۷۵ درصد بار وام ازدواج روی دوش ۶ بانک | ۵۴۱ هزار نفر هنوز در صف هستند اعلام قیمت جدید انواع موبایل در بازار (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | پرچمدار اپل چند؟ + جدول معاون وزیر جهادکشاورزی: محصولات کشاورزی ایران به ۸۰ کشور جهان صادر می‌شود اعلام زمان واریز یارانه مهر ۱۴۰۴ | رقم واریزی بیشتر شد؟ ۳۸ میلیارد دلار ارز صادراتی در ۷ سال گذشته به کشور بازنگشته است | متخلفان اعلام شدند بررسی چالش‌های انرژی و تقویت زیرساخت‌های گاز در سی‌وسومین اجلاس شورای اسلامی استان خراسان رضوی هشدار سازمان امور مالیاتی: خودداری از صدور صورت‌حساب الکترونیک، یعنی فرار مالیاتی پیش‌بینی نرخ دلار و طلا با کاهش تنش‌ها در منطقه | رقم‌های باورنکردنی در انتظار طلا حذف شرط سپرده در پیش‌فروش خودرو، تقاضای کاذب در بازار ایجاد کرد (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) هشدار بهروزآذر درباره فراموشی ارزش‌های خانوادگی در دنیای رسانه‌زده زعفران تربت‌حیدریه آخر هفته چند قیمت خورد؟ (۱۷ مهر ۱۴۰۴) هشدار بانک مرکزی به مردم: هیچ تشکل یا کانونی مجوز نظارت بر صندوق‌های قرض‌الحسنه ندارد توسعه شبکه گاز مشهد با هدف پایداری و رعایت الزامات پدافند غیرعامل | رینگ جنوبی شهر تا پایان سال به بهره‌برداری می‌رسد یارانه نانوایان مشهدی از جنگ ۱۲روزه تاکنون، واریز نشده است آینده برق ایران در گرو کنترل ماینر‌ها کاهش مشارکت اقتصادی در خراسان رضوی | نرخ بیکاری استان در تابستان ۱۴۰۴، به ۵.۳ درصد رسید   آرامش در غرب آسیا، نرخ دلار در ایران را کاهش داد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کمیابی و گرانی برنج، دست‌پخت متولیانی است که نظارت بر بازار را رها کرده‌اند | غیب‌شدن برنج به دست محتکران آتش‌بس در غزه؛ کاهش قیمت در بازار جهانی نفت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) ۱۰ کارشناس، آینده بازار مسکن را پیش‌بینی کردند (۱۷ مهر ۱۴۰۴) افت قیمت دینار و درهم در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) قیمت امروز میوه و تره‌بار در مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | موز ارزان شد قیمت طلا در مشهد با پایان‌یافتن نبرد اسرائیل و حماس کاهش یافت (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | سکه ۲ میلیون تومان ارزان شد قیمت طلای جهانی پس از توافق آتش بس غزه (امروز ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) اعلام شد | طلای جهانی پس رفت شیوع آنفلوانزای پرندگان H۵N۱ در طیور ایران پیش‌بینی قیمت دلار پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ پیش‌‌بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۱۷ مهر ۱۴۰۴ آغاز فروش اقساطی خودرو KMC SR ۳ کرمان موتور از شنبه + جدول فروش (۱۹ مهر ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

تعاونی مسکن کارگران به طور جدی در دستور کار است

  • کد خبر: ۲۳۱۵۹۵
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۰۹:۲۴
تعاونی مسکن کارگران به طور جدی در دستور کار است
معاون امور تعاون وزارت کار گفت: امسال برای اولین بار در طول تاریخ تعاون در کشور، موضوع مسکن کارگری را به طور جدی در دستور کار قرار دادیم.

به گزارش شهرآرانیوز، در دهه‌های اخیر، شرکت‌های تعاونی مسکن به عنوان یکی از ابزار‌های مهم در توسعه اقتصادی کشور‌ها شناخته شده‌اند. این شرکت‌ها نقش مهمی در تأمین مسکن مردم، ایجاد اشتغال، توسعه شهرنشینی و تحولات مسکن شهری دارند. افزایش حمایت و تقویت شرکت‌های تعاونی مسکن می‌تواند به بهبود شرایط زندگی جامعه، افزایش توسعه پایدار و تعادل در توسعه مناطق مختلف کمک کند. بر این اساس، اهمیت این شرکت‌ها در تحقق اهداف اقتصادی و اجتماعی بسیار بالاست.

