الونگ الونگ در گذشت + عکس سایه‌های ترس در تبریز | استرس تراکتور در هفته‌های باقی مانده فرامرز ظلی درگذشت (۱۲ فروردین ۱۴۰۴) تبریز آماده جشن قهرمانی در اهواز می‌شود واکنش افشین پیروانی به احضار از سوی کمیته اخلاق قهرمانی تراکتور آرزوی یک استقلالی سیاست‌گذاری غلط در کمیته داوران فدراسیون فوتبال، نتیجه استفاده از افراد بی‌تجربه رحمتی با شکست استقلال و پرسپولیس دوباره احیا شد پایان جشنواره ورزشی رمضان | تأکید مسئولان بر تشکیل تیم لیگ‌برتری در مشهد + فیلم ساز ناکوک پرسپولیس؛ قهرمانی پَر نایب‌رئیس شورای اسلامی شهر مشهد: حیف است این شورونشاط اجتماعی مقطعی باشد رئیس کمیسیون برنامه و بودجه شورای اسلامی شهر مشهد: ورزش یکی از سیاست‌های اصلی شورای ششم است رئیس کمیسیون ورزش و جوانان شورای اسلامی شهر مشهد: جام رمضان مشهد باید در سطح ملی ثبت شود «املاک امیرثابتی» قهرمان فوتسال جام رمضان مشهد شد + فیلم پخش زنده بازی شمس آذر و پرسپولیس (۱۰ فروردین ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین نتیجه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)+ فیلم گل‌ها| پایان رویای قهرمانی؟ ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و شمس آذر در لیگ برتر فوتبال(۱۰ فروردین ۱۴۰۴) نتیجه و فیلم خلاصه بازی فوتبال ساحلی ایران و عمان در فینال آسیا(۱۰ فروردین ۱۴۰۴)| قهرمانیم، مثل همیشه! غیبت دو مدافع کلیدی استقلال مقابل تراکتور| چشمی مصدوم، سیلوا محروم استقلال مقصد بعدی علی خطیر؟
سرخط خبرها

باشگاه پیکان: عدالت نیست درورزشگاهی جز دستگردی با استقلال بازی کنیم

  • کد خبر: ۲۲۹۶۱۸
  • ۰۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۰:۲۳
باشگاه پیکان: عدالت نیست درورزشگاهی جز دستگردی با استقلال بازی کنیم
باشگاه پیکان به سازمان لیگ اعلام کرده در راستای برقراری عدالت میان همه تیم‌ها بازی این تیم مقابل استقلال باید در ورزشگاه پاس یا همان دستگردی برگزار شود.
رضا حمیدی
خبرنگار رضا حمیدی

گروه ورزش|شهرآرانیوز، باشگاه پیکان با ارسال نامه‌ای به سازمان لیگ اعلام کرده در هفته پایانی لیگ برتر هرگز حاضر نیست در ورزشگاه جز پاس تهران یا همان دستگردی سابق بازی کند.

پیکان از ابتدای فصل در تمام بازی‌های خانگی در ورزشگاه پاس یا همان دستگردی سابق از مهمانان خود پذیرایی کرده است. این ورزشگاه سابق ورزشگاه اختصاصی تیم پاس تهران بود و در شهرک اکباتان تهران واقع است، اما بعد از انحلال فعالیت‌های ورزشی حرفه‌ای تیم پاس ورزشگاه این تیم که به عنوان شهید دستگردی شناخته می‌شد به ورزشگاه پاس قوامین تغییر نام داد و در نهایت نیز بانک سپه این مجموعه را خرید و اکنون نام این ورزشگاه پاس سپه است هرچند که همچنان به عنوان ورزشگاه پاس شناخته می‌شود.


این ورزشگاه بعد از تغییرات چند باره نامش در اختیار تیم‌های بدون هوادار تهرانی قرار گرفت تا بازی‌های خانگی خود را  در این ورزشگاه برگزار کنند.  

درحال حاضر تیم‌های پیکان و هوادار با پرداخت هزینه قابل توجهی از این ورزشگاه استفاده می‌کنند و حتی در بازی با رقبای پر هواداری همچون استقلال و پرسپولیس نیز در همین ورزشگاه مقابل استقلال و پرسپولیس قرار گرفته اند.

البته ابتدای فصل به دلیل نا آماده بودن چمن ورزشگاه پاس بازی تیم‌های پیکان و پرسپولیس به ورزشگاه دیگری منتقل شد، اما اکنون چمن ورزشگاه پاس وضعیت بسیار ایده‌الی دارد و مشکلی برای برگزاری بازی هفته آخر پیکان و استقلال در میان نیست.

البته استقلالی‌ها معتقدند که بازی هفته آخر تیم شان با پیکان به دلیل در پیش شانس بالای قهرمانی باید با حضور تماشاگران برگزار شود تا چشن احتمالی نیز با حضور مردم برگزار شود، اما باشگاه پیکان اعتقاد دیگری دارد  و معتقد است برگزاری این بازی در ورزشگاهی جز پاس باعث اجحاف در حق دیگر تیم‌ها خواهد شد.

به این ترتیب باید منتظر نظر نهایی سازمان لیگ بود و اینکه آیا بازی استقلال و پیکان در ورزشگاه پاس انجام خواهد شد یا خیر؟!

این ورزشگاه به دلیل قرار داشتن در موقعیتی خاص همواره از پذیرایی تماشاگر محروم است و بازی نهایی نیز بدون حضور هوادار انجام خواهد شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->