اکسیوس: ایران و سه کشور اروپایی هفته آینده دیدار می‌کنند (۲۷ تیرماه ۱۴۰۴) ارسال بسته کمک ۶۰۰ هزار دلاری رژیم صهیونیستی به دروزی‌های سوریه بسته جدید تحریم‌ها | محدودیت‌های مالی و تسلیحاتی علیه روسیه و بلاروس تشدید شد جان باختن ۶۹ کودک در غزه بر اثر سوءتغذیه ناشی از محاصره و جنگ تجاوز رژیم صهیونیستی ۸۰ درصد تجهیزات توانبخشی معلولان غزه را نابود کرد ظریف: تنها «تهدید وجودی» برای اسرائیل، صلح است آیت‌الله علم‌الهدی: دیپلماسی باید هماهنگ با میدان عمل کند | نقش راهبردی رهبر معظم انقلاب در دفاع مقدس ۱۲ روزه عملیات بازرسی پلیس تل‌آویو به انفجار ختم شد ادامه حملات رژیم صهیونیستی به غزه | ده‌ها فلسطینی شهید شدند چین: با تحریم‌های یک‌جانبه اتحادیه اروپا علیه روسیه مخالفیم گزارش سازمان ملل از نقض حقوق بشر در سویدا حجت‌الاسلام صدیقی: در جنگ به پیروزی‌های پیش‌بینی‌نشده رسیدیم| به یکدیگر گیر ندهید عراقچی: دور جدید مذاکرات تنها با توافق هسته‌ای عادلانه امکانپذیر خواهد بود رژیم صهیونیستی دستور ارسال کمک برای دروزی‌ها در السویدا را داد حاجی‌بگلو: کلام و عمل مسئولان، امیدآفرین و وحدت‌بخش باشد| هر نوع تفرقه‌افکنی، مذموم و محکوم است سرلشکر موسوی: پدافند هوایی مقابل هر تهدیدی پاسخ پشیمان کننده می‌دهد عراقچی: اقدامات تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی موجب تشدید ناامنی در منطقه و جهان می‌شود اردوغان و احمد الشرع درباره حملات رژیم اسرائیل گفت‌و‌گو کردند دمشق درباره خارج کردن نیرو‌های خود از استان السویدا بیانیه صادر کرد قالیباف در منزل شهید حاجی‌زاده حضور یافت المیادین خبر‌های خود درباره فرار جولانی را حذف کرد حملات جدید رژیم صهیونیستی به سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴) کارکنان سفارت آمریکا در بغداد بازگشتند (۲۷ تیر ۱۴۰۴) رایزنی وزرای خارجه سه کشور اروپایی با عراقچی (۲۷ تیر ۱۴۰۴) وزیر کشور: اتباع مجاز شامل اخراج نخواهند شد المیادین: جولانی دمشق را ترک کرد| ترور سه نفر از اعضای ارشد دولت انتقالی سوریه (۲۷ تیر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

ژاپن: کره‌شمالی یک موشک بالستیک آزمایش کرد

  • کد خبر: ۲۳۰۶۵۳
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۸:۲۰
ژاپن: کره‌شمالی یک موشک بالستیک آزمایش کرد
ارتش ژاپن اعلام کرد سیستم هشدار زودهنگام این کشور، شلیک یک پرتابه مشکوک در حوالی منطقه مرزی را رصد کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سیستم هشدار زودهنگام ارتش ژاپن امروز (دوشنبه) اعلام کرد که به نظر می‌رسد کره شمالی یک موشک شلیک کرده است و دولت ژاپن این پرتابه را یک موشک بالستیک دانست.

این پرتاب آشکار پس از آن صورت گرفت که کره شمالی، ژاپن را از طرحی برای پرتاب یک موشک حامل ماهواره قبل از چهارم ژوئن (۱۵ خرداد) مطلع کرده و منطقه را در حالت آماده باش قرار داده بود.

پیونگ یانگ آخرین بار در ماه نوامبر یک ماهواره شناسایی به فضا پرتاب کرد و از آن زمان اعلام کرد که قصد دارد سه ماهواره دیگر را در سال جاری در مدار زمین قرار دهد.

کره شمالی معتقد است که یک ماهواره نظامی برای شناسایی حملات غافلگیرانه احتمالی توسط آمریکا و کره جنوبی ضروری است.

منبع: ایرنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->