"مسکن" یکی از مهمترین مشکلات کارگران است. چرا که با افزایش و نوسانات قیمت مسکن در بازار، توان کارگران برای تهیه آن دشوار شده است. آمار‌ها حکایت از این دارد که نزدیک به ۷۰ درصد درآمد کارگران صرف اجاره بها و تأمین مسکن می‌شود.

قیمت سرسام‌آور مسکن و به تبع آن اجاره بهای سنگین عملاً بیش از نصف حقوق کارگران را می‌بلعد و حال در شرایطی که حتی کارگران برای پرداخت اجاره در تنگنا‌های مالی هستند، دیگر توانی مالی برای خرید خانه حتی به شرط دریافت وام هم ندارند.

محمد چکشیان معاون فرهنگی و اجتماعی وزارت کار در هفته کارگر ۱۴۰۳ خبر از ساخت ۶۰ هزار مسکن کارگری داد.

وی از ساخت حدود ۶۰ هزار واحد مسکن کارگری خبر داد و گفت: وزیر کار چند ماه قبل دستور تشکیل قرارگاه مسکن کارگری را صادر کردند که با حضور سازمان‌های تابعه وزارتخانه و دستگاه‌های مختلف و تشکل‌های کارگری و کارفرمایی شکل گرفت، ولی ما تمرکز کردیم روی اینکه چند سناریو را طراحی کنیم و برخی از این سناریوها، تعاونی محور، برخی کارفرما محور و برخی دیگر روی رفع موانع پیش روی کارگران و کارفرمایان است.

چکشیان با بیان اینکه تلاش وزارت کار این است که در چند ماه آینده رویکرد جدید و بسته‌های اختصاصی و رویکرد جدیدی در مسکن کارگری داشته باشیم، اظهار کرد: این رویکرد‌ها در ماه‌های آینده اعلام خواهد شد. جلساتی با تشکل‌ها برگزار شده و درحال رفع موانع هستیم و امیدواریم اقدامات خوب و متفاوت از گذشته رخ بدهد.

حالا حامد ویس کرمی، معاون تعاون وزارت کار بیان کرده است: به استناد قانون اساسی جمهوری اسلامی، بخش تعاون، رکنی از سه رکن اقتصاد کشور هست که عملاً زمینه ساز ایجاد اقتصاد مردمی و مشارکت مردم در اقتصاد است.

معاون امور تعاون وزیر تعاون کار رفاه اجتماعی ادامه داد: اگر وجوهی را برای مشارکت مردم در اقتصاد در نظر بگیریم عبارتند از مالکیت، مدیریت عاملیت و نظارت که همه این وجوه، در حوزه تعاون گنجانده شده، نمونه بارز آن، تعاونی‌های مسکن هستند که مردم با سرمایه‌گذاری و قدرت مدیریت خود در مجموعه متشکل و در کنار هم جمع شده تا با مدیریت سرمایه، عاملیت کار و نظارت پروژه، کار را برعهده دارند.

وی اظهار کرد: امروز شاهد هستیم در سیستان و بلوچستان بیش از ۵۰ درصد ظرفیت نهضت ملی مسکن توسط تعاونی‌ها و مردم انجام می‌شود، میدان برای مردم باز است و این دغدغه رهبر معظم انقلاب که بار‌ها تعاون را مصداق اساسی اصلی و بنیادین مطرح می‌کردند حاصل شد.

ویس کرمی گفت: در سیستان و بلوچستان در حال حاضر ۵۷ تعاونی نهضت ملی مسکن فعال هست، یعنی ۱۶ درصد کل تعاونی‌های مسکن کشور که تعهد ساخت ۱۸ هزار ۷۸۰ واحد مسکونی را بر عهده دارند، این واحد‌ها شامل کارگری، کارکنان دولت و مشاغل آزاد است.

وی تاکید کرد: امسال برای اولین بار در طول تاریخ تعاون در کشور و مساله تعاونی‌های مسکن موضوع مسکن کارگری را به طور جدی در دستور کار قرار دادیم، تفاهم‌نامه‌ای با همکاری بانک توسعه تعاون منعقد شده که ۲۰ هزار میلیارد ریال، در سطح کل کشور منابع تسهیلاتی در کنار تسهیلاتی که برای جهش نهضت ملی در نظر گرفته شده، پرداخت کند.

منبع: تسنیم

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->