او را داشتند محشور شوند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->