قول وزیر کار به بازنشستگان تأمین‌اجتماعی: علی‌الحساب حقوق بازنشستگان را به‌محض تأمین منابع، پرداخت می‌کنیم + ویدئو بهترین زمان شام خوردن | برای جلوگیری از افزایش وزن در این زمان شام بخورید دلایلی که شما را به خوردن برخی مواد غذایی معتاد می‌کند + راه حل‌های ترک اعتیاد مصرف غذا‌های مضر پرداخت بدهی ۱۷۹ زندانی جرایم غیر عمد در سه ماه گذشته آمار ازدواج در خراسان‌رضوی، بیش از دوبرابر آمار طلاق است | حدنگاری ۹۲ درصد از اراضی کشاورزی استان و صدور سند مالکیت برای آن‌ها محور فیروزکوه مسدود است نتایج نهایی آزمون استعدادهای درخشان هفته اول مرداد اعلام می‌شود | انتشار کلید سوالات تا ۹ تیر توضیحات وزیر کار درباره واریزی به حساب بازنشستگان کشوری و تأمین‌اجتماعی مدیر عملیات حج تمتع آمار بازگشت حجاج ایرانی را تشریح کرد (۶ تیرماه ۱۴۰۳) اعزام ۸۰۰ دانش‌آموز مددجو از سراسر کشور به مشهد در راستای آمادگی برای آزمون سمپاد زنگ خطر انقراض ۸۶ گونه جانوری در ایران فقر آهن باعث چه مشکلاتی در کودکان می‌شود؟ رئیس فراکسیون کارگری: متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان تأمین‌اجتماعی همین امسال انجام می‌شود عواقب و تأثیرات منفی فریادزدن بر سر کودکان توضیحات رئیس سازمان مدارس درباره انواع شهریه در مدارس غیردولتی رشد ۱۴ درصدی پرواز‌های فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد در اردیبهشت ‌۱۴۰۳ عرضه دارو از هرنوع در عطاری‌ها پیگیرد قانونی دارد
سرخط خبرها

میزان خطر انتقال ویروس کرونا از راه غذای رستوران

  • کد خبر: ۲۳۰۲۷
  • ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۲:۵۳
میزان خطر انتقال  ویروس کرونا از راه غذای رستوران
با شیوع ویروس کرونا و شدت گرفتن شمار قربانیان این ویروس بازار شایعات داغ شده و تشخیص درست از نادرست را با مخاطرات بسیاری همراه کرده است. یکی از مهم ترین مسائل مطرح شده در این حوزه، سفارش غذا از رستوران‌ها است. محققان در مورد سفارش غذا از رستوران‌ها چه نظری دارند؟
به گزارش شهرآرانیوز، پرفسور بلومفیلد به شبکه جهانی بی‌بی‌سی گفت: برای کم کردن خطر آلودگی، بهتر است بسته‌بندی مواد غذایی را باز کرده و آن را دور بریزید. بعد غذا را در ظروف خانگی تمیز و مناسب ریخته و قبل از خوردن دست خود را با دقت بشویید. در شرایط فعلی شاید بهتر باشد غذای داغ و تازه پخته از رستوران سفارش دهید و از غذا‌های خام و سرد صرف نظر کنید.
او در ادامه تاکیدکرد: خطر انتقال این ویروس از راه غذا ناچیز است و سفارش غذا از رستوران در صورت رعایت روش‌های صحیح آماده‌سازی و پخت غذا هیچ خطری ندارد. برای افراد محتاط یا آسیب‌پذیر، تهیه و پخت دقیق بهتر است. مثلا اگر پیتزا سفارش داده‌اید، برای اطمینان خاطر بیشتر، آن را قبل از خوردن دو دقیقه در مایکروویو بگذارید.
به گزارش سی‌ان‌ان، پروفسور ایان ویلیامز، رئیس شاخه کنترل شیوع و پیشگیری مراکز امریکا تاکید کرد: ویروس کرونا از طریق غذا منتقل نمی‌شود.
سی‌ان‌ان همچنین به نقل از بنجامین چاپمن، استاد و متخصص سلامت مواد غذایی در دانشگاه ایالتی کارولینای شمالی نوشت: بسته‌بندی غذا به احتمال بسیار ناچیزی می‌تواند ناقل ویروس باشد و خطر انتقال ویروس از این طریق بسیار کمتر از راه‌های اصلی انتقال ویروس است.
پس از شیوع ویروس کووید-۱۹، مواد کنسروی و منجمد به صورت بی رویه‌ای خریداری و مصرف شدند. با توجه به استفاده از مواد نگه دارنده در این محصولات و خطری که این مواد برای سلامتی بدن ایجاد می‌کنند، خرید آن‌ها راهکار مناسبی به نظر نمی‌رسد؛ بنابراین اگر به هر دلیلی امکان طبخ غذا برای‌مان وجود ندارد سفارش غذا از رستوران‌های مورد اعتماد و برند‌های معتبر راهکار طولانی‌مدت مناسب‌تری به نظر می‌رسد. در حال حاضر رستوران‌ها تنها اقدام به عرضه غذای بیرون‌بر می‌کنند. می‌توانیم غذا را به صورت تلفنی یا اینترنتی سفارش دهیم، بعد از تحویل توسط پیک، آن را به ظروف تمیز منتقل و مجددا گرم کنیم، در تمام این مراحل شستن مکرر دست به خصوص پیش از میل غذا فراموش نشود.
در رفت‌وآمد، جابه‌جا کردن پول و سایر نیاز‌های روزمره خود نیز باید سعی کنید که بیش از گذشته هوشمند زندگی کنید و امور خود را با استفاده از خدمات آنلاین به انجام برسانید. این خدمات آنلاین حتی شامل مشاوره‌های پزشکی و روان‌پزشکی و ورزش هم می‌شود. این روز‌ها بسیاری از باشگاه‌های ورزشی اقدام به برگزاری کلاس‌های آنلاین می‌کنند.

منبع: خبرآنلاین
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
نظرسنجی
شما به کدام نامزد انتخابات ریاست جمهوری رای می دهید؟
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->