ویتکاف: گفت‌و‌گو بسیار مثبتی با ایران داشتیم هزینه یک شب مذاکره ایران و آمریکا در عمان چقدر می‌شود؟ اولیانوف به مذاکره ایران و آمریکا واکنش نشان داد فیلم| عراقچی دیدار مستقیم با ویتکاف پس از پایان مذاکرات را تایید کرد چین خرید نفت از آمریکا را متوقف می‌‎کند | اعلام آمادگی روسیه برای فروش نفت به چین ایران و آمریکا در دور دوم مذاکرات درباره چه موضوعاتی گفت‌وگو می‌کنند؟ + فیلم زمان دور دوم مذاکرات ایران و آمریکا مشخص شد روایت وزیر خارجه عمان از فضای مذاکرات ایران و آمریکا عراقچی و ویتکاف در حضور وزیر خارجه عمان گفت‌و‌گو کردند ایران و آمریکا با ادامه گفت‌و‌گو‌ها در هفته آینده موافقت کردند (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) مذاکرات غیرمستقیم ایران و آمریکا در عمان به پایان رسید (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) حمله نیرو‌های واکنش سریع به یک اردوگاه در سودان ۱۰۰ کشته برجای گذاشت (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) ویدئو | جزئیات شروع مذاکرات ایران و آمریکا از زبان سخنگوی وزیر امور خارجه اینفوگرافی | استیو ویتکاف، مذاکره کنند ارشد آمریکایی کیست؟ اسلامی: با غنی‌سازی اورانیوم توانستیم رآکتورها را راه‌اندازی کنیم سخنگوی دولت: ایران قالب مذاکره را خودش انتخاب کرده است افزایش آمار شهدای غزه | ۲۱ فلسطینی دیگر شهید شدند (۲۳ فروردین ۱۴۰۴) خطیب‌زاده و بارزانی در مورد همکاری‌های ایران و اقلیم کردستان عراق رایزنی کردند مشهدی‌ها سال گذشته ۱۰ میلیون بار جریمه شده‌اند | ثبت ۴۰۴ میلیون تردد در جاده‌های خراسان رضوی در سال ۱۴۰۳ امیر صباحی فرد: برای مقابله با تهدیدات احتمالی افزایش توان موشکی را در نظر گرفته‌ایم اقدامات شبانه روزی دادسرا‌های عمومی و انقلاب خراسان رضوی در نوروز ۱۴۰۴ واکنش عضو دفتر حفظ و نشر آثار رهبری به ادعای نیویورک‌تایمز فرمانده کل انتظامی از حمایت های رئیس جمهور در اجرای پویش «نه به تصادف» تقدیر کرد چین خواستار موضع بی‌طرف آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در قبال مسائل ایران شد با حضور رئیس سازمان انرژی اتمی ایران، از کلینیک درمان زخم بر پایه پلاسمای سرد در جهرم بهره‌برداری شد جمعی از مسئولان سه قوه با رهبر انقلاب دیدار می‌کنند ابراز امیدواری گروسی از توافق ایران و آمریکا در آینده نزدیک نشست تعامل دولت و قوه قضائیه با حضور معاونان اول برگزار شد (۲۳ فروردین ۱۴۰۴)
سرخط خبرها

حمله موشکی مقاومت فلسطین به نظامیان صهیونیست (۱۳ خرداد ۱۴۰۳)

  • کد خبر: ۲۳۱۷۳۵
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۰:۲۰
حمله موشکی مقاومت فلسطین به نظامیان صهیونیست (۱۳ خرداد ۱۴۰۳)
گردان‌های «شهید ابوعلی مصطفی» از حمله موشکی به نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی در اطراف گذرگاه «کرم ابوسالم» نوار غزه خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، با گذشت ۲۴۰ روز از حملات وحشیانه ارتش رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه، عملیات‌های گروه‌های مقاومت فلسطین علیه مواضع ارتش رژیم صهیونیستی همچنان ادامه دارد.

گردان‌های «شهید ابوعلی مصطفی» اعلام کرد که یگان موشکی این گردان‌ها نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی را در اطراف گذرگاه «کرم ابوسالم» نوار غزه با موشک‌های «۱۰۷» هدف قرار داده است.

نیروهای «شهید عمر القاسم» نیز از حمله موشکی مبارزان این گردان‌ها به موضع پشتیبانی صهیونیستی «صوفا» واقع در شرق رفح خبر داد.

بر اساس اعلام نیروهای شهید عمر القاسم این حمله موشکی علیه موضع صهیونیستی «صوفا» با استفاده از موشک‌های کوتاه‌برد «۱۰۷» به انجام رسیده است.

گردان‌های «المجاهدین» نیز اعلام کرد که تجمع نظامیان ارتش رژیم صهیونیستی را در غرب ورودی صلاح الدین در شهر رفح واقع در جنوب نوار غزه با خمپاره هدف قرار داده است.

علاوه بر این رسانه‌های خبری گزارش دادند که صدای تیراندازی و چندین انفجار در اطراف محور «نتساریم» در جنوب شهر غزه به گوش رسیده است و بالگردهای امداد و نجات ارتش رژیم صهیونیستی در این منطقه فرود آمده‌اند.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اذعان کردند که یک بالگرد صهیونیستی حامل نظامیان زخمی‌شده ارتش رژیم صهیونیستی در نبردهای جاری در نوار غزه، در بیمارستان صهیونیستی «شعاری تصیدق» واقع در سرزمین‌های اشغالی فرود آمده است.

منبع: مهر

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->