حکم عاملان سرقت مرگبار از دانشجوی دانشگاه تهران صادر شد+جزئیات توقیف خودرو و دستگیری راننده متخلف به‌ دلیل رفتار هنجارشکنانه کشف جسد مرد میانسال در مدبه کوه خرم آباد واردات خودرو و تلفن همراه مشمول دریافت ضمانت‌نامه بانکی در گمرک شد نمایشگاه گردشگری و صنایع‌دستی می‌تواند مشهد را به قطب تعامل منطقه‌ای تبدیل کند کشف ۹ تن مواد مخدر و دستگیری بیش از ۱۲ هزار معتاد متجاهر در یک هفته زنگ زبان فارسی فردا (چهارشنبه، ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) در مدارس نواخته می‌شود شلیک مرگبار صاحبخانه به سارقان مسلح نقابدار فرجام مرگبار جوان معتاد در کمپ ترک اعتیاد تصادف در رضویه مشهد ۲ کشته برجای گذاشت (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) کشف ۶۳ هزار قرص غیرمجاز و مخدر از یک فروشگاه در مشهد (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴)  صدور ۳ هشدار هواشناسی برای ۵ روز آینده در ۱۳ استان (۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) درباره تخلف عبور از  چراغ قرمز | به احترام زندگی، ایست! نقشه‌های اراضی پادگان لشکر ۷۷ و آبشار ۲ در مشهد پس از ۱۴ سال به مرحله امضا رسید مردم باید به پروژه‌های آموزش و پرورش حس مالکیت داشته باشند خواب‌آلودگی مداوم می‌تواند زنگ خطر زوال عقل در زنان باشد سرطان پوست را با نیش حشرات اشتباه نگیرید فرماندار مشهد: زیرساخت‌های زیارت و گردشگری تقویت می‌شود قرعه‌کشی حساب‌های طرح «رویش جوانه‌های جهاد» انجام شد + اسامی دانش‌آموزان برگزیده تغییر سبک زندگی، عامل اصلی افزایش آمار ابتلا به سرطان در خراسان رضوی عدم اتصال‌ بیش از نیمی از مشاوران املاک خراسان رضوی به سامانه کاتب سرقت ۵ میلیاردی از کیف پول الکترونیک مرد فراموش‌کار! چند نکته مهم درباره حفاظت از محیط زیست | توجه به کاتالیست‌ها کیفیت سوخت را بالا می‌برد امضای تفاهم‌نامه جدید برای ارتقای عدالت آموزشی و کیفیت آموزش مدارس استثنایی پاسخ آموزش‌وپرورش به نارضایتی‌های والدین درباره تغییر ساعت مدارس شرط جالب مال باخته مشهدی برای بخشیدن زن سارق محل تحویل کارت‌های ورود به جلسه امتحان تعیین شد تغییر ساعت فعالیت مدارس؛ تصمیمات خلق‌الساعه، بلاتکلیفی والدین اصلاح روش حفاظت از محیط زیست بعد از ۶ سال پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (سه‌شنبه، ۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم گرما تا روز‌های پایانی هفته ساعت شروع کلاس‌های مدارس تغییر می‌کند؟ | برگزاری همه امتحانات در نوبت صبح
سرخط خبرها

برنج شفته شده را چکار کنیم؟ | این اشتباهات باعث نرم‌تر شدن برنج می‌شود

  • کد خبر: ۲۳۰۱۳۸
  • ۰۵ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۴:۲۶
برنج شفته شده را چکار کنیم؟ | این اشتباهات باعث نرم‌تر شدن برنج می‌شود
گاهی اوقات ممکن است بنا به دلایل مختلفی برنج شما شفته و خمیر شود، چندین راه حل وجود دارد که کدبانو‌ها بعد از شفته شدن برنج انجام می‌دهند.

به گزارش شهرآرانیوز، برنج یکی از اقلام اصلی سفره‌های ایرانی محسوب می‌شود که در اکثر مراسم و مهمانی‌ها در کنار انواع کباب و خورش و... سرو می‌شود. برنج ایرانی طعم و عطر بی نظیری دارد، اما روش پخت آن آسان نیست و برای پخت یک برنج مجلسی و دانه دانه خانم‌های کدبانو نکات زیادی را اجرا می‌کنند. برنج را به روش‌های بسیار متنوعی می‌توانیم بپزیم، بهترین روش برای اینکه برنجمان شفته و به هم چسبیده نشود، آبکش نمودن برنج است.

نکته مهم در آبکش نمودن برنج توجه به زمان آن است، زیرا به هر دلیلی اگر برنج را دیر آب کش کنیم با یک برنج شفته روبرو می‌شویم. ممکن است برای شما هم پیش آمده باشد که برنجتان شفته شود، اگر زمان زیادی برای تهیه دوباره برنج نداشته باشید، با برنج شفته چه می‌کنید؟

چکار کنم برنج شفته ظاهر بهتری داشته باشد؟

اگر به هر دلیلی برنج شما شفته شد و زمانی برای تهیه دوباره برنج نداشتید، راهکار‌هایی را که در ادامه آورده ایم اجرا کنید تا برنج شما ظاهر قابل قبول تری به خود بگیرد.

