افزایش ۱۰ درصدی جمعیت سالمندی کشور ماجرای نقص فنی پرواز تهران-مشهد چیست؟ سختی های ترک سیگار | ماجرای یک جدایی سخت! ساقه‌های کوچک بامبو سخت‌گیری آموزش و پرورش در جذب معلم | دانشجومعلمان دوباره گزینش می‌شوند معلم برگزیده کشوری از خراسان رضوی، از مسیر موفقیتش می‌گوید | باید با نسل زِد ارتباط مؤثر داشته باشیم مرگ ۷ مادر براثر سقط جنین طی سال ۱۴۰۳ سیگار با رگ‌های بدنتان چه می‌کند؟ برنامه جدید آموزش و پرورش برای ارتقای کیفیت آموزشی دبستانی‌ها | بیش از ۳۲۰ هزار معلم در صف آموزش اهدای عضو بیمار مرگ مغزی در مشهد به ۴ بیمار زندگی دوباره بخشید (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (یکشنبه، ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) | تداوم روند افزایش دما و احتمال بارش تگرگ در نواحی مستعد درددل ۲۴ معلم نمونه کشور با وزیر آموزش و پرورش | از نحوه طراحی سؤالات امتحان نهایی تا رتبه‌بندی معلمان وظیفه اصلی معلم القای حس ارزشمندی به دانش‌آموز است جزایر خلیج‌فارس شناسنامه‌دار خواهند شد ماراتن شکستن ترافیک برای رسیدن به حوزه کنکور قول مساعد تأمین اجتماعی برای اجرای مرحله‌ی دوم متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان دردسر‌های همسایگی با مدرسه | گلایه‌های شهروندان مشهدی از فعالیت مدارس در نزدیکی منازل آنها مشهد، شهر دوستدار سالمند می‌شود تداوم بارش در غرب، مرکز و شمال کشور (۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۴) پشت پرده درمان‌های تزریقی مفصلی دست بند پلیس مشهد بر دست ساکن خانه مرموز روند نگران‌کننده چاقی در کودکان و نوجوانان هشدار درباره آمپول مونجارو | داروی لاغری تقلبی
سرخط خبرها

عملکرد مثبت دولت سیزدهم در حل بسیاری از مشکلات کشور

  • کد خبر: ۲۳۱۰۳۰
  • ۰۹ خرداد ۱۴۰۳ - ۱۵:۱۶
عملکرد مثبت دولت سیزدهم در حل بسیاری از مشکلات کشور
عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه فردوسی به تشریح ۶ مورد از برجسته‌ترین ویژگی‌های دولت آیت‌الله رئیسی پرداخت.

به گزارش شهرآرانیوز؛ روح‌الله اسلامی با اشاره به عملکرد ۳ ساله دولت سیزدهم، اظهار کرد: مهمترین نکته در مورد ریاست‌جمهوری آیت‌الله رئیسی، پرکار بودن ایشان است. شهید رئیسی فردی خستگی‌ناپذیر بود که حتی در روزهای پنجشنبه و جمعه در قالب سفرهای استانی به مردم خدمت می‌کرد. آقای رئیسی تقریبا تمام وقت خود را صرف کار و خدمت‌رسانی به مردم می‌کرد که این نشان‌دهنده علاقه‌مندی ایشان به کشور بود. آیت‌الله رئیسی وجود عقب‌ماندگی در برخی از بخش‌ها را قبول داشت و برای برطرف‌سازی آن‌ها تمام تلاشش را به کار گرفت و جلوتر از وزرای خود حرکت می‌کرد.   

وی گفت: در حقیقت شهید رئیسی به دنبال این بود که اختلافات را حل کند تا هم خاطر مردم برآشفته نشود و هم خودش بتواند با تمرکز بیشتری کار کند. داشتن چنین روحیه و رفتارهایی، صبر بسیار بالایی می‌خواهد.

عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه فردوسی ادامه داد: شهید رئیسی هماهنگی خوبی هم بین سه قوه ایجاد کرده بود. این باعث کاهش چالش‌های دولت سیزدهم شده بود و بسیاری از نهادهای عمومی که حتی زیرمجموعه قوه مجریه هم نیستند به دولت کمک می‌کردند و هماهنگی کاملی بین تمام نهادها شکل گرفته بود.

اسلامی با اشاره به فروش روزانه حدودا ۲.۵ میلیون بشکه نفت در دولت سیزدهم، بیان کرد: درآمد سالانه ایران از فروش نفت به بیش از ۷۰ میلیارد دلار رسید که در شرایط تحریم، این دستاورد بسیار بزرگی است. تا پیش از این کشور در وضعیت بسیار نامناسبی قرار داشت، تا جایی که حتی در پرداخت حقوق کارمندان با مشکل مواجه بود، اما دولت سیزدهم با افزایش فروش نفت و توسعه تجارت خارجی خود، چرخ اقتصاد کشور را به حرکت درآورد و توانست بسیاری از مشکلات را حل کند.

وی با اشاره به تقویت ارتباط با همسایگان به عنوان اصلی‌ترین پایه سیاست خارجی دولت سیزدهم، عنوان کرد: شهید رئیسی به اغلب کشورهای همسایه سفر و سعی کرد سطح روابط را ارتقا دهد. زمانی ما با تاجیکستان تا مرز قطع روابط پیش رفتیم یا به مدت ۷ سال هیچگونه رابطه با عربستان نداشتیم، اما تلاش‌های دولت سیزدهم در راستای تحقق سیاست همسایگی باعث شد روابط ما با کشورهای اطراف بهبود یابد و مناسبات سیاسی و اقتصادی با همسایگان رشد پیدا کند و حتی گام‌های بسیار مثبتی در راستای عادی‌سازی روابط با مصر برداشته شد. این یکی از مهمترین و ارزشمندترین نقاط قوت دولت آیت‌الله رئیسی است.

این پژوهشگر مسائل سیاسی همچنین با اشاره به توفیقات دولت سیزدهم در ایجاد هماهنگی بین نیروهای نظامی کشور و دستگاه دیپلماسی، گفت: پس از تجاوز گستاخانه رژیم صهیونیستی به کنسولگری کشورمان، ما پاسخ به‌موقع و سختی به رژیم صهیونیستی دادیم به طوریکه تمام هیمنه‌اش فروریخت. وجود چنین رویکردی در دولت سیزدهم و همگرایی میدان و دیپلماسی، وجهه ایران در منطقه و دنیا را ارتقا داد.

عضو هیات علمی گروه علوم سیاسی دانشگاه فردوسی بیان کرد: تمام موارد گفته‌شده در حقیقت میراث کشورداری به‌جامانده از شهید رئیسی است. لازم است در پژوهش‌های آینده به این موارد و تمام جنبه‌های مثبت و منفی دولت سیزدهم پرداخته و نوع سیاستگذاری آیت‌الله رئیسی به طور علمی بررسی و تبیین شود.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->