پرسپولیس در ترکیه ماندگار شد سرقت ۲۰ جام و مدال از خانه میشل پلاتینی رئیس جدید فدراسیون کاراته مشخص شد (۲۸ تیر ۱۴۰۴) مرگ دلخراش فلیکس باومگارتنر، رکوردار سقوط‌ آزاد دنیا + علت فوت و فیلم پارگی رباط پای آشورماتوف تکذیب شد هافبک خارجی جدید پرسپولیس، از فردا در اردوی ترکیه خط‌ونشان مدیرعامل تراکتور برای فدراسیون فوتبال هواداران استقلال علیه تاجرنیا، جویباری و بابایی شعار سردادند هاراگیری پرسپولیسی‌ها | پرسپولیس، تبرزنی برای شاخه سرخ کورتوا با رئال تا ۲۰۲۷ تمدید کرد تله نیمار، پیش پای یامال هزینه بازسازی ورزشگاه سانتیاگو برنابئو به ۱.۳ میلیارد یورو رسید! واکنش رسمی باشگاه تراکتور به جذب مهرداد محمدی اشتباه رسانه‌ای آرسنال، خرید جدید این باشگاه را لو داد استقلال با اندونگ به توافق رسید؟ عضو کادرفنی تیم ملی فوتبال: برای تمام فیفادی‌ها برنامه‌ریزی کرده‌ایم انتخاب رونالدو به عنوان برترین بازیکن تاریخ فوتبال از نگاه نشریه معتبر انگلیسی پیاتزا: بازی با فرانسه دومین فینال ماست | قدرت فرانسه نیاز به معرفی ندارد پیاتزا ۱۴ بازیکن خود برای دیدار با فرانسه را اعلام کرد
سرخط خبرها

باشگاه پیکان: عدالت نیست درورزشگاهی جز دستگردی با استقلال بازی کنیم

  • کد خبر: ۲۲۹۶۱۸
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۳
باشگاه پیکان: عدالت نیست درورزشگاهی جز دستگردی با استقلال بازی کنیم
باشگاه پیکان به سازمان لیگ اعلام کرده در راستای برقراری عدالت میان همه تیم‌ها بازی این تیم مقابل استقلال باید در ورزشگاه پاس یا همان دستگردی برگزار شود.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، باشگاه پیکان با ارسال نامه‌ای به سازمان لیگ اعلام کرده در هفته پایانی لیگ برتر هرگز حاضر نیست در ورزشگاه جز پاس تهران یا همان دستگردی سابق بازی کند.

پیکان از ابتدای فصل در تمام بازی‌های خانگی در ورزشگاه پاس یا همان دستگردی سابق از مهمانان خود پذیرایی کرده است. این ورزشگاه سابق ورزشگاه اختصاصی تیم پاس تهران بود و در شهرک اکباتان تهران واقع است، اما بعد از انحلال فعالیت‌های ورزشی حرفه‌ای تیم پاس ورزشگاه این تیم که به عنوان شهید دستگردی شناخته می‌شد به ورزشگاه پاس قوامین تغییر نام داد و در نهایت نیز بانک سپه این مجموعه را خرید و اکنون نام این ورزشگاه پاس سپه است هرچند که همچنان به عنوان ورزشگاه پاس شناخته می‌شود.


این ورزشگاه بعد از تغییرات چند باره نامش در اختیار تیم‌های بدون هوادار تهرانی قرار گرفت تا بازی‌های خانگی خود را  در این ورزشگاه برگزار کنند.  

درحال حاضر تیم‌های پیکان و هوادار با پرداخت هزینه قابل توجهی از این ورزشگاه استفاده می‌کنند و حتی در بازی با رقبای پر هواداری همچون استقلال و پرسپولیس نیز در همین ورزشگاه مقابل استقلال و پرسپولیس قرار گرفته اند.

البته ابتدای فصل به دلیل نا آماده بودن چمن ورزشگاه پاس بازی تیم‌های پیکان و پرسپولیس به ورزشگاه دیگری منتقل شد، اما اکنون چمن ورزشگاه پاس وضعیت بسیار ایده‌الی دارد و مشکلی برای برگزاری بازی هفته آخر پیکان و استقلال در میان نیست.

البته استقلالی‌ها معتقدند که بازی هفته آخر تیم شان با پیکان به دلیل در پیش شانس بالای قهرمانی باید با حضور تماشاگران برگزار شود تا چشن احتمالی نیز با حضور مردم برگزار شود، اما باشگاه پیکان اعتقاد دیگری دارد  و معتقد است برگزاری این بازی در ورزشگاهی جز پاس باعث اجحاف در حق دیگر تیم‌ها خواهد شد.

به این ترتیب باید منتظر نظر نهایی سازمان لیگ بود و اینکه آیا بازی استقلال و پیکان در ورزشگاه پاس انجام خواهد شد یا خیر؟!

این ورزشگاه به دلیل قرار داشتن در موقعیتی خاص همواره از پذیرایی تماشاگر محروم است و بازی نهایی نیز بدون حضور هوادار انجام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->