آغاز فاز چهارم مجتمع تربیتی حضرت مهدی (عج) مشهد | توسعه مدارس دخترانه و حوزه‌های علمیه شمقدری: بوروکراسی پیچیده نباید مانعی برای خدمات‌رسانی به مردم باشد پیش‌بینی وضعیت جوی برای بیش از ۴۴۰ شهر در ایام نوروز ۱۴۰۴ تقویم سال ۱۴۰۴ + فهرست کامل تعطیلی‌ها و مناسبت‌ها مواد غذایی که برای کاهش نفخ مفید هستند نحوه صحیح امحای دارو‌های تاریخ‌گذشته چگونه است؟ شمار جان‌باختگان پیشواز چهارشنبه‌سوری به ۵ نفر رسید | ۲۸۶ نفر مصدوم شدند (۲۳ اسفند ۱۴۰۳) برنامه‌ریزی جامع ستاد خدمات سفر برای نوروز ۱۴۰۴ در خراسان رضوی معضل مطالبات داروخانه‌ها از بیمه ها و درنظرنگرفتن بیمه برای ارائه دارو | بیمه دارو نیازمند نوش‌دارو مراکز غیردولتی دیالیز، همچنان در تنگنای مالی پذیرفته‌شدگان جدید آزمون سردفتری اسناد رسمی سوگند یاد کردند | ۶۰ درصد پرونده‌های قضایی در حوزه املاک و اراضی است نیکوکارانی که  برای ساختن بهاری متفاوت تلاش می کنند | مهربانی به همین آسانی! سفر نوروزی با  گرای کلاهبرداران پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه ۲۳ اسفند ۱۴۰۳) | افزایش دمای مشهد تا ۲۳ درجه وزیر آموزش و پرورش: ۵۷۰۰ نفر از داوطلبان آزمون استخدامی کیفیت‌بخشی مجدداً قبول شدند ترمیم آسیب‌های زانو با غضروف بینی آیا «نمک دریا» کمبود یُد را از بین می‌برد؟ ۲۰ شهر آلوده جهان در سال ۲۰۲۴ کدام است؟ مراکز درمانی تأمین‌اجتماعی در ایام نوروز ۱۴۰۴ در آماده‌باش کامل هستند سفر‌های مرموز دختر دانشجو به تهران و مشهد پیش‌بینی جوی پایدار در اکثر نقاط کشور از جمعه (۲۴ اسفند ۱۴۰۳) تا اواسط هفته آینده چه غذا‌هایی برای صبحانه کودک مفید است؟ ۲ دشمن خطرناک کلیه‌ها را بشناسید ۲ ویتامین جادویی برای بهبود حافظه تمدید بیمه ۹۵ هزار تبعه خارجی تا اسفند ۱۴۰۴ کمبود دارو‌های حیاتی و خاص همچنان پابرجاست مصدومیت شدید دو نوجوان مشهدی در انفجار چهارشنبه سوری (۲۲ اسفند ۱۴۰۳) جمعیت ایران از مرز ۸۶ میلیون نفر گذشت اجرای حکم قصاص قاتل متخصص قلب در ملأعام کشف ۲ تن مواد مخدر در خراسان‌شمالی یارانه ۳ دهک اول واریز شد (۲۲ اسفند ۱۴۰۳)
سرخط خبرها

دستگیری سارق سابقه‌دار حین سرقت از اداره ثبت‌احوال

  • کد خبر: ۲۳۱۷۵۱
  • ۱۳ خرداد ۱۴۰۳ - ۲۲:۴۲
دستگیری سارق سابقه‌دار حین سرقت از اداره ثبت‌احوال
فرمانده یگان‌های حفاظت فیزیکی پلیس پیشگیری تهران بزرگ از دستگیری مردی در حین سرقت از اداره ثبت‌احوال شهرری، خبر داد.

به گزارش شهرآرانیوز، سرهنگ بهزاد نوری در تشریح جزئیات این پرونده گفت: حوالی ساعت ۲۴ روز گذشته، عوامل انتظامی اداره ثبت‌احوال شهرری متوجه حضور فردی در ضلع جنوبی اداره شدند و بلافاصله خود را به محل مذکور رساندند و مشاهده کردند که مردی درحال بازکردن کولر ساختمان است.

وی با بیان اینکه ماموران برای دستگیری این فرد وارد عمل شدند، گفت: متهم به محض مشاهده ماموران سعی در فرار داشت، اما پس از مدت کوتاهی تعقیب و گریز، ماموران موفق به دستگیری وی شدند. در ادامه با بررسی متهم، آلات و ادوات سرقت نیز از وی کشف شد.

نوری با اشاره به بازجویی از متهم گفت:‌ این فرد اعتراف کرد که در گوشه‌ای از ساختمان، اموالی را که دقایقی پیش به سرقت برده بود، مخفی کرده است که با بررسی انجام‌شده مشخص شد، این متهم موتور یخچال، موتور کولر، شیر آب اهرمی و مقداری لوله‌های مسی را نیز از ساختمان به سرقت برده بود و هنگامی که مشغول سرقت کولر بوده به دام افتاده است.

فرمانده یگان‌های حفاظت فیزیکی پلیس پیشگیری تهران بزرگ با بیان اینکه ماموران پس از دستگیری متهم، او را به کلانتری ۱۳۱ شهرری منتقل کردند، گفت: در آنجا مشخص شد متهم، چهل‌ساله و دارای سابقه سرقت است. همچنین با توجه به گزارش سرقت‌های مشابه، تحقیقات از متهم برای کشف دیگر جرائم احتمالی با هماهنگی مقام قضایی ادامه دارد.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->