تأکید عارف بر درمان هرچه سریع‌تر مصدومان حادثه انفجار در بندر رجایی | ائتلاف جنوبِ جهانی، ائتلافی برای طراحی نظمی نو وزیر کشور از مهار ۸۰ درصدی حریق بندر شهید رجایی خبر داد ۱۵ خبرنگار فلسطینی در سه‌ماهه نخست ۲۰۲۵ به شهادت رسیدند ارتش یمن مجدداً پایگاه نظامی در جنوب فلسطین اشغالی را هدف قرار داد (۷ اردیبهشت ۱۴۰۴) سالاری: تاکنون درخشش قابل‌قبولی را از تیم مذاکره‌کننده ایرانی شاهد بوده‌ایم نمایندگان حماس قاهره را ترک کردند وزیر دفاع پاکستان: ما آغازگر جنگ با هند نخواهیم بود قالیباف: مجلس گزارشی دقیق درباره حادثه انفجار بندر شهید رجایی به مردم ارائه می‌دهد تلاش هواپیمای ایلوشین سپاه برای اطفای حریق در بندر شهید رجایی سخنگوی دولت از کنترل شرایط در بندر شهید رجایی خبر داد شعاری که دارد به صاحبانش برمی‌گردد مجروح شدن ۸ غیرنظامی در پی حملات آمریکا به یک منطقه مسکونی در پایتخت یمن (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) شهباز شریف از اعلام آمادگی ایران برای کمک به تنش‌زدایی میان پاکستان و هند استقبال کرد پیام تسلیت و همدردی امیر قطر با رئیس جمهور در پی انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) بیانیه وزارت خارجه عربستان: آماده کمک به برادران ایرانی هستیم پزشکیان: صلح و اعتماد، گم‌شده‌های امروز بشر هستند قتل نمازگزاری در فرانسه با ده‌ها ضربه چاقو واکنش ترامپ به حملات اخیر روسیه به کی‌یف یمن به ۲ هدف راهبردی در یافا و عسقلان و ناو‌های آمریکایی حمله پهپادی کرد (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) با تحلیل شرایط، احساسی عمل نکنیم توضیحات عراقچی در پایان دور سوم مذاکرات ایران و آمریکا+ فیلم زمان و مکان دور چهارم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا مشخص شد دور سوم مذاکرات غیر مستقیم ایران و آمریکا به پایان رسید (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) ادامه امدادرسانی برای حادثه انفجار بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) دستور رئیس جمهور پزشکیان برای بررسی وضعیت و علل حادثه بندر شهید رجایی (۶ اردیبهشت ۱۴۰۴) زلنسکی درباره دیدار با ترامپ: «بسیار نمادین» بود و می‌تواند «تاریخی» شود بقائی از ادامه مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در فضای جدی خبرداد توضیحات بقائی درباره جزئیات دور سوم مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا
سرخط خبرها

حمدان: آمریکا و «بایدن» مسئول جنایت رفح هستند

  • کد خبر: ۲۳۰۶۹۵
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۸
حمدان: آمریکا و «بایدن» مسئول جنایت رفح هستند
عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس مسئولیت کامل جنایت شب گذشته رژیم صهیونیستی در رفح را متوجه واشنگتن و رئیس جمهور آمریکا دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، «اسامه حمدان» عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس اعلام کرد: آخرین جنایت اشغالگران در غزه سوزاندن چادرهای هزاران آواره در اردوگاه آوارگان در رفح طی حمله به آن بود.

حمدان افزود: کشتار رفح بخشی از روند نسل‌کشی بود که اسرائیل صورت می‌دهد. جنایت اخیر در رفح کذب‌بودن ادعاهای اشغالگران را در این باره که مکان‌های امنی در نوار غزه وجود دارد نشان داد. جنایت‌های ۲ روز گذشته اشغالگران نشانگر به چالش‌کشیدن تصمیم دادگاه بین‌المللی کیفری از سوی نیروهای اشغالگر است.

وی ادامه داد: ادعای اشغالگران مبنی بر وجود افراد مسلح در محل جنایت به هنگام ارتکاب آن، ادعایی دروغین است. جنایت صهیونیست‌ها در رفح دلیل روشنی برای نادیده‌گرفتن تمامی قوانین از سوی اشغالگران است. ما مسئولیت کامل جنایت رفح را متوجه دولت آمریکا و شخص بایدن رئیس جمهور آن می‌دانیم.

وی افزود: دلاوری‌های قسام، گردان‌های قدس و گروه‌های مقاومت دروغ‌بودن ادعاهای صهیونیست‌ها مبنی بر ضربه‌زدن به مقاومت و بازدارندگی در برابر آنان را نشان می‌دهد. اشغالگران تنها بر اساس شروطی که مقاومت به میانجیگران مصری و قطری ارائه می‌کند اسیران خود را از مقاومت بازخواهند ستاند.

حمدان گفت: تداوم وقت‌کشی و بمباران از سوی اشغالگران، ممکن است به این معنی باشد که اسرای آنان مرده بازخواهند گشت یا شاید هم هرگز بازنگردند.

وی ادامه داد: از جامعه بین‌الملل می‌خواهیم که قطع‌نامه‌های سازمان ملل و احکام دادگاه بین‌المللی کیفری را به مجازات علیه رژیم صهیونیستی مبدل کند.

حمدان افزود: گذرگاه رفح یک گذرگاه صرفاً مصری- فلسطینی است. ما از برادرانمان در مصر بار دیگر می‌خواهیم که اشغالگران را به بازگشایی این گذرگاه و عقب‌نشینی از آن ملزم کنند.

وی گفت: تا این لحظه چیزی از سوی میانجیگران درباره توافق مبادله اسرا به ما ابلاغ نشده است و تاکنون موضوعی جدی در این باره وجود ندارد. پیش از آتش‌بس کامل ممکن نیست که بررسی و راه حلی برای موضوع مبادله اسرا در میان باشد. توافق مبادله اسرا باید ضمن توافقی گسترده‌تر برای آتش‌بس، بارگرداندن هموطنان ما به سرزمینشان و بازسازی غزه باشد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->