حضور ۵۰۰۰ زائر پیاده در مشهد برای عزاداری عاشورای حسینی هوای مشهد در وضعیت ناسالم قرار گرفت (۱۵ تیر ۱۴۰۴) استقرار ۶ جایگاه ارزاق عمومی و ۸ نانوایی سیار در اطراف حرم مطهر رضوی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی خیمه سوزان در مشهد کجا بریم؟ تل‌آویو به دنبال جایگزینی برای فرودگاه بن‌گوریون هوای کلانشهر مشهد، همچنان «ناسالم» (۱۴ تیر ۱۴۰۴) شهردار مشهد مقدس: مشهدالرضا(ع) آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است آماده‌باش ۱۰ هزار دستگاه تاکسی هم‌زمان با تاسوعا و عاشورای حسینی مشهد آماده میزبانی از عزاداران در تاسوعا و عاشورای حسینی است | خدمات شهری در آماده‌باش کامل افزایش سرویس‌دهی خط ۳ مترو مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) ویدئو| تصاویر تکمیلی از لحظه تکان دهنده اصابت پرتابه های رژیم صهیونیستی در تجریش تهران افزایش ساعات ارائه خدمات در پارکینگ‌های مشهد در تاسوعا و عاشورای حسینی حجره‌های بازار رضا‌ (ع) مشهد همچنان میزبان یک پیشه تاریخی است | گل کاشتن روی مخمل‌های محرمی تمهیدات ترافیکی مشهد در روز‌های تاسوعا و عاشورای حسینی (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) تعطیلی اماکن ورزشی شهرداری مشهد به مناسبت تاسوعا و عاشورای حسینی زنگنه: APA باید جنایات اسرائیل را محکوم کند الجزیره نوشت: حملات به ایران اشتباهی راهبردی بود پنتاگون: نیرویی در خاورمیانه جابه‌جا نمی‌کنیم سرویس‌دهی رایگان خطوط اتوبوس منتهی به حرم امام‌رضا(ع) در روز‌های تاسوعا و عاشورا (۱۴ و ۱۵ تیر ۱۴۰۴) کیفیت هوای کلانشهر مشهد امروز «بسیار ناسالم» است (۱۲ تیر ۱۴۰۴) هشدار رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح به دشمنان (۱۱ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ادامه تعطیلی برای برخی صنوف در رده پر خطر در مشهد

  • کد خبر: ۲۳۰۴۰
  • ۱۸ فروردين ۱۳۹۹ - ۱۴:۰۰
ادامه تعطیلی برای برخی صنوف در رده پر خطر در مشهد
از بیست و سوم فروردین فعالیت برخی از اصناف به تدریج آغاز می‌شود.
به گزارش شهرآرانیوز، بنانژاد رئیس اتاق اصناف مشهد، گفت: صنف‌های کم خطر و متوسط به تدریج شروع به فعالیت می‌کنند که مصادیق این صنف‌ها در حال بررسی است، اما فعالیت تدریجی اصناف شامل مشاغل پرخطر از لحاظ شیوع بیماری نمی‌شود به طور کلی، این مشاغل باید تا ۳۰ فروردین تعطیل باشند و فعالیت دوباره آن‌ها منوط به مصوبه ستاد ملی مبارزه با کرونا است.

وی ادامه داد: برخی از صنف‌ها مانند سالن‌های ورزشی و تالار‌های پذیرایی به دلیل تجمع در رده پرخطر قرار دارند و با رعایت هیچ پروتکل بهداشتی نمی‌توان اجازه فعالیت به آنان داد در حالیکه به طور مثال برخی مشاغل مانند رستوران‌ها با رعایت برخی از اصول بهداشتی می‌توانند فعالیت کنند. برخی از این پروتکل‌های بهداشتی شامل فاصله گذاری در چیدن میز و صندلی ها، دو بار تمیز کردن میز با الکل قبل از استفاده مشتری، ارائه خدمات به صورت بیرون بر است.


رئیس اتاق اصناف مشهد گفت: این مساله که از ۱۶ فروردین به بعد تعدادی از مشاغل غیرضرور شروع به فعالیت کردند، بیشتر به بحث اطلاع رسانی مربوط می‌شود، زیرا ابتدا به آن‌ها ابلاغ کردیم که باید تا ۱۵ فروردین، تعطیل باشند البته افزایش تردد‌ها به دنبال فعالیت برخی واحد‌های تجاری باعث شده فعالیت بازرسان اصناف از شانزدهم فروردین تشدید شود.

بنانژاد ادامه داد: همچنین علت دیگری که باعث شده است برخی از اصناف غیرضرور شروع به فعالیت کنند به فعالیت ادارات، بانک‌ها و واحد‌های تولیدی مربوط می‌شود، زیرا فعالیت آن‌ها مستلزم ارائه خدمات از سوی واحد‌های تجاری است به طور مثال وقتی واحد تولیدی یا کارخانه‌ای شروع به کار می‌کند باید واحد‌های تامین کننده قطعات آن نیز شروع به فعالیت کند.

رئیس اتاق اصناف مشهد گفت: شیوع بیماری کرونا، آسیب زیادی به اصناف وارد کرد به خصوص اصنافی که برای روز‌های پایان سال، تعطیلات نوروز، اعیاد رجب و شعبان برنامه ریزی کرده بودند، بیشتر متضرر شدند به طور مثال تالار‌های پذیرایی، آتلیه ها، قنادی‌ها و واحد‌های تجاری از این دست به طور معمول در اعیاد رجب و شعبان درآمد بالایی دارند که شیوع کرونا، این فرصت را از آن‌ها گرفت.

وی ادامه داد: درباره حمایت از اصناف متضرر از کرونا، نشست‌های زیادی با مسئولان داشته ایم که امیدواریم با این حمایت ها، بخشی از ضرر اصناف جبران شود.
 
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->