توافق آذربایجان و ارمنستان برای واگذاری زنگزور به آمریکا مذاکرات ایران و FATF کلید خورد حملات پهپادی موفقیت آمیز انصارالله به سرزمین‌های اشغالی (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) استقبال از پاشینیان و علی‌اف توسط ترامپ در بدو ورود به کاخ سفید + فیلم وزیر اقتصاد از طرح دو فوریتی مناطق آزاد خبر داد همه چیز درباره خبر خوش رییس جمهور برای دارندگان سهام عدالت در هفته دولت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) توضیحات وزارت خارجه پاکستان درباره سفر پزشکیان | موضع اسلام آباد درباره اسرائیل مشخص است سخنگوی وزارت خارجه: طرح اشغال نظامی غزه نشانه نیت رژیم صهیونیستی برای نسل‌کشی در فلسطین است با وجود تلاش‌های آمریکا برای ممانعت؛ شورای امنیت سازمان ملل درباره طرح اشغال غزه تشکیل جلسه می‌دهد تأکید معاون رئیس‌جمهور بر تأمین حقوق و آزادی‌های حرفه‌ای خبرنگاران شهید زنده حادثه هفتم تیر در سبزوار به دیار باقی شتافت (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) واکنش دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس به تصمیم تل‌آویو برای اشغال شهر غزه: اسرائیل امنیت و ثبات منطقه را تهدید می‌کند شهادت ۲۶ نفر دیگر در غزه | ۴ نفر بر اثر گرسنگی جان باختند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) بلژیک سفیر رژیم صهیونیستی را احضار کرد عربستان طرح اشغال غزه را محکوم کرد آیت‌الله علم‌الهدی: خبرنگاران خط مقدم جبهه دفاع از ایران هستند کره شمالی برای مذاکره با آمریکا شرط گذاشت ترکیه به طرح نتانیاهو علیه غزه واکنش نشان داد یکی از رهبران جبهه مردمی فلسطین در لبنان ترور شد عارف: خبرنگاری با سختی‌های متعدد و متنوعی رو‌به‌رو است فریاد ترامپ بر سر نتانیاهو ۳۰ حمله پهپادی اوکراین به روسیه دفع شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) رژیم صهیونیستی مدعی شلیک ۲ پهپاد از سمت یمن شد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) جایزه ۵۰ میلیون دلاری آمریکا برای بازداشت رئیس جمهور ونزوئلا ۱۰ هزار نفر از مردم سوریه از زمان سقوط حکومت بشار اسد کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) کابینه رژیم صهیونیستی با اشغالگری در غزه موافقت کرد (۱۷ مرداد ۱۴۰۴) سقوط هواپیمای امداد در حومه پایتخت کنیا| ۶ نفر کشته شدند (۱۷ مرداد ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمدان: آمریکا و «بایدن» مسئول جنایت رفح هستند

  • کد خبر: ۲۳۰۶۹۵
  • ۰۷ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۱:۲۸
حمدان: آمریکا و «بایدن» مسئول جنایت رفح هستند
عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس مسئولیت کامل جنایت شب گذشته رژیم صهیونیستی در رفح را متوجه واشنگتن و رئیس جمهور آمریکا دانست.

به گزارش شهرآرانیوز، «اسامه حمدان» عضو ارشد جنبش مقاومت اسلامی فلسطین حماس اعلام کرد: آخرین جنایت اشغالگران در غزه سوزاندن چادرهای هزاران آواره در اردوگاه آوارگان در رفح طی حمله به آن بود.

حمدان افزود: کشتار رفح بخشی از روند نسل‌کشی بود که اسرائیل صورت می‌دهد. جنایت اخیر در رفح کذب‌بودن ادعاهای اشغالگران را در این باره که مکان‌های امنی در نوار غزه وجود دارد نشان داد. جنایت‌های ۲ روز گذشته اشغالگران نشانگر به چالش‌کشیدن تصمیم دادگاه بین‌المللی کیفری از سوی نیروهای اشغالگر است.

وی ادامه داد: ادعای اشغالگران مبنی بر وجود افراد مسلح در محل جنایت به هنگام ارتکاب آن، ادعایی دروغین است. جنایت صهیونیست‌ها در رفح دلیل روشنی برای نادیده‌گرفتن تمامی قوانین از سوی اشغالگران است. ما مسئولیت کامل جنایت رفح را متوجه دولت آمریکا و شخص بایدن رئیس جمهور آن می‌دانیم.

وی افزود: دلاوری‌های قسام، گردان‌های قدس و گروه‌های مقاومت دروغ‌بودن ادعاهای صهیونیست‌ها مبنی بر ضربه‌زدن به مقاومت و بازدارندگی در برابر آنان را نشان می‌دهد. اشغالگران تنها بر اساس شروطی که مقاومت به میانجیگران مصری و قطری ارائه می‌کند اسیران خود را از مقاومت بازخواهند ستاند.

حمدان گفت: تداوم وقت‌کشی و بمباران از سوی اشغالگران، ممکن است به این معنی باشد که اسرای آنان مرده بازخواهند گشت یا شاید هم هرگز بازنگردند.

وی ادامه داد: از جامعه بین‌الملل می‌خواهیم که قطع‌نامه‌های سازمان ملل و احکام دادگاه بین‌المللی کیفری را به مجازات علیه رژیم صهیونیستی مبدل کند.

حمدان افزود: گذرگاه رفح یک گذرگاه صرفاً مصری- فلسطینی است. ما از برادرانمان در مصر بار دیگر می‌خواهیم که اشغالگران را به بازگشایی این گذرگاه و عقب‌نشینی از آن ملزم کنند.

وی گفت: تا این لحظه چیزی از سوی میانجیگران درباره توافق مبادله اسرا به ما ابلاغ نشده است و تاکنون موضوعی جدی در این باره وجود ندارد. پیش از آتش‌بس کامل ممکن نیست که بررسی و راه حلی برای موضوع مبادله اسرا در میان باشد. توافق مبادله اسرا باید ضمن توافقی گسترده‌تر برای آتش‌بس، بارگرداندن هموطنان ما به سرزمینشان و بازسازی غزه باشد.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->