اجتناب از هم زدن زیاد برنج

همه ما وقتی مهمان داریم و برنجمان شفته می‌شود، استرس زیادی می‌گیریم و با عجله برنج را هم می‌زنیم تا بدانیم که برنج چه مقدار وا رفته و شفته شده است، اما این کار اشتباه است، زیرا هم زدن و کفگیر زدن به برنج دانه‌های پلو را خرد کرده و باعث خمیر‌تر شدن برنج می‌شود.

ریختن آب سرد

اگر به هر روشی برنج درست کردید و برنج شما له و شفته شد، خونسردی خود را حفظ کنید و سریع برنج را درون آبکش خالی کرده و آن را با آب سرد یا بهتر بگوییم آب یخ شست و شو دهید. آب سرد سبب میشود برنج نرم‌تر از این نشود و لعاب اضافه برنج بیرون برود.

انداختن ته دیگ

دیدن یک ته دیگ طلایی جذاب سبب جلب نظر مهمانان ته دیگ دوست شما می‌شود و حواس آنها را از نرم شدن برنج قدری پرت میکند. همچنین ته دیگ نان یا سیب زمینی سبب می‌شود اگر کسی به خاطر نرم و خمیری شدن برنج کمتر برنج خورد، در کنار غذا از ته دیگ استفاده کند و گرسنه نماند.

نبستن در قابلمه

زمانی که برنجتان نرم‌تر از حد معمول شد و اصطلاحا شفته گشت، هرگز درب قابلمه را کیپ نکنید، زیرا اگر درب قابلمه بسته باشد، بخار آب به صورت قطره‌های آب به داخل پلو برمیگردد و سبب میشود نرم‌تر شود. نگران پخته شدن برنج نباشید و در قابلمه را نیمه باز یا کاملا باز بگذارید.

استفاده نکردن از دم کنی

هنگام شفته شدن برنج در قابلمه را نبندید و بگذارید آبش کاملا تبخیر شود. استفاده از دم کنی برای بخار افتادن به برنج است پس بهتر است از دم کنی استفاده نکنیم چرا که می‌خواهیم آب برنج تبخیر شود.

بیشتر کردن شعله

زمانی که برنجتان نرم‌تر از حد معمول شد و اصطلاحا شفته گشت، شعله را کمی بیشتر کنید، اما مراقب باشید برنج را نسوزانید. بیشتر کردن شعله سبب می‌شود آب اضافی برنج، تبخیر شود و برنج قدری خشک‌تر شود.

دادن روغن داغ به برنج

بسیاری از خانم‌های کدبانو زمانی که برنج شفته می‌شود، روغن را داغ کرده و به برنج می‌افزایند. روغن داغ سبب می‌شود دانه‌های برنج از هم جدا شوند و ظاهر برنج بهتر گردد. هنگام داغ کردن روغن به این نکته توجه کنید که آن را نسوزانید، چون وقتی به برنج اضافه کنید بوی بدی ایجاد خواهد کرد.

نیفزودن آب به برنج

برای زودتر دم کشیدن پلو و پیچیدن زودتر بخار درون آن بسیاری از افراد عادت دارند که قدری آب به کناره آن اضافه می‌کنند، اما زمانی که برنج شفته شد، این کار را نکنید، زیرا افزودن آب برنج را خمیر و نرم خواهد کرد. در زمان شفته شدن برنج باید تمامی سعی شما بر روی خارج شدن آب اضافه برنج باشد تا برنج خمیرتر نشود.

خاموش کردن شعله مدتی قبل از سرو برنج

وقتی که برنج شما آماده شد زیر آن را خاموش کنید و بگذارید کمی سردتر شود. دانه‌های برنج وقتی خیلی داغ است بیشتر به هم می‌چسبند، اما برنج را سرد و یخ سرو نکنید و فقط چند دقیقه‌ای قبل از سرو اجازه دهید بخار برنج خارج شود و قدری از از حالت نرمی در بیاید.

سرو قالبی برنج

ترفندی که می‌توانید زمانی که برنجتان شفته شد استفاده نمایید، این است که برنج را قالبی سرو نمایید. سرو قالبی برنج سبب می‌شود مهمانان فکر کنند که شما به خاطر سرو قالبی برنجتان را نرم‌تر از حد معمول برداشته اید. برای داشتن برنج قالبی، برنج را در قالب‌های آماده (قالب‌های گرد، قلب، گل و …) بریزید و درون ظرف مورد نظرتان برگردانید.

اگر برنج شما شفته شد و چنانچه زمان کافی داشته باشید می‌توانید پلو جدید درست کنید، اما برنج شفته نرم شده را دور نریزید و با آن غذا‌هایی مانند سوپ، آش، شیربرنج، دلمه، کوکو یا کوفته برنجی و … درست کنید.

منبع: همشهری

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->